Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Brigmanis uzskata, ka Grigulei ir jāizstājas no partijas

Augusts Brigmanis (LZS) Latvijas Televīzijas raidījumā Panorāma atklāja, ka, pēc viņa domām, Eiropas Parlamenta (EP) deputātei Ivetai Grigulei vajadzētu izstāties no partijas.

"Es viņai pašai esmu zvanījis un teicis, ka šajā situācijā būtu labāk, ja viņa pati no partijas izstātos. Tā kā ir tik liela ažiotāža ap šo jautājumu, mūsuprāt, tas būtu loģiskākais šīs situācijas iznākums," raidījumā teica Brigmanis.

Savukārt Grigule par šo sarunu izsakās citādāk. "Viņš man jautāja, vai es neesmu nogurusi un nevēlos izstāties, noņemot uzmanību no sevis un šos pārspīlētos uzbrukumus. Es Brigmaņa kungam teicu, ka es neesmu nogurusi," atklāja Grigule.

Ņemot vērā to, ka valdē nav vienprātības par Grigules izstāšanos no partijas, Brigmanis neaicinās valdi vēlreiz lemt par EP deputātes izslēgšanu no partijas.

Top komentāri

Viņa ir jāizslēdz.
V
JA LZP viņu izslēdza par krāpniecību, tad tagad būtu jāizslēdz par pret valsti vērstu kaitniecību un nodevībuun vellata tribunālam jānodod. Tāpat kā Matu Hari, lai gan tā vismaz smuka bija, ne tāda veca derdzīga un riebīga bāba kā gribule.
auditors
a
par vēlu august , dīr*u jāslauka tūlīt , nevis pēctam kad biksas uzrautas atpakaļ kājās, šoreiz atmazka nelīdzēs
trusis nejaukais
t
te pat nav ko komenteet - shii situaacija ir lielisks ZZS maajasdarbs par kuru atziimi ieliks naakamajaas veeleeshanaas. vieniigi jaacer ka veeleetaajam kaa parasti nebuus iisa atminja..
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas