Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Atvērs maku, lai atrastu vadītāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautājums
j
Valsts kancelejas vadītājs sabiedrību par absolūtiem muļķiem uzskata? Mēs, antiņi, tiešam ticam, ka problēma ir algā, nevis apstāklī, ka dažas valsts publiskās pārvaldes jomas ir kļuvušas tik kriminalizētas un zem tāda lobiju-gan politiskā, gan privātuzņēmēju, gan pat tīri noziedzīgās shēmas, -ka neviens normāls cilvēks , ar ģimeni , negribēs tur iepīties. Bet varbūt , ka neviens netic, ka politiski neangažēta personā-ar visām no tā izrietošajām saistībām- tādā amatā godīgā konkursa var tikt?
Lacplesis
L
Latvijas parvalde, ieredniecibas stradajoso skaits ir jasamazina par 70%, jo tik maza valsti kada ir Latvijas valsts ar niecigu iedzivotaju skaitu, reali dzivojoso Latvija nav vairak par 1 500 000, nav vajadziga si ierednu, cinavnieku melna sotna ..... Latvijas valsts visus 26. gadus atrodas patstaviga bankrota, depresija, klumpure no vien gravja uz otru, tauta dzivo nabadziba, daudzi nomirst nedabiga nave no bada, slimibam, stresa....bet Latvijas preizdenti sanem lielas algas pensijas, visa veida privlegijas un vel nekaunas izmantot miesassargus, valsts automasinas, ministri, deputati, diplomati, ieredni sanem leilas algas un visa veid aprivlegijas, bet Latvijas valsts grimst nabadziba, posta iet izniciba....Kapec sis Krievins neuztraucas par to ka vakas Saeiams deputati nobalsoja pret Latviajs pilsonu prasibu atjaunot Riga, Uzvaras parku pec paredzeta plana un likvidet visas okupaciajs sekas saja parka, ieskaitot okupaciajs pieminekli??? Kapec Krievins nepieprasa Saeinas vaditajai publiskot si sbalsojum arezultatus, kuri ir balsojusi pret Latvijas pilsonu inaciativu un kuri par okupaciajs seku likvidaciju??
asais
a
Nav jau slikti celt algas, tikai paskatieties mazliet tālāk. Jau tagad kaut kādi daļu vadītāji saņem 2x un 3x vairāk nekā viņu padotie. Drīz šie vadītāji kopā ar glumo Krieviņu paši ar savām lielajām algā varēs vadīt un darīt ikdienas darbu, jo pārējiem piegriezīsies šo viduvējību šefošana.
ierednis
i
Pilnībā piekrītu. vadītaju darbs ir atkarīgs no profesionālas padoto komandas izanalizētas informācijas un piedāvātiem lēmumu variantiem, lidz ar to algas vajadzetu celt visiem un vienmērīgi.
  • 1
  • 2
VVZ
V
Un vēl- pirms pretendēt uz kādu amatu, ir jāpainteresējas, kas tad īsti notika ar iepriekšējo darbinieku. Ja, piemēram, izrādās, ka iepriekšējo darbinieku ir saplosījis lauva, tad liela varbūtība, ka ar jums notiks tas pats.
VVZ
V
Desmit cilvēkus izbrāķēja. Koļegovu, kuru bīdīja partija, vispār izčakarēja pēc pilnas programmas un tagad vēl kriminālprocesu uzkāra kaklā. Skaidrs, ka tas ir teātris, kurā "lielākais kretīns" ir zināms, tikai vēl atrodas aiz kulisēm. Vajadzīgajā brīdī viņš uznāks uz skatuves- kad partija sauks. Tāpēc ir pilnīgi skaidrs, ka neviens kārtīgs, gudrs un godīgs (vienā personā!) cilvēks uz to vadītāja vietu nepieteiksies.
jopcik
j
Tikai saspiedis galvu cilveeks Latvijaa ir speejiigs aiziet uz privaato sektoru!!!!
Decoy
D
Beidz pirst.
  • 2
  • 1
kukū
k
Atalgojums ir jasasaista ar darba rezultātiem, citādi atkal tiks lolots un kopts kārtējais partiju ieceltais siles baroklis!
Cepums
C
Šajā amatā rezutāti ir pamatā atkarīgi no normatīvās bāzes. Ja vadītājam sasietas rokas, tad lai ko sasniegtu jākļūst par burvju mākslinieku. Ne jau velti nav daudz gribētāju uz šo, šķietami ietekmīgo, posteni. Reāli tiek meklēts paklausīgs peramais zēns. Kaut vai piemēram - kādi ir kritēriji un metrikas 60% piemaksas saņemšanai?
  • 6
  • 0
Decoy
D
Arī. Nemaz nerunājot par to ka šādi varēs gaidīt ilgi jo alkatīgie speciāli gaidīs atalgojumu pusmiljons lai pieteiktos. Pēc tam kūrorti..
  • 1
  • 0
who cares
w
Nav jau gluži savs maks jāvirina...
bazedova toksiskais kaksli
b
patalogiski garigie kropli ,nav cilveku kas vaditu nomocito latviesu tautu,jo ir tik talu no taas
  • 1
  • 3
Raimonds
R
Šim Valsts kancelejas jampampiņam ļoti patīk tukša muldēšana.
  • 11
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas