Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Bērnu slimnīcas glābējsilītē ievietots devītais bērniņš

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
I.Gr.
I
Ielikt beerninju glaabeejsiliitee ir daudz, daudz labaak, nekaa veikt abortu! Buutu jaasakopo dati par abortiem un tie, kur vien iespeejams, jaanoveersh! Cik es zinu, tad Vaacijaa pirms aborta ir jaaveic paarrunas ar kautkaadaam svariigaam personaam (varbuut ar savu bazniicas draudzi) un tikai peec tam driikst paartraukt gruutnieciibu.
armanc
a
Piekrītu, ka regulāra uzskaite ir lieka. Taču, silīte joprojām vēl ir jauns "brīnums" Latvijai - tāpēc aktuāla arī presei. Ar laiku zaudēs jaunuma statusu un zaudēs arī preses uzmanību.
ice
i
nezin vai te var runāt par satraukumu, bet kāpēc pie katra, nu jau devītā, bērna jāliek šāds info???? nav jau runa par anonimitāti, runa ir par to, ka glābējsilītes tika izveidotas ar mērķi, ka tajās ik pa laikam varētu tikt atstāts kāds bērniņš, tādēļ likumsakarīgs ir jautājums: kāpēc šī regulārā uzskaite??
armanc
a
Informācijai medijos šinī gadījumā ir tikai informatīvs raksturs. Tā var būt un var nebūt - anonimitāte tiek saglabāta. Nesaprotu Tavu satraukumu.
Izbeidziet!
I
Jā, jā - silīte klusā vietā, bet kāpēc par katru bērniņu pēc tam informācija visos medijos? Tagad nu ir skaidrs, ka "sistēma" darbojas, par atstātajiem /faktiski no nāves izglābtajiem/ bērniņiem varētu sniegt vien apkopojumu gada beigās.
Oskars
O
Āboltiņa ĀRZEMĒS atpūšas par tautas NAUDU un bērniem jāmirst BADĀ .......KAUNS .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas