Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Čakša iestājusies Latvijas Zaļajā partijā

Veselības ministre Anda Čakša trešdien tika uzņemta kā biedrs Latvijas Zaļajā partijā (LZP), aģentūru LETA informēja LZP biroja vadītāja Līga Štāla.

LZP valdes sēdē tika izskatīts Čakšas iesniegums par uzņemšanu partijā un ar valdes priekšsēdētāja Edgara Tavara rekomendāciju tika apstiprināts viņas partijas biedra statuss, pavēstīja Štāla.

Kā savā motivācijas vēstulē norāda Čakša, viņas vērtību augšējā skalā ir domāt par ilgtermiņa vides saglabāšanu kā vietu, kurā dzīvojam veselīgu un aktīvu dzīvi. Tāpat ministre uzsver, ka iestājas par efektīvu un caurspīdīgu valsts pārvaldi, resursu efektīvu izmantošanu, kas nodrošinātu kvalitatīvu un ilgtspējīgu valsts attīstību, kā arī noturētu iedzīvotājus Latvijā.

Čakša 2016.jūnijā kļuva par LZP virzītu veselības ministru, kad veselības ministra amatu atstāja Guntis Belēvičs. Līdz tam viņa vadīja Bērnu klīniskās universitātes slimnīcu.

"Darbojoties ministres amatā, veidojot 2018.gada veselības sistēmas budžetu, Čakšai ir izdevies panākt vienošanos starp koalīcijas partijām veselības nozarei nākamgad papildus novirzīt vairāk nekā 200 miljonus eiro, un veselības aprūpes budžets kopumā pārsniegs vienu miljardu eiro," tā jauno biedri slavē politiskā spēka pārstāvji.

Top komentāri

Tagad vińa
T
Iestājusies Vējońa, Kučinska, Brigmańa, Lemberga biedrībā kur vienojošais załums ir alkatība pēc załākām ganībām kur nobaroties un sadarboties ar valsts kolonizatoriem.
Otkats Baigais
O
Jūrmalā viss pa vecam Zaļās partijas Gatis ir pie varas.
Labais
L
POLITIĶI IR PROSTITŪTES...KUR SALDĀK TUR LABĀK.....
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas