Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Britu regulators izsaka brīdinājumu Krievijas telekanāliem par politisku reklāmu raidīšanu Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Balts
B
Uzdosim sev jautājumu : Cik angļi ir veidojuši sadarbību ar Latvijas cilvēkiem un cik šajā sadarbībā Latvija ir ieguvēja!!!! Vai atceraties otro pasaules karu, kad BRIRU RADIO KURZEMES KATLA AIZSARGIEM SOLĪJA ABIEROTO AIZSARDZĪBU !!!! NEVIENS SABIEDROTAJS NEATNĀA – TIE BIJA MELI !!!! Vai maz Briti zina ko par Baltiju !!!! Vai UK mēdiju ir uzfilmējuši kaut vienu ilmu kopā ar latviešiem ? Vai kopā ar britiem ir bijušas konferences un vai Latvija ir atjaunota ražošana ???? VAI IR BRITU INVESTĪCIJAS RŪPNIECĪBĀ??? NAV !!!! NĒ TĀ VIETĀ BRITI EKSPLOTĒ UZ SAVAS SALAS MŪSU TAUTIEŠUS UN AUDZINA AVU EKONOMIKU !!! LĪDZ ŠIM BRITI LATVIJĀ RĪKOJAS KĀ OKUPANTI , KAS GRAUJ LATVIJAS EKONOMIKU UN AIZPLUDINA ARBA SPĒKU !!!! VAI MUMS VAJADZĪGI TĀDI MEĻI , KAS KĀ PARAZĪTI IZNĪINA MŪSU ZEMI ??? NĒ MUMS BRITU TONIJUS NEVAJAGA JO VIŅI VISAI PAAULE IR PIERĀDIJUŠI AVU NOZIEZĪGO POLITIKU PRET BALTIJU !!!!
Balts
B
UZRUNA BRITU VALDOŠAJAI KOOLĪCIJAI : TONIJI SĒDIET UZ SAVAS SALAS UN NEVERIET MUTI VAĻĀ !!! Anglijas koloniālā politika ir paverdzinājusi Āfriku un izraisījusi karus pasaulē, kas lecina par Jūsu noziegumiem pret cilvēci !!! BALTIJĀ JŪS NEKO NEPANĀKSIET !!!! TE NAV ĀFRIKA !!! E NEIENS NEPAKĻAUSIES UN NEVIENS NETICĒS BRITU MELIEM UN KOLONIĀLALAIJAI POLITIKAI !!! BRITU KONSUL : BRAUC ATAKAL UZ SAVU SALU PIE SAVIEM TIMSIŅĀM UN NOZIEDZNIEKIEM !!!!!!! BALTIJĀ JUMS NAV KO DARĪT !!!! ES TO SAKI UN ESU GATAVS PUBLISKI TO ATKĀRTOT !!!
Balts
B
BRITI IR OKUPĒJUŠI VAIRĀK KĀ 60 % MEDIJU TIRGUS UN TE KAUT KĀDS SMIRDĪGS Ofcom, KAM NAV NEKĀDA SAKARA AR LATVIJAS VALSTS TIESĪBSAROŠAJĀM ORGANIZĀCIJAM KAUT KO ĻARKŠĶ !!!! Ofcom DARBĪBA IR IEJAUKSĀNĀS LATVIJAS IEKŠEJAJĀS LETĀS!!!! BRITIEM IR JĀPALIEK Z SAVAS SALAS UN NAV JABĀŽ SAVS TONIJU EGUNS LATVIJAS IEKSĒJOS JAUTĀJUMOS !!!! LATVIJAS VALDĪBAI IR JĀSAPROT KA BRITU TONIJS IR PĀRĀK AGRESĪVS GAN PASAULE GAN LATVIJĀ !!! LĪDZ ŠIM BRITI DABOJAS KĀ OKUPANTI SLEPENI OKUPEJOT BALTIJU JO LIELA MĒDIJU DAĻA KALPO BRITU IMPĒRIJAS VAJADZĪBĀM MĒRĶIEM, GAUJOT UN NERESEKTĒJOT LATVIJAS KULTŪRU !!!! SMIRDĪGIE BRITI AĻAUJAS NECIENĪT MŪSU VĒSTURI, MŪSU MĀKSLNIEKUS , MŪZSU ZEMI !!! LAI BRITI PAKLUSĒ JA NĒ BALTIJAS TAUTU PAIETĪBA BEGSIES !!! BRITU IMPĒRIJA MELO PASAULEI DAUDZUS SIMTU GADUS !!!! BET LATVIJAI BRITI NESAMELOS , JO IR PĀRĀK NEIZGLĪTOTI UN UZ SABRUKUMA ROBEŽAS !!!! TAITAI JASAPRPT KA TONIJI ATĀUJA PĀRĀK DAUDZ !!!! ES IETEIKTU BRITIEM IZVĀKTIES NO BALTIJAS UN AIZVĒRT MITI KAMĒR NERODA SPĒKI. KAS TO AIZVER !!!!
Buratino
B
Lai regulē savus pieminekļu apčurātājus.
Klementīne
K
Lielbritānijas likumi un tiesībsargājošās institūcijas var nolikt pie vietas gan Ventspils zaglīgo šmuli, gan Kremļa agentus. Par to - prieks! Kreņķis drīzāk par to, Cik bezzobains un gļēvs ķēms patiesībā izrādās Latvijas "tiesībsargs", cik pērkama mūsu tiesu sistēma. Nemaz nerunājot par Krievijas provokatīvajiem medijiem, - pat tam riebeklim Ūšakovam, kas sadarbojās ar Latvijai naidīgas valsts specdienestiem NODAROT BŪTISKU KAITĒJUMU LATVIJAI, pat šīm glumeklim neviens prokurors vēl nav ievēris pautus durvīs. Valsts, kas sevi un savus pilsoņus ciena, tādus šmuļus kā Valodas referenduma rīkotājus un sekojošā Pilsonības referenduma rīkotājus vienkārši izraidītu no valsts PAR VALSTS PAMATU APZINĀTU GRAUŠANU, PAR NACIONĀLĀ NAIDA KURINĀŠANU.
serfi
s
latviesi kuri prot krievu valodu skatas krievijas-televiziju vai ta politiska -krieviski-angliski-amerikaniski viens pipis visas -kapitaliskas-bijuso-baltgvardu-propaganda tauta gudraka par visam-politikam ta ka aizveraties-baltgvardi vienalga-krievu-amerikanu-anglisu-visi sudi-vienadi-amen......religijai-kapitalismam....
Kosmodroms
K
Pošlite etim britym odnu Točku raz tak prosjat v gosti.
Corpus binaris
C
Tiesiskā koalīcija pa to laiku pārdos pēdējo banku un atļaus Lattelecom sacūkot lv domēnu registru?
alberts
a
krievija kā parasti uz TO uzliks nikolaju- pat vēl uztaisīs uz to kādu nebūt reklāmu.
Britu regulators
B
Lattelecom novāc savas netīrās ķetnas no lv domēniem.
rere
r
Kur ir Latvijas televīzijas un preses uzraugu komiteja, ko viņi. Izskatās ka neko. Viņu vietā strādā Anglijas kontrolielis. Es jau sen būtu pārrunājis ar viniem kopīgai darbībai, lai novērstu šo graujošo Krievijas ekspansiju pret Latviju, plašā frontē. Sen jau vajadzēja noņemt raidīšanas atļauju, un slēgt to Baltijas "kara apgabala štābu" GRU biroju šodienas izskatā.
Estonec
E
Latyši smesno govorjat po russki. Pat briti pasmejās caur regulatoru, bet latviesi doma, ka regulators par krieviem.
minna
m
A kak tur pa to kitai ievākšanos Sibirā? Vai būs balsošana par oficialo valsts valodu? Būs kitai vai po rosijanski? Razskaži man, kā tur tās diela ar KITAI? Vai-vai-vai Kitai-Kitai!
kapeika
k
Latvijas valsti plosas krievi un zidi, kuri megina iznicinat Latvijas valsti, tacu ES valstis to redz, bet nokluse, jo visi baidas no zidu terora un irntrigam. Ko vien EP no Latvijas nozime zidi Zdanok, Godman, MIrskis, Zile.
ze
z
izraidīt no valsts tās personas rezidentus, kas pauž nelojalitāti Latvijas valstij, Satversmei, rīko pretvalstiskus referendumus, aģitē. ASV par daudz mazākiem pārkāpumiem neielaiž valstī. Pie mums tādi strādā par mēriem un "pārstāv" valsts vienotību apdraudošus uzskatus Eiropas parlamentā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas