Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 14. jūnijs
Saiva, Santis, Sentis, Tija, Saivis

Brigmanis: Par Āboltiņas kandidatūru prezidenta amatam neesmu dzirdējis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
SS
S
KO MULDI,VECS CEKISTS UN MEZINAAJI.TU PAT ZINI CIK ABOLTINAI BLOMMBES MUTEE.CEKISTU SKOLA TAA IR RIKTIIGA,NEVAR AR SMAIDU,VAR AR NAIDU.
bābas
b
Es par Brigmani-nu īsts dimants
Lelle
L
Tu takš, klon-loh, esi pamtīgi prātiņā tērēts! Ko tu ar šito savu stulbumu gribi pierādīt? Būtu kā normāls cilvēks sev niku izdomājis un komentējies te uz nebēdu...ko lien citu dārziņā, tāpat tev mani neatkost!
Dundukovs
D
Es domāju,ka Solvistiņa pēc spīkerēšanas beigām varētu but ļoti laba šampūnu reklamēšanas firmas prezidente!
tante v
t
Ļaudis baumo, ka par prezidentu būšot tas,kurš izsludināšot amnestiju Lemberga noziegumiem.
Aivars
A
Protams, ka Augusts vēl nezina, jo Mazais čigānzēns no Ventspils nav neko vēl teicis. Bet Saldus rajona kompartijas 1.sekretārs Brigmanis, kā jau apzinīgs kompartijas biedrs, izpilda cītīgi visus norādījumus.
Kakts
K
Prezidents Latvijā ir politiķu izkārtne, tamdēļ man šis jautājums nav aktuāls, bet man ir aktuāls jautājums par macību ieviešanu valsts finansētajās skolās latviešu valodā, jo ši valoda nāk no manas latviešu tautas no maniem senčiem un es tai patreiz redzu apdraudējumu nākotnē, jo latvieši norobežojas no savas valodas, pārveidojas par jebkuru pasaules pilsoni un iespaidojas no jebkura politiska ienaidnieka un pārdoto mediju ietekmes.
CENTAURUS
C
Vēlēšanas briest astroloģiski nelabvēlīgā laikā – 2.06 – Saules aptumsumā, vēsta astrologi.lv. Tur arī runāts par sievietes potenciālu.
mja
m
šitās spēlītes...
pats globs
p
KLM 13:02 Nu redziet cik mēs Vienotība varena . Solvītei uzvaras bazūnēšanai jaunpupņš pat astroloģus uzpirka.
nuja
n
Jo neviens specdienests nesaistās ar publiski radzamām personām. ------------------------------------------------- --------------------------------------------- Nu, gan ...:) Tieši tādas specdienestus interesē visvairāk. Jo redzamāka un ietekmīgāka persona, jo vērtīgāka. Ne jau kaimiņu sētnieku , vai vietējo bufetnieci viņiem vajag.
nekas nav jādzird
n
- pienāks laiks dabūs komandu .
abc
a
ai, bet kā Košumgalvas kundze to amatu un godu grib, traks var palikt:)
No Saeimas
N
Jābūt lielam muļķim, lai nezinātu, ka sen jau viss ir izlemts un sen jau ir zināms, būs vai nebūs Zatlers --- Varbūt gudrīt tad pasaki, man muļķim, kurš būs prezidents. Saeimā gan to šobrīd neviens vēl nezina, tad izgaismo mūs no saviem gudrības augstumiem.
............
.
Normunds 13:24 Komentētāji kas apvaino Sudrabu par saistību ar it kā specdienestiem acīmredzot nekad nav bijuši ar tiem saistīti .Jo neviens specdienests nesaistās ar publiski radzamām personām.Un te drīzāk redzama saistība ka Sudraba kontaktējoties ar Stepašinu uzzina par nelikumībām kas notiek uz Latvijas Krievijas robežas!!Jo to var redzēt tikai ja ir informācija no abām pusēm.Bet kā zināms mums te ir skandāls ar pilsoni Vaškēvicu!Un daži politiķi kas saistīti ar biznesu uz robežas nevēlas lai izveidojas informācijas apmaiņa starp Krieviju un Latviju.Tādēļ ir jāatur no tālākas virzības cilvēks kam tā ir.Un prezidenta amatā esot ir tiesības uz likumu iessniegšanu Parlamentā.!VK šobrīd tāda ir tiekai caur Finansu ministriju.Taču tas ir ilgs ceļš un,, pazūd ,,tie dokumenti....Tas ir ,tie tiek ilgi sagatavoti ...tālākai kustībai.Pārmetumi ka viss kas tiek atklāts tālak neparādas jau ir prokuratūras un policijas darbs.Tai skaitā SAB kuriem būtu jāinteresējas par to kāpēc tiek kaitēts Latvijas interesēm ekonomikā un politikā...Nu nav izdevīgi par Prezidentu vēlēt cilvēku kas var sākt sakārtot Latvijas dzīvi!Tādu vajag nomelnot ,lai zina kur dzīvo!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas