Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Atbalsta līgumu ar "Parex" konsultantu "Nomura"; par pārdošanu varētu lemt marta beigās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dr. K. I. Āboliņš
D
Jā, žēl gan, ka pa visiem šiem gadiem Latvijā nav neviena nopietna banku specialista, kurš zinātu kā pareizi rīkoties'.Tātad vēlreiz: ir nepareizi Parex banku pārdot. (Ir vesala ridndu faktori, ka tikai banku un finašu nezinīsi, jeb Latvijai nelojāli cilvēki var gribēt pārdot Parex banku) Toties ir pareizi to pret parāduzīmi (zīmēm) pārvērst mainot nosaukumu par pašvaldībām piederošu banku. Ar stipru reģionālu piesasiti. Tātad pilnīgi nepareizi bad bank, good bank, bet gan pašvaldībās rezidentējosīe un nerizidentējošie klienti/konti.(Līdz ar to ši banku struktūra nav sistēmiska) Pašvaldības ar saviem īpašumiem garantē dpozītu drošibu. To nevar neviena ārzemju banka Latvijā. Depozīti sāk aizplūst no ārzemju bankām uz pašvaldību bankām. Pašvaldībām ir interese, ka reģionā notiek aktīva ekonomiska darbība, kuru finansē pašvaldības banka. Palielināsies ekonomiskā aktivitāte novados, palielināsies mazo un vidējo užņēmumu skaits, pamayināsies bezdarbs. Atplauks Latvijas novadi. Atplauks Latvija. Vienīgais jautājums, kas vēl būtu jāatrisna būtu refinansējošo banku skaits. Viena pa visu Latviju, vai Rigā, Vidzemē, Kurzemē, Yemgalē, Latgalē savi. Katrā ziņā tad tikpat kā nav vajadzīgi sindicēti kredīti, jo depozītiem pēc manām domām vajdzētu būt pietiekošiem, resp. refinansēšanas institūti emitētu arī obligācijas. Hipoteku banku var sadalīt divās daļās: pirmā daļa darbojas kā centrālais refinansētājs un otru daļu veido sakarā ar Piebalga jauno funkciju par garantiju devēju latviešu konsultantiem pasaules tālēs, lai attīstītu pasauli un veicinātu Latvijas labklājību. Tā to dara, ja zin un māk
zobs
z
Jaunajā grāmatā par "Parex krahu" ļoti precīzi aprakstīts, kam un par ko vajadzētu atbildēt. Un...
stepanova
s
Jo dziļāk mežā jo vairāk malkas. Izskatās ka grūti būs tam kam šī Pareks putra būs jaizstrēbj. Labi ka ir pensionāri, vel vismaz 3 mēnešus sametat Pareksam.
c
c
visvieglaak vinju necelt vispaar :D
sāra
s
Es neesmu pret bērniem, tikai nevajag tos taisīt, ja nevari viņus uzturēt, tā ir vienkārši vecāku bezatbildība.
rihards
r
Par kādu zagšanu tu runā, kas ko apzog?
b
b
a kur ir vieglāk pacelt smilšu graudiņu? uz zemes vai mēness, a?
GeeKee
G
Lieto vien - nebūs bērnu, ko apzagt, gan jau apzags arī sāras un, ļoti iespējams, arī ābramus.
sāra
s
Vajag lieto prežus, neviss taisīt bērnus ja labi zini kan av ko viņiem rīklē grūst.
GeeKee
G
Spēlēt var tikai spēlējot. Novērošana ir izklaide, mācīšanās vai darbs, kā nu kuram.
a
a
kad ir vieglaak speeleet? kad seedi pie speelju galdinja un speelee ar pretinieku vai kad noveero kaa divi speele?!
pilsonis
p
Bet kur pazuda Prudentija ,kam valdība maksāja par konsultācijām????
GeeKee
G
Bērni uzticības tālruņiem sūdzas par izsalkumu ps. tvnet +++++++++++++++++++++++++ Domā, Melngailim un viņam līdzīgajiem sagādā grūtības no tā abstrahēties?
pidrilas, kad risinaas
p
Bērni uzticības tālruņiem sūdzas par izsalkumu ps. tvnet
GeeKee
G
Tāpēc, ka tie ļautiņi tur atrodas pavisam cita iemesla dēļ. Un tāda pati puve ir visās valsts struktūrās. Privatizācijas aģentūra, Valsts kanceleja, TM un citas ministrijas ir pārbāztas ar, spriežot pēc algām, augstas raudzes juristiem, ekonomistiem u.c., taču, tiklīdz jādara kas reāls savā profesijā un savu tiešo pienākumu ietvaros, nezin kāpēc tiek pirkti ārpakalpojumi par desmitiem un simtiem tūkstošu no dārgākajiem atrodamajiem kantoriem. Kvalifikācijas trūkums apvienojumā ar slinkumu, mantrausību un budžeta atmazgāšanu - lielākā valsts sērga un nelaime.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas