Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Brigmanis: Zatlera nepārvēlēšanas gadījumā nekas valstī nemainīsies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ezis
E
Bet ja Tu tur vairs nesēdētu ,varbūt kaut kas mainītos un tautai uz labo pusi! Kam interesē pakalpiņa viedoklis?? Nauda ļauj Tev sevi parādīt ,bet ne jau personība.
Oskars
O
MAINĪSIES !!!!! Zatlers vairs nevarēs ATLAIST SAEIMU .......
Air
A
Zatleram vajadzētu pašam atzīt, ka nebūs tas cilvēks, kas spēs sākt vilkt laukā sabiedrību no patreizējās morālās bedres. Deputātiem vajadzētu spēt salauzt savu ego un par Prezidentu ievēlēt cilvēku, kas ir par kārtu augstākā intelektuālā līmenī kā viņi paši. Tāds cilvēks/i ir atrodams. Varbūt sākumā nepatiks "pelēkajai masai" , bet IR vajadzīgs. Pretējā gadījumā šai Saeimai vieta būs vēstures mēslainē. Patreiz ir - To be or not to be.
zagle
z
Saja valsti nekas nemainisie, kamer tadi idioti ka Birgamnsi un zagli ka Lembergs, Skele, sleseris, Godmansi.....bur valsts parvalde un noteiks kartibu Latvija. Zatlers viens neko nevar mainit, kaper sie 100 idioti rikojas pec principa, ka tikai cilvekiem sliktak, ka tikai Latviju izlaupit un iznicinat latviesu tautu un ta jau tas notiek 20 gadus.
hihihihīīī
h
"Brigmanis: Zatlera nepārvēlēšanas gadījumā nekas valstī nemainīsies" Atradies nemirstīgais kalnietis! Šitais jūdasiņš domā, ka līdz nāvei varēs visus čakarēt kopā ar Puzes kropli.
KLM
K
Varbūt Jums labāk rakstīt krieviski. Un kāds šeit sakars Zvirbulēnam?
to KLM zvirbulenam
t
nekas nemainisies tapec jau ir noklausisanas kampana sakusies pa viesnicam u.t.t.........ar visam sekam
aradhana
a
Man visas šīs spēlītes no sērijas "Zatlers nav labs, bet citu arī nepiedāvājam" drīzāk izskatās pēc aizkulišu vienošanās, ka ZZS atbalsta Zatleru tādā mērā, lai viņam būtu vajadzīgas arī vismaz dažas SC deputātu balsis un attiecīgi SC rastos iespēja izvirzīt Prezidentam kaut kādas savas prasības.
reptilis
r
Pilnīgi pareizi,atstājot līdzšinējās prezidenta pilnvaras-tādu amatu varētu arī likvidēt!!!!
ilze
i
Jā, nemainīsies, kamēr tur būs pats ZZS.
jau
j
no paša sākuma bija skaidrs ka ZZS vienojies ar SC par kandidātu.Savu demagoģiju Brigman dzen savam zilo govju elektorātam!
Padumjā Latvija
P
""Nekādi, nekas nemainīsies," pārliecību pauda ZZS līderis, atbildot uz jautājumu, kā Zatlera nepārvēlēšana ietekmēs valsts prestižu..." . Pilnīgi pareizi. Varbūt vispār atteikties, teiksim uz laiku, no šī posteņa? Izdevumi ir lieli, bet ienākumus varbūt kāds redz? Kas vispār mainīsies, ja Latvijai nebūs prezidenta, kura iespējas kaut vai ietekmēt valsts attīstību ir vairāk nekā simboliskas?
pope
p
Prezidentu maiņa demokrtija ir normāla lieta. nu nepārvēlēja, nu un? Mēs te runājam tā kā Krievijā - ja ne Putins, tad pasaules gals! Sliktāk, kā ar Zatleru nebūs! Varbūt tā pat, bet varbūt pat labāk.
Politpesimists
P
Brigmani! Vai tad Lembergs grib kaut ko mainīt tiesu sistēmā? Jūsu mērķis jau ir neko nemainīt.. Jūs baidaties no Zatlera tieši tāpēc, ka viņš mēģinās un centīsies daudz ko mainīt. Jūtama Augstākās partijas skolas ietekme uz biedru Brigmani.
maija
m
Vai tad pa šiem 4 gadiem ir kaut kas mainījies uz labo pusi?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas