Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Balsu pirkšanā apsūdzētais Kozulis apturējis darbību LZS

Jau vēstīts, ka Latgales tiesas apgabala prokuratūras prokurors tiesai nodevis krimināllietu, kurā apsūdzētas divas personas saistībā ar apzinātu desmit vēlētāju balsu uzpirkšanu 12.Saeimas vēlēšanās. Starp apsūdzētajiem ir Saeimas deputāta Dzintara Zaķa (Vienotība) draugs, Viļānu novada deputāts Andris Kozulis, kurš LNT ziņām arī apstiprināja, ka ir apsūdzēts balsu pirkšanas lietā. Lietā apsūdzēts arī Andrejs Sačkovskis.
Balsu pirkšanā apsūdzētais Andris Kozulis (Latvijas Zemnieku savienība) pašlaik apturējis darbību partijā, intervijā LNT atzina Zaļo un zemnieku savienības Saeimas frakcijas vadītājs Augusts Brigmanis.

Sarunās ar LZS Viļānu nodaļu, kuras biedrs ir Kozulis, nolemts, ka viņam darbība partijā jāaptur, izteicās Brigmanis. Viņš arī uzsvēra, ka vispirms jābūt notiesājošam spriedumam, lai lemtu par izslēgšanu no partijas.

DP sākusi kriminālprocesus par iespējamu 12.Saeimas vēlēšanu balsu pirkšanu par labu vairākām partijām vai to kandidātiem. DP joprojām nemin konkrētas partijas, kuru labā būtu notikusi balsu pirkšana, taču jau iepriekš izskanējis, ka viens no kriminālprocesiem ir par iespējamo balsu pirkšanu Vienotības deputāta Dzintara Zaķa labā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas