Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ašeradenam nav bažu, ka Vienotība varētu zaudēt ekonomikas ministra posteni

Partijas Vienotība valdes priekšsēdētājam Arvilam Ašeradenam, kurš paziņojis par atkāpšanos no ekonomikas ministra amata, šobrīd neesot bažu, ka viņa vadītā partija varētu zaudēt ekonomikas ministra posteni.

Ašeradens žurnālistiem uzsvēra, ka koalīcijas partneri pirmdien apstiprinājuši atbalstu tam, ka Vienotība virza savu ekonomikas ministra kandidātu.

Koalīcijas partijas lūgušas iespēju frakcijām tikties ar ministra amata kandidātu un iespēju paust savu viedokli.

Pagaidām plānots, ka Vienotība savu kandidatūru ekonomikas ministra amatam varētu izvirzīt vismaz nedēļu pirms gaidāmā balsojuma 16.novembrī.

Kā ziņots, Vienotība pirmdien valdes sēdē nolēma pagaidām vēl nevirzīt jaunu kandidātu uz ekonomikas ministra amatu, respektējot koalīcijas partneru lūgumu saistībā ar valsts budžeta izskatīšanu Saeimā.

Saeima par ekonomikas ministra amata kandidātu varētu lemt 16.novembrī, un Vienotība savu kandidatūru varētu nolemt izvirzīt, nākot tuvāk šim datumam, skaidroja Ašeradens.

Jau vēstīts, ka Ašeradens nolēmis atstāt ekonomikas ministra amatu, lai kļūtu par Vienotības Saeimas frakcijas priekšsēdētāju, Solvitai Āboltiņai (Vienotība) šo amatu atstājot.

Top komentāri

Buks
B
Man personīgi ir pilnīgi vienalga, vai LV Ekonomikas ministra produkta uzvārds ir Ašeradens vai Siņezalupkins. Varu derēt, ka 90 no 100 uz ielas aptaujātiem pateiktu to pašu. Visi tie ministri un deputāti /strādā/ nevis reņģēdāju tautas bet savas partijas īpašnieku interesēs. Tikai dažiem tas ir vairāk uzkrītoši novērojams.
Tā ir izcili riskanta lieta
T
Uzticēties pārejiem koalīcijas partneriem, itseviški ZZS. Principā var piekrist, tas nāk viegli... bet kad runa būs par specifiskiem kandidātiem.... ar vienu šis nebūs gluži paprātam ar otru cits kas un Kučinskim būs jānākt glābt situāciju iecełot kādu pavisam citu.... piemērotāku kandidātu... un Vienotība atkal zaudētājos..... itseviški pirms vēlēšanām.
lustīgais nerris uz tirgus plača
l
Kolosāli: Ašerādenam, saprotiet jel, NAV BAŽU, ka Vienotība varētu zaudēt ekonomikas ministra posteni!... Bet, kā ar LATVIJU, Ašerāden? Tev pret LATVIJU nav nekādas atbildības??? Apbrīnojams cinisms. Varbūt smukā blondīne, Valmieras teātra direktrise, pirms gulētiešanas varētu savam vīra kungam pačukstēt, ka tā NAV SMUKI izrunāties tautas kalpam. Nez, ko pašas dievinātais Kroders par to sacītu? Ko?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas