Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Bērziņam lielas izredzes tikt ievēlētam Valsts prezidenta amatā jau pirmajā kārtā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nita
n
shitas tiesham smiekligs paldies tev
nita
n
nu kads prezidents ja jau tagad avizes nomelno kas shis eiropas naudu sazadzies. cilveki miljie kas gan nenotiek musu valsti?
.
.
Visiem viss kas te rādās
Lidija
L
Sveiciens vienam no kampēju brālības!
observators
o
Tā ātri pārskatīju komentārus portālos par šo Bērziņu. No kādiem ap 500 komentāriem tikai kādi 10 pozitīvi!!!! Parsvarā- tādā garā = Vecs, neizteiksmīgi garlaicīgs,bijušais funkcionārs, valodā prasts, pensija 4500(!!) , neskaitāmi zemes īpasumi, izlaupīšanas pionieris , dubultmorāle, vienkārši nepatīkams ,ir ārlaulības bērni, kuriem nemaksājot alimentus ,kas būs pirmā lēdija ,jo sieva nav deklarācijā pie radiniekiem uzrādīta , u.t.t Kopsavilkumā -ļoti negatīvas atsauksmes.
a
a
Labs kandidāts!
cits artūrs-
c
Ko nu muldies. paskaties kunga deklarāciju VID. Pie radiniekiem -sieva vispār nav uzrādīta. Tik pirms trīm gadiem vēl viens bērns uzradies. Toties īpašumā vairak kā 30 ( !!!) zemes īpašumi. Dzīvoklis Vaļņu 11- to māju 1996.g. ar toreizējā MK prezidenta Šķēles svētību Valsts atdeva Unibankai . It kā likumīgi,( jo bija kas sacer vajadzīgus likumus) ,bet tur ir ļoti interesantas lietas tajā procesā.Ari citos . Tur žurnalistiem būtu gan ko papētīt.
beta
b
Virsraksts siptomātisks. Latvijā izredzes ir visiem, kas laiza rokas Lembergam...
beta
b
Viss ir vienkārši kā divreiz divi. 1/ Lembergam svilst pakaļa. 2/ CS grib tikt pie varas. 3/ Dombrovskis pa lielam situāciju saglābis, notiek lēna situācijas uzlabošanās. Kas jādara, lai SC tiktu pie varas, bet Lembergs paglābtos no ķurķa? Vajag prezidentu Nulli, bet ar šņorīti, aiz kuras raustīt. Bērziņš (bez personas koda) der ideāli. Tukšs, pelēks, neinteresants, bez kaut mazākās vīzijas par valsts attīstību (kurš kaut ko vērā ņemamu ir dzirdējis? ), toties, visticamāk, stulbi godkārīgs un savu lietu bīdītājs (pensija 4,5 tūkst) kā jau liela daļa viduvējību... Pēc Nulles ievēlēšanas stipri iespējams valdība kritīs, un prezidents būs tas, kas nominēs jauno premjeru. To dabūs ZZS, kas paņems valdībā CS, vai otrādi, tas jau vairs nav svarīgi. Un tad Vilnītis piepūstiem vaigiem turpinās vadīt KNABu (ne velti puisis tagad paņēmis taimautu, gaida sev labvēlīgu premjeru), Kalnmeijers lēnām noklusinās apsūdzības pret Lembergu un viss ieies vecajās stagnācijas sliedēs... 1/ Draugi un brālēni atkal varēs centīgi izlaupīt to, kas vēl no Latvijas atlicis... 2/ Lembergs būs izglābis pakaļu, bet galvenais miljonus 3/ tuvā nākotnē krievu valoda būs otra valsts vaoda ar visām no tā izrietošām sekām...
Arturs - Pensionars
A
Sazvērestības teorijas ir modē un cīņa par varu nav niekalbju spēle.Tomēr ēšana no Lemberga rokas te neiet cauri.Naudas lietās Bērziņš ir krietni priekšā Lembergam un galu galā viņi no dažādiem Latvijas reģioniem. Te nevis nauda,kura Bērziņam ir un nāk un mācīt var citus.Te politika . Vienotībai priekšā nespēja vienoties un politiskie konkurenti elementāri to vēlas izmantot. Zatlera neievēlēšana faktiski ir prelūdija valdības krišanai un valdošā triumvirāta politiskajam sabrukumam . Vakar lasīju ,domāju, visai pareizu Krūmiņa izteikumu - domu , Latvija ir par mazu 3 ekonomisko grupējumu ķīviņam un pīrāga dalīšanai.Malējie ir jāapcērt.Ideja virzīt šo vīru ir laukuma krietna sašaurināšana.
Resnā Berta
R
Televizoru salaboja, saki? Toties es protu profesionāli kotletes cept; domāju, ka man vēl lielākas izredzes uz prezidenta krēslu!
Arturs M
A
Jūsu rakstītais būtu smieklīgs,ja tas nebūtu tik traģiski :D
I.Gr.
I
Vai netiek gatavota shaada politiska intriga: Beerzinsh tiek ieveeleets ar SC un ZZS balsiim par prezidentu. Par to Beerzinsh atsakaas parakstiit likumu par izgliitiibu latv. valodaa valsts skolaas un luudz SC sastaadiit jauno valdiibu. Cik vienkaarshi un logjiski! Varbuut Zatlers var to veel aizkaveet? Un tauta!
Minna
M
Vai onkulis nav par vecu?! Un kur tad miljardierim vēl vajadzīga nauda?
beta
b
Lembergs neatbalstīs nevienu, kas viņam neēd no rokas, vai vismaz neapsolās to darīt. Prezidents Nulle ir atrasts! Pelēks, neinteresants, bet kādām īpašām intelekta pazīmēm, pilnīgs tukšrunātājs nu gluži otrs Zatlers. Tik tā atšķirība, ka Lembergam uzticīgs... Nu pestīs veco zēnu no sūdiem... Paldies Latvijas pāķiem un lumpenam, kas atdeva balsis par ZZS...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas