Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Balodis izjauc NSL frakciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ilze un Jānis NEBALSOTĀJI
I
Ilze un Jānis NEBALSOTĀJI Vai valdībā nav neviens latvietis, kas ir spējīgs dot zvērestu ziedot tautai savu dzīvību un vadīt Latvijas republiku ar atdevību un piemēru? Vai tauta var atļauties valdību kas sola daudz, bet vada solījumus neturot? Vai karjēristi valdībā vedīs tautu uz iznīci (kā tas notiek šodien), bet paliksi sēdēt valdības krēslos un ar Briseles izpalīgu kāps (kā V. Dombrovskis, u.c.) labi atalgotos amatos? Kāpēc valdība no savējiem nepieprasa karavīra zvērastu: atdot Latvijai savu dzīvību, kad pienāk laiks cīnīties par tās esību? Kāpēc 100 gadu jubilejas gadā neviens no valdības karjēristiem šādu zvērastu no sevis nepieprasa, kaut dibināt Latviju prasija asinis? Kamēr nebūs zvērasts līdzīgs tam, kas dibināja šo republiku, mēs, šīs republikas iedzīvotāji, par pavirši vadītu valsts režimu NEBALSOSIM. Nāc līdz, ejam uz gaismu.
Zobs Kaulā, DAUNIS
Z
Karavīra zvērestu dod tikai karavīri. Tā kā civilpersonu dzīve nav saistīta ar piedalīšanos karā, tad neviena civilpersona nevienos laikos un nevienā valstī nekādu karavīra zvērestu nav devusi. Tas pirmkārt. Otrkārt, daunis Zobs Kaulā, pats būdams Latvijas ienaidnieks, drīkst turēt savu rusdauņa muti aizvērtu. Neviens tev, rusdebilais rusdauni rusnacisteli rusokupantu ute, nav prasījis un neprasīs, kādai jābūt Latvijas valstij. Saprati, rusdauni rusanalfabēt rusdeģenerāt?
  • 3
  • 2
Zobs Kaulā, DAUNIS
Z
Piesaka kārtējo rusdebilšovu ''Es kā rusdebils rusdaunis neprotu latviski.'' Piespriež sodus, bet ne nodokļus, rusdebilais rusdauni rusnacist rusdeģenerāt rusdebilkvekšķi!
  • 2
  • 3
Zobs Kaulā, DAUNIS
Z
Redzi, dauni, ja tu nemaksā nodokļus, tad valsts var atteikties no pienākuma nodrošināt tev policijas un antiterora vienību aizsardzību - islamofašisti saņēma tavu ģimeni par ķīlniekiem, valstij poverī, lai apšauj tavējos vai ej atbrīvo viņus pats - izglītību taviem bērniem, ugunsdrošību un valsts medicīnu - ja saslimsi, sprāgsti nost vai maksā no savas kabatas. Vai tu esi gatavs audzināt savus bērnus par dauņiem un analfabētiem, būt ārpus likuma un dzīvot līdz pirmajai slimībai, rustrolli rusdauni rusdebilkvekšķi?
  • 2
  • 1
Zobs Kaulā, daunis
Z
ir visrusdebilākais rustrollis rusdaunis šajā portālā, spītībā atpaliek no Kārklu cūkas, bet tālu pārspēj viņu debilismā. Deputāta amats miera laikā neprasa ''ziedot dzīvību'', bet vārds ''atdevība'' latviešu valodā neeksistē. Tā kā rusdeģenrāts rusdaunis Zobs Kaulā ir pilnīgi diskreditējis savu palamu, viņš pēdējā laikā sāk rusdebilšovot em citiem vārdiem, uzdodoties par diviem cilvēkiem. Rusdebilais rusnacists rusdeģenerāts Zobs Kaulā tikai latviešus aģitē nebalsot, bet pats balsos par rusnaciostu svilču centru. Žaunas ciet, kriminālnoziedniek!
  • 2
  • 1
Ilze un Jānis TROĻĻI
I
AIZVERIETIES VIENREIZ
  • 4
  • 1
Papildinājums no NEBALSOTĀJIEM
P
19 gs angļu jurists Sirs Williams Blackstone argumentēja, ka valstij nav tiesības piespriest nodokļus tiem, kas atsakās par valsti balsot. Šo argumentu apstiprināja pazīstamais tā laika filozofs Herberts Spencers. Tā tad, ja 51% vai vairāk no latviešiem NEBALSOS par pēcpadLatvijas valdību, šī valdība atradisies mazākumā, bez resursiem (aizdevumi no ECB tad apstrīdami) un tai nebūtūs tiesība valdīt.
  • 1
  • 4
Zobs Kaulā
Z
Stulbeņa Baloža nākošais solis būs turpināt izjaukt Latviju.
Zobs Kaulā, DAUNIS
Z
Dauņa Zobs Kaulā nākamais solis būs rīkot rusdebilhistēriju par to, ka izgāzusies Kremlim noderīgo idiotu partija. Kauc vien, rusdauni - tā ir tava personiskā traģēdija.
  • 3
  • 2
Latvietis.
L
Balodis ir politiskais staigulis. Mūsu nevisai gudrais vēletājs par viņu nobalsos.
nesapratu
n
Dīvaini. No Reliģiju Ringolda es šādā gadījumā gaidīju viņa parasto un pierasto prasību ieslodzīt visus viņam netīkamos trako namā. Vai nu gadi prasa savu vai Sudraba nav pa zobam.
Pirdeklis
P
Ir dots uzdevums. :) Pēc tam būs par loceklis tur, loceklis šur. Pierasta praksa LV. Nevienam nav savas nostājas un mugurkaula. Ja nu vienīgi ALFRĒDAM RUBIKAM.
politologs Tumšpautis
p
oligarki šo sūdrabas partiju radīja un atkal kārtējais čušš
GG
G
Pārziedējusī pojene gar zemi..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas