Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Autodīleris: pēc garantijas beigām auto īpašnieki izvēlas neautorizētos servisus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
izvele
i
Ikvienam ir bijusi saskarsme ar autoservisiem. Tāpēc lai citi zinātu kurus apmeklēt, kurus labāk nē, nokomentē sev zināmos servisu mājaslapā www.salaboauto.lv ! Palīdzēsim viens otram izdarīt pareizo izvēli.
oil
o
Pēc gada tādu autorizzēto vispār nebūs.
izvele
i
Atkal māc šaubas, kur remontēt auto? Ieskaties Latvijas autoservisu katalogā, kurā ērti kartē varēsi aplūkot informāciju. www.salaboauto.lv
Fiksais
F
Kopš merša servisā salona gaisa filtra maiņas vietā vecajam vienkārši izdūra ar diviem pirkstiem caurumu un priekšējai pusasij mainot gultni manžeti uzlika nenoslēdzot savienojumu, kā rezultātā Vācijā merša servisā griežoties pēc palīdzības neciešamās graboņas dēļ, vācu meistari tā arī nenoticēja, ka autiņs lāpīts autorizētā servisā... Kam vēl jānotiek, lai grieztos pie brāķdariem?
Ēriks
Ē
Ne tikai pēc garantijas laikā... Es konsekventi izvēlos mazlietotus auto lai nebūtu piesaistīts autorizētam dīlerim. Pirms krīzes laikā, vismaz, dīleru strādāja apmēram kā desu veikals padomju gados. Serivss zemākā līmenī ka neautorizētos servisos, cenas dargākas un, rinds nežēlīgi garas. Pie janiem modeļiem vasaras beigās būs jādomā par auto maiņu. Interesanti, vai situācija vēl arvien līdzīga?
mario
m
Varēji taču nopirkt spuldzīti un pats nomainīt, bet nē pēc izdarīta darba baigais gudrinieks!
asiņainais punduris
a
es neesu sastapis nevienu servisu kurš tevi nemēģinātu apčakarēt un noslaukt.tas ir reketieru bizness un ir pilnīgi vienalga vai pasūtījumu pieņem pupaina blondīne ar izbalinātiem 4 priekšzobiem, vai netīrs un pohains krievs. autoservisu bizness ir otrs nekaunīgākais kāšanas pasākums aiz mežu lietām... man pirms laika grosauto uzprasīja 4.50 par vienas spuldzītes nomaiņu kura maksā 20 santīmus...
2
2
Vai tad ir citi varianti? Cenas tādas, it kā auto remontētu, gatavojot to lidošanai kosmosā. Par tīriem sīkumiem vairāki simti vien.
Человек
Ч
garantijas laikaa servisa stunda maksaa 36 lvl/h peec garantijas - 24 lvl/h
ha
h
nu tad pagariniet garantiju ,Skandi ! ...un slauciet vēl pāris gadus ! :DD
UNDO
U
:D Kārtējais sviests. Cirpēji sertificēs cirpējus un noteiks cik jāprasa par cirpšanu un ar kādas markas šķērēm drīkst cirpt. No kā sastāv pašlaik tie "autorizēto servisu" 24 LVL stundā? - Nevis no kvalitātes un pieredzes, kas atkarīga no meistariem, bet gan no papildus personāla (sekretāres, asistenti, grāmatveži, apkopēji utt), salona, komunālajām utt izmaksām, kuras klientam nu galīgi neinteresē. Kam gan nav zināms, ka dīleru bizness ir nevis auto tirgošana, bet gan "oriģinālo" rezerves daļu tirdzniecība un "autorizētā servisa" pakalpojumi par kosmiskām cenām? Normālā servisā bez liekēžiem šādu cenu nav. Kas vēl nav skaidrs?
Человек
Ч
aber logisch. 2 gadus autorizeetie laupiitaaji tevi slauc kaa zarinja govi. pie autorizeetajiem laupiitaajiem gultnis maksaa 350 lvl. tieshi taads pats gultnis (tas pats razhotaajs, cits iepakojums) normaalaa autoveikalaa maksaa 95 lvl.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas