Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Bijušie LSDSP jaunieši dibina biedrību Progresīvie, varētu pārtapt par partiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kalabs
K
Kas ir labi un kas ir slikti? Labi ir tas, ka jaunieši sapratuši - varbūt viņi vairs nemaz nav jaunieši! Slikti ir tas, ka nekas jau tur vairāk par LSDSP Jaunatnes organizāciju arī nesanāks, jo šie cilvēki ir gadiem ilgi strādājuši ar vienām un tām pašām metodēm. Uztaisīt organizāciju un nosaukt to par "progresīvu" vēl nenozīmē par pašam par tādu arī kļūt. Ja tur ir nauda apakšā, OK, viņi vēl kādu laiku uz Eiropas sociķu rēķina to dzīvību vilks. Bet, ja tur nav naudas? Kas par to visu „progresiju” maksās? :D
zj
z
Tautsaimniecībā lietas jāskatās kompleksi. Nodoklis ir tikai viens no instrumentiem. Ja nebūs no kā tos nodokļus iekasēt, arī labs instruments nelīdzēs. Tvaiks vējā.
rolands
r
Nu politiski sabiedriska organizēšanās ir laba lieta. Patīkami, ka ir sadarbība ar LBAS! Tikai laiks protams rādīs vai tur būs kas nopietns, bet no atsauksmēm zinu, ka jaunie cilvēki ir visai principiāli un taisnu muguru! Lai izdodās!
vēlētājs
v
Nemaz nebiju pamanījis ka šeit ir uzradies vēl viens vēlētājs. Nu nekas.
vēlētājs
v
To var tikai apsveikt un atbalstīt. Pagaidām tiešām mēs esam spicē gan ES, gan Pasaulē ar saviem nenormāli augstajiem nodokļiem, korupciju visos līmeņos un nabadzību.
Jaunietis
J
nefigasebe jaunieši :) Dobelis taču jaunībā bija lsdsp kukuļņēmēju sekretāre un kasieris, par kādu progresiju te var būt runa?
Jukums
J
Nosauc, lūdzu, citu politisko organizāciju, kura gribētu un varētu iestāties tieši par šīm absolūti nepieciesamajam lietām, kuras gaidam jau 20 gadus? Pie siles gan šobrīd ir pavisam citi spēki, kuri pirms vēlēšanām arī solīja iestāties par progresivitāti.
mjaa
m
Aizmirsu baldzenliekulības iemiesojumu.
mjaa
m
Šitie ir tie "jaunieši"kuri barojās gam no bojārtēva, gan no bojārdēla, gan no dinevičsvētā gara... tagad bez pupa palikuši, jāsāk pašiem sūkāt pirkstu...
komunists
k
Par tiem komunistiem nevajag. Paskat, kā tauta balso par Brigmani, Lembergu un Ēlerti.
ha ha
h
jaunieši... A līdz cik gadiem - jaunieši? Šitie jau paspēja pabūt LSDSP, SDS vēl šur tur, atkal LSDSP...Tagad atsevišķi... Un aizvien jaunieši..? Laikam infantīli no dzimšanas.
Imants
I
Dobelis taču bija ilggadējs Dinēviča stipendiāts un rokaspuisis, kas ar smadzenēm nedraudzējas. Visas darbošanās pamatā progresīvais nodoklis, bet vai saprot, ka ar to ieņemt var ļoti maz. Populisms un līšana pie siles. Ansi, sāc vienreiz kārtīgu darbu strādāt. Panaivus tekstus jau blogos rakstīji. Neviens nelasīja! LSDSP taču nenogrima tikai Dinēviča zaglīguma un dubultmorāles dēļ. Arī jūs, t.s. jaunieši neko nespējāt pavilkt.
Zaiga
Z
Labi, ka jaunie veido savu sociāldemokrātisko kustību, tas dod cerības Latvijai, jo bijušie komunisti ir pamatīgi degradējuši Lsdsp. Turās!
oto skruuve
o
Šterns, ak Die`s ... Dineviča sekretārs uzpeldējis Dobeļa pusē.
Aija - vēlētājs
A
Piekrītu! Šāds šaurs skatījums uz situāciju valstī vien liecina to, ka jaunie ļaudis vienkārši grib tikt pie siles!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas