Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +22 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 30. maijs
Lolita, Vitolds, Letīcija

Circene: Vienotības reitingi krīt, jo partija uzņemas atbildību par konsolidāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
anna
a
un vēl vajag atrast kādus uzticamus ekspertus, kas apliecina, ka tā ir. un varbūt pat var pateikt - kurā gadā būs vispārējā labklājība. un patiesībā ļoti labi, ka ir opozīcija. Ko tad citādi vainot?
anna
a
smieklīgi, it kā reitingi nekristos, ja neuzņemtos atbildību. īpaši mani uzrunā makroekonomiskie rādītāji. ar šito var braukt neskaitāmus gadus. kā rāda padomju laiku pieredze.
alias
a
Vienotības reitingi krīt Vienotības dubultmorāles dēļ. Un neprofesionalitātes dēļ. Kamēr Vienotība sēdēja opozīcijā, varēja gudri runāt, cik visi slikti. tagad ir jādara, bet darītāju nav, ir sava pašlabuma meklētāji.
vells
v
"vienotība" un atbildība?! Tas ir kaut kas jauns, nedzirdēts.
Dārznieks
D
Būtu lieliski, ka šos principus varētu nepiedēvēt kādai no pēdējo gadu valdībām... P.s. Par p.2 - Tavs padoms būtu ministru amatā ielikt "lielus blēžus" saskaņā ar agrāko gadu "vērtībām" ?
Ministry of Truth
M
Tagad pārfrazēsim - Vienotības reitingi konsolidējas, jo partija uzņemas atbildību par kritumu.
Lode
L
Pilnīgi piekrītu. ZZS ir ļoti negodīgi partneri. Atbalstu Vienotību un vēlu veiksmi!
to hehe
t
spriežot pēc tava uzrakstītā, tu pats esi tāda prasta mauķeļa līmenī.
rezumē
r
# jenoti-zagļu banda 02.05.2011 15:34 Vienotības vadītā valdība, muļķīgā kārtā apzogot zīdaiņus, jaunos vecākus un lielās ģimenes, apzog Latvijas tautu Par Vienotību pārsvarā balso inteliģence, tāpēc tāds stulbums un posts valstī šitā jenotu valdība, ir pilnīgi un galīgi garām...Strukturālo reformu nav, sev algas pieliek, savējos sastūķēja tāpat kā šoferdēlus, tagad padomes taisās atjaunot, jo visiem radiem vietu nepietiek...Par nodokļu jautājumu vispāt riebjas runāt, ar tiem viņi iznīcina savus uzņēmējus, kuri viņiem dej zelta oliņas
Janka
J
"vienotības" reitingi krīt tāpēc, ka: 1) nepilda pirms vēlēšanām dotos solījumus, 2) ielikuši par ministriem nespējniekus un sīkus blēžus, 3) augstprātīgi domā, ka viņi zina vislabāk ko vajag tautai...
Ieva
I
Pirmkārt naudu tērē visas ministrijas un atšķiras tikai tautai pamestās daļas. Turklāt Kampars ar Vilku lielā mērā nosaka, cik daudz tērēs tā sauktās "tērējošās", un kad tas notiek pēc principa "Ķipa vajadzētu radīt iespaidu, ka strādājam...."
Ēriks
Ē
Circenes apgalvojums parāda īsto imeslu, cik tālu Vienotība ir no jebkādas saskarsmes un izpratnes par tautu, un cik tālu paši sev pakaļā iebāzuši galvas!
apzagtais
a
Visi dakteri, kuri ir politka ir meli, zagli, blezi un to pierada sie pedejie 20.gadi.
aradhana
a
Ļoti daļa to, kuri nobalsoja par Vienotību, uzskatīja, ka viņi balso par latvisku politiku - viņiem šī apvienība asociējās ar Pilsonisko Savienību, kā arī ar priekšvēlēšanu periodā apgalvoto, ka V izveidota tādēļ, lai elektorāta sašķeltības dēļ pie varas nenonāktu Saskaņas centrs. Uz to, ka būs smagi finansiāli lēmumi, Vienotības vēlētāji bija gatavi, bet uz vienaldzību pret latviešu aizbraukšanu, demogrāfiskās situācijas neuzskatīšanu par prioritāti, gatavību, neraugoties uz esošo milzīgo bezdarbu, uzņemt iebraucējus no Āfrikas, - pinīgi noteikti ne. Arī par to, ka Vienotība nekādā gadī8jumā neveidos kopīgu valdību ar Saskaņas centru, drošības vairs nav pilnīgi nekādas - un tas uz absolūti cinisko Urbanoviča pēdējā laika izteikumu fona! Skaidrs, ka reitingu krišanos šādos apstākļos nevar norakstīt uz smago budžeta konsolidācijas lēmumu pieņemšanu.
nekā personiska...
n
:))) jauns ''karalisko anekdošu klubs'' kundzītes izpildījumā!!!..''svensonu pakalpiņu'' grupele!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vienotības vieta tukša nepaliks

Par Vienotības nākotni un pieprasījumu pēc jaunas partijas pie frakcijām nepiederošo, bet no Jaunās Vienotības Saeimā ievēlēto deputātu, kādreizējo ilggadējo Madonas mēru Andreju Ceļapīteru iztau...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas