Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 12. jūnijs
Nora, Lenora, Ija

Biškekas jau nebūs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rikikī
r
Tā tas ir un tam es pilnīgi piekrītu . Bet tie 250 minētie tūkstoši pēdējiem spēkiem turēsīes tais ratos , kurus velk tie 500 tūkstoši ... labs un patiess raksts , bet vai to izlasīs tie , kas var ko mainīt ???
atbilde air
a
2011 23:01 . "Kāpēc atkal gaudu raksti jāraksta? Vai labāk kādam paliks?" Nu tos jāraksta lai parādītu pasaulei cik pats rakstītājs ir gudrs un vēl vairāk, demonstrēt savu spēku, varu un oriģinalitāti bojājot citiem labsajūtu. Pēdejais jefiņš prot gaudot, bet ir jālieto mazliet piepūli un izdomu lai atrastu pozitīvus atrisinājumus un pie tiem piestrādāt.
Jukums
J
Arvien vairāk kļūst redzams, ka Jūsu minētais arguments ir tikai piesegs cilvēku apzinātai un metodiskai ekonomiskai žņaugšanai. Tikai ļoti naivi un ļoti pacietīgi cilvēki, kuri nevēlas saprast acīmredzamo un meklē attaisnojumi savai politiskajai pasivitātei var izlikties to neredzam. Kas attiecas uz šī raksta autoru, tad zurnālista uzdevums ir būt opozīcija jebkurai valdībai. Un šinī konkrātaja gadījumā autors to arī pilda, ko nebūt nevareja teikt par viņa attieksmi iepriekš pret tā saucamo TP.
olps
o
Tas ko šī valdība dara ir, cenšās likvidēt iepriekšējo taukmūļu sastrādātos trakumus.
Ezis
E
Centrā !! Te nav ko gaidīt ,jo labāk nebūs LPSR ir bankrots!
Juhans
J
Lemberga kungs jau nevar atrisināt valdības savārīto.
air
a
Kāpēc atkal gaudu raksti jāraksta? Vai labāk kādam paliks? Droši vien, jo latviešiem ko sliktu pateikt un nokritizēt ir cieņā. Ja tik gudri, tad varbūt beidzot uzrakstīt kādu rīcības rakstu. Par premjeru liksim viņu, par ministriem savukārt šos cilvēkus un programmai jābūt tādai. Filonēt jau nav liela māksla. Vai tik šis vīrs baltajā kreklā vēl nesen nebija PLL "rupors"?!
Baltljipiitis
B
Latvija ir ES un NATO valsts un Bishkekas gadiijumaa Latvijaa iesoljos NATO karaspeeks. Shis scenaarijs Krievijai galiigi nau vajadziigs.Taatad Urbanovich var pakluseet.
treknie gadi
t
Tas ir jocīgi. Bet neesmu izjutusi treknos gadus. Tā kā tu runā. Man viņi nekā neizpaudās. Kredītu man nav. Tāpēc īsti nesaprotu kāpēc viss šis murgs attiecas uz mani. Tāpat kā nav skaidrs - kāpēc tas skar manu māti. Kāpēc aiztiek viņas pensiju? Es pat nebalsoju par šo valdību.
?
?
Katrs dara savu darbu. Žurnālisti stāsta cilvēkiem kas notiek. Ne tā? Lapsa atmasko. Bet tā nu ir viņa izvēle kā pelnīt naudu. Kontrabandu uz robežas atņem kontrabandas speciālisti. Žurnālisti par to stāsta sabiedrībai. Mēs ievēlam cilvēkus, kuriem būtu jādomā par valsts pārvaldi un to funkcijām. Un tās cilvēkiem. Tad arī nebūtu jāaspriež demogrāfijas jautājumi u jāveido visādi absurdi veidojumi, kas cīnās ar sekām. Katrs dara savu darbu. Un esmu pateicīgs, ka kāds iztulko valdības pārgudros nesaprotamos vervelējumus. Ja tu baidies analizēt kas notiek, tad vai nu tu pats esi šajā sistēmā. Vai arī tu vienkārši negribi iedziļināties un domāt pats
Jukums
J
Mēs taču visu laiku mudinām beidzot šeit ieviest NORMĀLU nodokļu sistēmu, tajā skaitā obligāti PROGRESĪVO IENĀKUMU NODOKLI. Atbilde ir par šo tēmu uzdoto jautājumu un ierosinājumu NOKLUSĒŠANA UN IGNORĒŠANA.
i.g.
i
Esošo stāvokli var nosaukt LATVIJAS REPUBLIKAS LĒNA AGONIJA..... ***** Neredzu nekādu traģēdiju - normāla tautas pašattīrīšanās ( Kā ASV ar narkomānijas palīdzību 60 gados ) Ģimenes biznesa dēļ no Rīgas pārvācos uz Lietuvas pierobežu ! ( Un netaisos atpakaļ ) Te neatradīsi ne labu galdnieku, ne elektriķi, ne santehniķi . Vietējiem zemniekiem lielākā problēma ir godprātīgu mehanizātoru trūkums . Un tajā pašā laikā armija siltlatnieku ar sniega lāpstām pār plecu, kurus diezin vai kāds ņems darbā ! Nevaru iedomāties, ka te laukos vīrietis ar rokām būtu bez darba ! Ja Rīgā izbraukuši uz īrijām tik un tik cilvēku, tad te laukos tu personīgi pazīsti to Jāni, Daci, Mārtiņu , kuri ir aizbraukuši un par kuriem es varu pateikt vienu - kaut nu viņi nedomātu atgriezties ! Vislielkākā problēma ir kalpu domāšana mūsos , nevēlēšanās pašam organizēt savu dzīvi ! Vainojam tikai visus savās problēmās, lamājam visus pēc kārtas un tikai gaidām , ka mums kas kaut ko dos : darbu, maizi, izpriecas, labus ministrus, kaimiņus un sievasmāti . Neviens no maniem radiem un paziņām nav izbraucis un neredzu iemeslus, lai brauktu ! Protams, mums visiem tagad jāmaksā par trekno gadu mantkārību ! Bet pārdzīvojām ne tādus laikus vien !
artūrs
a
Man neviens nav nodarījis pāri. Tas iesākumam. Otrkārt, ko Točs piedāvā darīt savādāk nekā šobrīd dara valdība? Kādi ir viņa priekšlikumi šajā situācijā? Var jau bļaut par to, ka nodokļi tiek celti, cilvēki aizbrauc, bet no tā jau nekas nemainīsies. Skarbā patiesība ir tāda, ka krīzes laikā neviens nedomā par demogrāfiju vai iedzīvotāju labklājību. Žurnālisti var bļaut (lasi: Točs var bļaut), bet viņš nav tas, kas varētu izvest Latviju no krīzes. Vai viņš ar šo rakstu ir palīdzējis valstij ietaupīt, atrodot valsts pārvaldē funkcijas, kas dublējas? Vai viņš ir atmaskojis kontrabandu uz robežas? Vai viņš ir atklājis šaubīgus darījumus vai koalīcijas izšķērdību? Nē, viņš ir pagaudojis par "slikto" valdību. Es nekad, piemēram, nevarētu vadīt valdību tā iemesla dēļ, ka tā ir pārāk liela atbbildība un, godīgi sakot, neuzskatu sevi par tik gudru, lai kaut reizi to darītu. Es cienu cilvēkus, kam ir dūša un gribēšana vadīt valsti tik grūtā situācijā, kas prasa skarbus lēmumus, nevis sabāžot valsts naudu savā kabatā. Jebkura kritika, kas nepiedāvā citu risinājumu, nepalīdz, nenorāda uz objektīvām kļūdām, ir nekonstruktīva kritika. Es nekritizēju valdību, jo tā būtu nekonstruktīva kritika. Turklāt, žurnālista asumu Točā nejūtu. Ja tas ir tas pats Točs, kas Dienā rakstīja tos blogus kādu laiku atpakaļ, tad nevēlos tādu cilvēku lasīt Dienas domentāru slejās.
lapsa
l
Nesaprotu kapec vislaik MELO ka trukst naudas un jagriez pensijas? Nauda valsti ir DAUDZ. Tikai DAZI piemeri. Mes buvejam VID birokratiem par 100 miljoniem latu jaunu pompozu eku kad valsti stav tuksas ekas ari nesen buvetas. Mes buvejam par 100 miljonu latu nelaimigo nevienam nevajadzigo bilioteku. Mes buvejam par MILJARDIEM latu (Melniks buve) karakugus.. mes par miljoniem latu uzturam Rigads Dinamo, Basketbolu, 1 miljons latu vingrosanas federacijai kur ir divi biedri mate un meita.. Latvenergo tagad perk ka tadi BAGATNIEKI tukstoss jaunas automasinas.. nupat avizes raksta ka iekslietu ministrija ir nodarijusi valstij zaudejumu par MILJONIEM LATU del auto nomas, MILJONI veja trubam SANHAJA, miljoni PAREXA, miljoni...miljoni...miljoni... bet pensionariem TRIS PIRKSTU KOMBINACIJA..
Eduards Sabačkovs
E
Būs, būs! Ja gansi ar mani runās Gitlera valodā, es tiem sadošu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas