Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

BMW vadītāji joprojām nekaunīgākie braucēji

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ha...
h
..visnekaunīgākie(ais)..gan ir tāds 'žoo''vīriņš..kurš ir tik 'švarīgs'·.tik steidzīgs ..lai izklāstītu savu kārtējo tukšo ..bla...bla..bla..ka jādrāžas .....:)))!!tā lūk policijas pārstāvi (un neaizmirstiet viņam salutēt!!!)
lauķe
l
BMW ir ātrs un tikai.....Daudzmaz drošs ir tikai džips......
trusis nejaukais
t
turpinam pieliet eļļu BMW nīdēju ugunskurā? cik stulbi ir spriest pēc pāris pārkāpumiem par visiem BMW autovadītājiem. ko šie fakti izaka - vien to, ka BMW tomēr ir ātrs un drošs auto - vairāk neko.
Juhans
J
Pasaulē, par laimi, ir arī nemainīgas vērtības. BMW braucējs ir pašpietiekams, kurš neņem galvā lūzeru idejas, jo viņš BRAUC PATS.
Haris
H
šīs ziņas ir novecojušas mīlīši. pasaule mainās un bmw braucējs mainās līdz ar to. zinu daudzus inteliģentus bmw braucējus, tā ka nevajag... ================== Redz, kā Jums neizdevās izturēt "Lasītāja" (11:56) testu.:):)
honda CBR 1000
h
....kaut kaads stulbums. Skaidri redzams,ka "fotoradariem" nav nekaadas jeegas par patiesajiem aatrumiem:)))))
es
e
Renault Kango kravas mashina?? :D:D:D:D tik kautko recigu sen nebiju dzirdejis:D:D:D sanak ka tehniska apskate vineim ari jaiet pie kraviniekiem:D:Dhahahaha
Čelovek
Č
DIENA, Kāpēc manu komentāru izdzēsāt? Latvijā ir demokrātija un domu plurālisms. Ļoti daudz mūsu valsts piederīgo atbalsta manā komentārā minēto problemātiku. Tādēļ pievienoju savu komentāru vēlreiz: .... A v čom probļema? Narmaļna pacani jedut! Etot nacionaļizm uže dostal! Bumer - avto anti-fašista!
AV
A
Tā jau ir, ar Opeli 194 km/h nesasniegsi...
Mjā...
M
Kā Godmanis - Pirmkārt - tie nav rekordi, bet ANTIREKORDI! Otrkārt - kau kas jau ar tiem kurzemniekiem īsti labi nav, arī krievu laikos 70. gados viņi sitās viens pēc otra ar volgām un žīguļiem, nekas nav mainījies - braukt nemāk, tik vien kā lāči cirkā, nospiest gāzes pedāli, un tad jau kā ies...
arturs
a
chornij bumer, chornij bumer...................
robezhs
r
vienā virsraksta konstrukcijā tiek demonstrēta apbrīnojama aprobežotība, nekompetence un lētums
dd
d
šīs ziņas ir novecojušas mīlīši. pasaule mainās un bmw braucējs mainās līdz ar to. zinu daudzus inteliģentus bmw braucējus, tā ka nevajag...
Sandra
S
Šis rakstiņš ir BMW plukatu reklāmas projekts: neviens šos par pilnu vairs neņem, tad nākas pucēt savu reputāciju. Nabadziņi, nemaz neapjēdz, ka līdz ar to līdzcilvēki tikai platāk smīnēs par divpirkstu pierītēm :)
Lasītājs
L
Pasaki BMW vadītājam teicienu: "Ne visi, kas brauc ar BMW ir idioti, bet visi idioti izvēlas tieši BMW." un pēc viņa reakcijas varēsi noteikt, vai vadītājs pieder pirmajai vai otrajai kategorijai (t.i. vai vadītājs ir sapratis teiciena loģiku pareizi).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas