Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Bērziņš par budžetu: Vajadzētu būt vēl taupīgākiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Stipri maz kas
S
mainījies Dombrovska vadītajā valstī: lembergs joprojām godā un cieņā, neviens lielais zaglis tā arī NAV notiesāts, līgumi visi slepeni, katrā atklājas drausmīgas shēmas, zagšanas, miljonu "zudumi" , dzīve ar plašu žestu izredzētiem, viņu algu paaugstināšana u.t.t. Mūs jau sen māc izmisums...Ja nebūtu bērni "ARZEMĒS, tad jau stāvētu ar apstieptām rokām...uz ielas...Tās ir tas progress, ko Dombrovskis ieviesīs ES ? VISI IR UZ CEĻIEM!
anira
a
Es kaut ko nesaprotu no komentarista"Faters Vacija",kura tiek aprakstits,kad bernu darza audzinataja,ar augstako izglitibu,menesi sanem Ls 180-220.Kapec neuzraksti faktu par to,kadas niecigas iemaksas par esanu,veic bernu darza personals,menesa garuma?Ta ka nav ko vaimanat.
Es piekrītu un atbalstu
E
mūsu Latvijas patreizējo VALSTS PĀRVALDI jeb KĀRTĪBU t.sk. Valdības vadītāju,Prezidentu,Likumdevēju priekšsēdētāju,Ģenprokuroru un citus.Var ātri sagraut un novest valsti līdz bankrotam,BET BET BET uz labklājību,pārticību saimnieciskās darbības aktivitāti un efektivitāti tautai un valdībai daudz smagāks,gudrāks ceļš ejams,kā saka soli pa solim.
  • 0
  • 0
kapars
k
Pilnigi piekritu Berzinam,ka vajadzetu, beidzot, apturet Latvijas valsts izlaupisanu n latvieus tauats apzagsanu ko dara Latviajs prezidenti, ministri, Saeiams deputati, ieredni. Nekavejoties no valksts dzivokliem ir jaizmet Ulmanis, Viokene, Zatleris, viniem ir jasamazina nepelniti lielas pensijas visamz par 80%, ir jaatcel visas privlegijas kadas sie kretini bauda par to, ka vini uzticigi ir kalpojusi Latvias valsst izlaupitajiem un latviesu tauats iznicinatajiem LC, TP, ZZS, zaglu bandam. Ir javeic revizija Latvijas likumo sun ir jaacel visas privlegijas kadas ir iestradatas tajos prieks siem kretiniem prezidentiem, minstrie, deputatime, ieredniem, kuri ir tiesie vaininiki pie ta, ka Latviajs valsts ir novest abankrota, latvieus tauat neiedomajam nabadziba, posta, bezceriba. Prezidentam, minstriem, deputatiem, ieredniem ir jasamazina algas par 70%, jo ir nenormmali ka tik nabadizga valsti kada ir Latvija sie mudaki sanem tik lielas algas. Latviajs valsst politsksi rezims ir bankrotejis. Latvija prezidents ir jaievel Latvijas pilsoniem. Prezidenta alga, ministru, deputatu, ierednu algas ir japstiprina referenduma, jo tiesi Latvijas nodoklu maksatai ir tie, kuri maksa algas siem radijumiem.
Kaimiņš nomira - ietaupījums
K
Man nomira kaimiņš.Saalima ar ļaundabīgo...51 gads. Valsts ietaupīja - pensija nebūs jāmaksā...Cik tādu nav?. Neārstēsim, nepabalstīsim, lai mirst - un valstij reāls ietaupījums!
Fāteris Vācijā
F
Neesmu ekonomists , bet skaidrs ir viens : Latvija (iedzīvotāji) strauji virzās pa lejupejošu spirāli. Ar to es domāju , ka vēl krīzes sākumā cilvēkiem bija kaut kādas cerības (nebūs tik traki). Bet tagad med. māsām , policistiem . ugunsdzēsējiem , jauniem ārstiem , bibliotekārēm - lielai daļai LV iedzīvotāju ir pilnīgi skaidrs - viņu niecīgās algas NEPIEAUGS , ne tagad , ne arī tuvāko 2-3-4 g. laikā. Rezultāts būs viens - EMIGRĀCIJA . Cik ilgi bērnudārza audzinātāja ar augstāko izglītību var iztikt par saņemtajiem 180-220 LVL !!! Cik ilgi LV strādās policists par 240-280 LVL . Un nekādas cerības tuvākos 5g. !!! Un viss kļūst DĀRGĀKS . Un TEV ir jāizvēlas - KO DARĪT ?!!!
reemigrācija h u ļ i!
r
5 novembrī mans brālēna dēls brauc uz ĪRIJU.23 GADI.Strādās krodziņā. Dēla draugs - 25 gadi - IT speciālists aizbrauca uz Vāciju par šoferi.1000 ls paliek pēc visām nomaksām uz rokas.Šeit saņēma Ls 500 .IT specs ar augstāko.
  • 3
  • 0
Fiksais vēl
F
Žēl ka žurnālisti nesaprot šo vārdu nozīmīgumu, izcilā taupītāja valdība ik dienas tērē 2 miljonus ierēdņu pakaļu sildīšanai, kuru tie nav nopelnījuši. Taipīgā lācēna valdība gadā notērē gandrīz miljardu uz ārējā parāda rēķina, kurš tiek audzēts Palielinoties emigrācijai, kas nozīmē, ka valst zaudē līdzekļus vēl vairāk. No kādas naudas utopistu valdība cer palielināt ierēdņiem nākošgad algu? Grieķu pēdās? Aizņemties lai notrallinātu?
demokrāts
d
viss tā arī notiek ka raksti,ierēdņu ir par daudz,ministriju ar izpalīgiem ka mudž,valsti attīstošie projekti izgāzti,drausmīga ir Dombrovska un Vienotības valdīšana,valsts pa spirali gāžās uz leju,apturēt to var tikai ražošana un investīcijas,bet valdošā koalīcija izgāž vienu projektu pēc otra,
  • 1
  • 0
Very Taupigi 2014
V
Kas pirmais? Latvija ar Attistibas banku vai EUR ar Latvijas okupaciju pavisam?
j
j
ar taupishanu ir tieshi tapat kaa ar teereshanu: ja ir ko teereet, tad var teereet vairaak; ja ir ko taupiit , tad var taupiit vairaak!
varas infrastruktūras eksperts
v
Man patīk,kā strādā Presidents,Ministru kabinets-Premjērs,Saeima-Priekšsēdētāja,jo viņi strādā pēc visprogresīvākās valstu attīstības tehnologijas principiem,viņi strādā saskaņoti un plecu spēkus pieliek,lai tas mūsu Latvijas ar katru gadu bagātākais-smagākais vezums kustētos pareizā virzienā.ļoti man nepatīk,kā Latvijā strādā INFORMĀCIJAS-mediju vara,kuru princips ir jo lētāka,negatīvāka informācija,jo viņu biznesam labāk un mediju spēka ietekme uz Latvijas valsts,sabiedrības progresīvu attīstību-bagātināšanos ir samērā niecīga.
to pajoliņam.............
t
Ļoti slikti,ka daudziem Latvijā patiesība nepatīk,šie nevar pārdzīvot ka Dombrovska-Bērziņa-Zatlera -Aboltiņas sastādītā valdība,saeima strādā labi un saskaņoti
  • 0
  • 0
pajoliņam ekspertam nelatvietim
p
Eksperts ir reāli sapīpējies vai arī googles tulkotājā savas mātes valodā rakstīto tekstu ielicis. TU NEESI LATVIJAS VALSTS IEKDIENU IZBAUDĪJUŠAIS TAUTIETIS. UN tāpēc reāli n e d i r s!
  • 2
  • 0
Vārds
V
''...un plecu spēkus ..'' :)))))
  • 1
  • 0
vācu valodas ietekme
v
S izrunākā Z
  • 1
  • 0
Vārds
V
Presidents un Premjērs...
  • 4
  • 0
Juris
J
Nu tad vajadzētu sākt ar personīgu piemeru.Atā tikai kailas frāzes.
:)))
:
''Personīgi ir sajūta...'' brinums, ka ir...
Ezim
E
Valsts izzadzēju darbības sekas!
  • 1
  • 0
Ezis
E
Nav jau patiesība valsts parāds ! Ir konkrētu cilvēku parāds!
  • 2
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas