Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Ašeradens nav aicināts ieņemt premjera amatu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ne sutor ultra crepidem
N
kamēr Duni tirgoja salvetes un sveces, bija labi.
K-K
K
... Vai sada spelite turpinasies lidz ZZS pieradis, ka nespe uzstadit kvalificetu kandidatu, un NA beidzot naks valsts vadiba - ka tas paredzets ar nacionalu apvienosanos NA + LRA + V atlikas + atseviskie deputati ... un tas butu atrak, neka velak ...!
VVZ
V
Finanšu ministrijas mūdži bija tie, kuri izbīdīja cauri normu par neapliekamā minimuma faktisko atcelšanu- ja kāds gribēs pārmaksātā nodokļa atmaksu, būs jāraksta deklarācija VID un jālūdzas, lai atmaksā. Fiška ir tā, ka lielai daļai Latvijas iedzīvotāju odžu midzenis VID ir tik pretīgs, ka nekādu nodokļu atmaksu lūgt neies, vēl viena daļa par šādu lietu nezinās, un valsts varēs ievilt nāsīs krietnu žūksni, pie tam uz mazturīgo rēķina. Un galvenie autori šai maucībai ir Reirs un Ašerādens.
nacisms
n
Mana ome tādus cilvēkus sauca - mūlāps Bet mums tāds ir labs
Vienotības komjauniešu Reira un Aše
V
Vienotības nodokļu politika nožņaugs jebkādas cerības uz attīstību
Vienotības iekšējā opozīcija ar Viņ
V
Zem viņu stabules jau sen danco vairāki plašsaziņas līdzekļi un pēdējo gadu laikā Viņķeles / Ēlertes grupējums arvien vairāk nostiprinās arī no nodokļiem uzturētajā Latvijas televīzijā. Vienotība un sevišķi tās priekšsēdētāja tiks nozākāta līdz nelabumam un pēc tam, kā Fēnikss no pelniem nāks jauna partija.
  • 6
  • 2
Vienotības labie darbi
V
Bērnu pabalsts Igaunijā par pirmo bērnu ir 50 euro, Latvijā - 11 euro; Igaunijā par otro bērnu ir 50 euro, Latvijā - 22 euro; Igaunijā par trešo bērnu ir 100 euro, Latvijā - 34 euro; Piecu bērnu mātei Igaunijā piemaksā 200 euro, Latvijā - 0,00 euro; Attaisnotie izdevumi par izglītību Igaunijā ir 1900 euro, Latvijā - 225 euro.
  • 10
  • 1
Vienotības murgainie priekšlikumi n
V
Vienotības komjauniešu Reira un Ašerādena sagatavotais budžeta projekts ir stulbs kretīnisms, kas vēl vairāk sabremzēs Latvijas attīstību, jaunu, labi apmaksātu darba vietu veidošanos, vidējo algu pieaugumu un palielinās Latvijas atpalicību no Igaunijas, kur nodokļu likmes ir zemākas, vidējā neto alga ir par 270 euro lielāka, bet mediķiem, policistiem un pedagogiem - gandrīz divas reizes lielāka nekā Latvijā.
  • 10
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas