Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Burkovskis LR vietā jaunu darbu pagaidām nemeklēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dace
D
Piekrītu, ka Burkovskis piesaista ar saqvu raito valodu, humoriņu, bet tikai... pirmsākumos! Laikam uzzinājis, ka cilvēkiem patīk viņa stiliņš, sāka pats par sevi priecāties, gribēja izlikties vēl foršāks un iebrauca auzās! Piegriezās viņa muldēšana, kurā bieži pazuda apspriežamā tēma! Nudien, parādījās otrs Grigalis, kuru klausoties tā ari nespēj uztvert, kāds būs gaidāmais laiks?!Bieži Burkovska jociņi robežojās ar necieņu pret klausītāju. Un tad vēl tā draudzēšanās ar kampēju bandu...Kolātam noteikti citi apsvērumi, bet kā klausītāja atbalstu viņu: visam savs laiks!
ha,ha,ha
h
Gan jau PLL bagātīgi atalgos. Nekad nedomāju, ka Burkovskis tik lēti pārdosies!!!
Vilnis
V
''Cilvēks, kurš laiza pakaļu noziedziniekiem, NEVAR strādāt sabiedriskajā medijā.'' +5
klausitaja
k
Taksh tas vina raidijums bija pilns ar slepto reklamu. Pedejais kuru dzirdeju, kada damite no Blomes stastija par savu viesu maju, kada kruta, kada forsha, lai brauc skatities utt, un hop!, izlikta pardoshana! Kada sagadishanas!
Radioklausītājs
R
Haralds sāka kā diskusijas veidotājs, bet arvien dziļākas auzās brauca ar ar savu nervozo zviegšanu. Tā gan vēl būtu gaumes lieta: cilvēkiem ar zemām prasībām tāds klauns, kurš zviedz vietā un nevietā, luissas neklausoties sarunbiedrā, varbūt likās piemērots. Bet kad šīs klauns pilnīgi atklāti sasējās ar noziedzinieku un zagļu kompāniju, lieta jau kļuva nopietna. Un te ir pilnīgi vienalga, vai viņš iepinās bandā aiz savas alkatības, stulbuma vai varbūt pats ir tāds pats kroplis. Cilvēks, kurš laiza pakaļu noziedziniekiem, NEVAR strādāt sabiedriskajā medijā.
Edite Gornova Rasmusena
E
Žēl gan ka vairs nedzirdēšu Jūsu interesanti vadītos raidījumus. Es patiesi ceru, ka Jūs atradīsiet vietu kādā citā veiksmes stāstā. Par kreņķīgajiem lamātājiem kuru vienīgās izpausmes ir kašķis, neuztraucaties. ( ja tā padomā laikam jau psihologa palīdzība tiem N tajiem vajadzīga, bet par to nu katram pašam jārūpējas) Talantīgus cilvēkus mazapdāvinātie LV necieš. Bet vai tādēļ koki nokaltīs? Priecāšos Jūsu optimismu dzirdēt vai redzēt citās jaunās izpausmēs.
Tā gan
T
pilnīgi pareizi, pērkamiem ļaudīm rsabiedriskajā radio nav vietas...
Lai
L
Vaicāts par tālākiem darba plāniem, ja atbrīvosies šis laiks viņa dienas ritmā, H.Burkovskis atzinis, ka patlaban absolūti par to nesatraucoties, jo ir iesaistījies pietiekami daudzos projektos komunikāciju jomā, lai būtu darba pilnas rokas, taču patlaban viņš esot atvaļinājumā un pievērsies mitekļa remontam, tādēļ kādu laiku citus plānus nepārcilāšot - "vismaz līdz septembrim".
dihlafos
d
Štruncīgi,vai ne?Nekas,varēsiet ar sajūsmas pilnu sejas izteiksmi,skatīties un klausīties viņu LNT reklamējot pirmos Latvijas(iz)laupītājus.Čalis galīgi nojūdzies naudas dēļ,pārdevies,kaut gan sākumā bija tīri sakarīgs,bet jo tālāk jo palika tizlāks,pat sāka smiet tādus pajolīša smieklus,par savām muļķībām.
lauķe
l
Jā, tā nu tas pie mums notiek, ka sabiedrībā populāri cilvēki bieži vien nevar noturēties pretī naudas maisu vilinājumam.... Nez , par cik naudiņam lāga zēns Haris pārdevās....
dara
d
šīsdienas ziņa- patīkamākā pēdejā laikā , jo tā sačakarēt labu raidījumu varēja tikai burkovskis ar trulo zviegšanu, ķiķināšanos un pastāvīgām replikām jo sevi patīk tik ļoooti demonstrēt. Paldies Dzintri . Ļauj raidījumu vadīt ELVIM JANSONAM. forš , patīkams raidījuma vadītājs !!
spunde
s
100% pievienojos rakstītajam
a ko ta nu?
a
Nezinu, kam var patikt šis friolais cilvēks, nepatīkama ir viņa ķiķināšna par nopietnām lietām. Taču diemžēl daļā sabiedrības viņš ir ieguvis uzticību, kas tagad nelietīgi tiek izmantota LNT "kretīnu fabrikas' kretīnu populrizēšanai.
anna
a
Paldies, Kolāta kungam! Viņa akcijas manās acīs dubultojās, vismaz!! Ja godīgi, es neticēju, ka LR pietiks dūšas atbrīvoties no šitā pajoliņa. Par kādu žurnālistiku jūs te vaimanājat - sevī iemīlējies narciss kurš klausījās tikai savos dēmoniskajos smieklos. Raidījums bez Burkovska noteikti kļūs tikai labāks.
Senais
S
Haralds tā īsti mūsu pīļudīķī, kas pilns ar pīļiem kam deformēta humora izjūta, nemaz neiederas. Varbūt par agru piedzimis, bet varbūt jādodas kur dzīvo brīvi ļaudis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas