Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 15. jūnijs
Vilija, Vits, Žermēna, Baņuta

Buksē regulatora un Konkurences padomes apvienošana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauksaimnieks
l
Kamparam Tukumā uz nākošajām saeimas vēlēšanām balsis nedabūt.
Ērikam
Ē
Mums visur vajaga ielikt vadošos amatos pēdējos kretinus. un to tagad dara.,te neviens par saimniesisko darbību nedomā.te ir politika kurš kuru/
Ēriks
Ē
DIENĀ nav bijusi neviena informācija,ka visā savas pastāvēšanas laikā Konkurences padome būtu paveikusi kaut ko derīgu un vajadzīgu.Kad aptiekās zāles vai citas preces Latvijā maksā daudz dārgāk nekā citās valstīs - tas viņus neinteresē.Manā atmiņā vienīgā reize,kad Konkurences padome iejaucās,bija,ka lidojumi no Rīgas lidostas esot pārāk lēti un apdraudot Stoholmas,Viļņas un Tallinas lidostu labklājību. Nesaprotu,kāpēc latviešiem jāfinansē iestāde,kas rūpējas tikai par citu zemju interesēm.Lai tad viņi paši to uztur.
krams
k
Man šķiet ka buksē pilnīgi viss, kas atrodas kampara pārziņā. Vispār nesaprotu, kapēc par ministru ieceļ cilvēkus, kas ir pat krietni tālu no vidējām viduvējībām....
Kaspars Gasūns
K
A tas jau ir nopietni - regulators mums ir ļoti interesanta iestāde. Un tās intriģējošākā iezīme ir (importējamās) gāzes cenu regulēšana. Manuprāt, regulatoram jau sen vajadzēja visiem spēkiem spiest uz leju jebkuru energoresursu cenas, lai cilvēkiem un biznesam ir vieglāk. Tas faktiski ir viens no nedaudzajiem ekonomikas atbalsta mehānismiem, kas patiešām ir reāls un daudz ko dotu. Bet redulators tāds kluss mums kopš krīzes sākuma! :) Te, šķiet, atkārtojas VID scenārijs. Protams, ka reformas nenotiek bez vēlēšanās mainīt personālijas un gūt politisko ietekmi. Bet, ja valstij kopumā no tā atleks labums un citādi no šiem aizdomīgajiem cilvēkiem (maigi sakot) nevar tikt vaļā, tad uzskatu, ka tas ir attaisnojami. Bet nu laiks (tostarp Jaunais Laiks) rādīs, vai tas patiešām tā būs. Par Andrējevas salīdzinājumu ar Repši. Repše, protams, ir interesants kadrs, tomēr par piecām kapeikām labāks ir gan. Da kaut vai miljons parāda par neveiksmīgu biznesu ar daudz maz zināmiem kreditoriem (par kuru var atskaitīties) ievērojami atšķiras no 200 000 Ls parāda par azartspēlēm kaut kam nenosakāmam - rakstā nav minētas, kas tad īsti ir Andrējevas kreditors. Bet ļoti iespējams, ka tie ir paši azartspēļu pakalpojuma sniedzēji. Par ierēdni, kas ir parādā šādas summas šaubīga biznesa pārstāvjiem (ja tas tā ir), dabiski rodas aizdomām par potenciālo šantāžu. Bet sliktākais ir tas, ka ierēdnis pat nevar skaidri pateikt, kā viņam tāds parāds radies - pie šādām summām tik atbildīgā amatā tā vairs nav privāta darīšana. Vispār rodas lielas jautājums, kā var atstāt tādā amatā cilvēku, par kuru ir zināms, ka viņam ir šāda atkarība.
Speķis
S
Pilnīgi piekrītu, vajag vnk pieņemt un neampelēties. Tie tikai traucē strādāt!
petrs
p
tur jau tā lieta, ka traktorists ir starp diviem akmeņiem:):) viena roka ap kaklu latvenergo, otra sprk...tik nevar izlemt kuru stingrāk saspiest.
sorķīrā_močītājs
s
Da nu un pofig vajag vienkārši pieņemt un viss tākā to Repše izdarīja.Kam tur vajag klausīties kaut kādas pusnosprāgušas partijas?
kate
k
Es tikai nesaprotu, kāpēc visam jābūt EM pakļautībā? Lai Kampars varētu kliegt, ka augsti tarifi, bet no otras puses atbalstīt Latvenergo prasību tos paaugstināt????
m
m
jēlais Kampars nevar ielikt savu cilvēku tāpēc i buksē.
tanne
t
Labi, ka Kampars nav, piemēram, Vides ministrs. Tad varbūt viņš gribētu kādam pievienot Zooloģisko dārzu....Galvenais tikai, lai pievienotu, nevis optimizētu....
Ērglis
Ē
Jā, visi kuriem ir parādi, ir tagad noziedznieki numur viens. Arī tie, kuriem ir kredīts par vienīgo dzīvokli un arī ir parādā bankām. Arī tie, kas gribēja treknajos gados labi biznesu uzsākt un arī ir parādā bankai. Protams, protams. Un varbūt konkretizēsi kas īsti ir tās sorosītu idejas? Jo pagaidām neviens kvēlais sorosītu noliedzējs man nav to spējis apgaismot.
lors
l
Tas, ka marsietim ir viena miljona parāds ir ok, ak, jā, viņs taču atbalsta sorosītu idejas!
ABC
A
Aizriebies skatīties, kā bandīti torpedē jebkuru pasākumu. Tas pirmkārt, bet otrkārt riebjas skatīties, cik dūšīgi tiek aizstāvēti visi no kaut kā atkarīgie vai īpaši sašmucējušies un tātad viegli manipulējamie: Vaškevičs, Rozentāle, Andrējeva
Ērglis
Ē
ZZS un TP, jūtot, ka zaudē jebkādu procesu pār procesiem, sāk torpēdēt jebko, pat normālus lēmumus. Tas tik ļoti līdzinās iepriekšējo reizi kad JL bija valdībā un ka tās valdības beigas arī tika praktiski sadirstas - visi teica vienu, bet balsoja par otru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas