Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Avīze: šobrīd izredzes juridiski pierādīt Šķēles līdzdalību digitālās TV lietā esot mazas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kurmis.
K
Kamēr ŠĶĒLEM būs miljoni,viņa vainu tiesneši nebūs ieinteresēti pierādīt!
Zelma Birzniece
Z
Salīdzinājumam,uc.ar degošām acīm(Šķēles teiciens)PSRS cietumos arī zagļi bija pāŗaudzināmi,bet likvidējami politiskie.Kur palicis Andris ar saviem komentāriem par bosa labajiem darbiem
jānis1.
j
Ko nozīmē vārds "sorosīti","sorozīdi" ----------------------------------- ---------------- Kā man paskaidroja citi DIENAS komentētāji, tad "sorosīti","sorozīdi" apzīmē cilvēkus, kas vēlas godīgumu un taisnīgumu visās lietās, kas cīnās pret blata, čomu un kukuļu ekonomiku. Tātad ļoti cienijami ļaudis.
Off
O
Politikā nevajaga juridiskus argumentus, pietiek ar morāliskiem argumentiem. Mums nav vajadzīgi tādi politiķi, kas slēpjas offšoros!
Vērotāja
V
Ārprāts!Ko nozīmē vārds "sorosīti","sorozīdi" utt.?Vai tā ir kāda pazīšanās zīme tiem,kas pielūdz 3 oligarhus?Par ko ir pārvērtušies "Dienas" rakstu komentētāji?Vai tiešām tik daudz idiotu ir savairojies Latvijā?Klusās šausmas!
Boldrix
B
Kurmītis izmisīgi komentāros mēģina veidot "sabiedrības domu" un mīkstināt Šķēles vainu. Kurmīti tev būs spēcīga vilšanās, kad izrādīsies, ka lielākā daļa no tiem, kas saka, ka nav izlēmuši par ko balsot īstenība balsos par Vienotību, bet kas tad tev - par naudiņu tu tak vari darīt jebkādu darbu, gan jau atradīsies kāda kanalizācijas caurulīte, kas jāpatīra pēc tam, kad Šķēle tevi padzīs kā kraupainu suni. ha-haa nākotne rādās gaišās krāsās priekš tiem, kam ir smadzenes galvā un godīga sirds, bet ne tev Mārci, tev diemžēl nē.
Skudra
S
...bet kā tad ar patiesā labuma gūšanu?
a
a
1. To galveno līgumu, kas bija šī biznesa pamatā, Stokholmas šķīrējtiesa atzina par spēkā neesošu no noslēgšanas brīža. 2. Zaudējumus atmaksāja tikai tādēļ, lai varētu bazūnēt, ka "nav jau nekādu zaudējumu", jo krimināllietā nolīgtie advokāti ir vieni no labākajiem Latvijā, acīmredzot, bija paskaidrojuši, ka tas mazinās iespēju, ka vajadzēs atsēdēt. 3. Par dekoderiem, precīzi nezinu, bet šobrīd pārdotajiem dekoderiem jau no rūpnīcas ir uzraksts, ka tas ir Lattelekom dekoders ....
Kika
K
Nu beidziet taču ņemties. Andris ir reāls vecis.
Metsasisu
M
Latvijas izlaupītāju algotņi DIENAā cenšās cik tik spēj.
KLM
K
Otrs Lembergs, kuru Vienotība grib likvidēt? ................................................. ............................................ Iespējams, ''melnie spēki'' gribēja likvidēt Lembergu jau tad, kad šis kalpodams okupantiem ar sirdi un dvēseli poļitruka činā, zombēja tautu, sludinādams murgainās komunisma idejas, noliedzot Latvijas valstiskumu, lai šodien kandidētu uz premjera krēslu valstī, kuru pirms tam viņš noliedza.....
Mārtiņš
M
Skaidrs, kad esi orandža kažciņa kurmītis. Tikai viņus vajā tādu vārdu locīšana kā - Jēļi. Kurmīšiem arī ir savs evolūcijas cikls.
Kaspars Gasūns
K
Ja nebūtu sacelts troksnis, tad gan līgums tiktu noslēgts, gan nauda samaksāta. Ja tāds parādīsies, argumentu, ka šis ir normāls veids, kā valstvīram "pagrīdē" darboties biznesā, es nepiekritīšu. Var jau sarakstīt īpašumus uz sievām, bērniem un preses sekretāriem, bet tas nav valstvīra cienīgi. Un pēc tam ar izvalbītām acīm televīzijā skaidrot, ka viņš tur pat tuvumā nav stāvējis.
Ivanāns
I
Vienkārši pretīgi...
Lelle
L
Noziegumiem pret valsti un tautu noilguma nav.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas