Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

Daimler lietā kukuļiem tērēti vairāk nekā trīs miljoni latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
I.Gr.
I
Vakar es vaacu televiizijaa skatiijos raidiijumu par Krieviju. Pashi interveetie krievi teica, ka kukulju doshana un njemshana pieder pie krievu mentalitaates. Taapat korupcija. Iereednji, tiesneshi, policisti ir korupti. "Godiigi" cilveeki ir liels retums. Taadeelj es baidos, ka korupcija Latvijaa taadaa meeraa tika ievazata krievu laikos. Un no taas jaatiek valjaa, jo taa kavee valsts attiistiibu!
Darbiniece
D
Lieliski, tā ir viena gaismā izvilkta lieta. Bet pati sistēma? Rīgas Satiksmē pat tualetes papīru iepērk par 10x lielāku summu, otkats ir visiem iepirkumiem. Un viņiem pat slinkums izdomāt citas shēmas, bija "Siverstar", tagad ir "Silverprint" Tie, protams, ir sīkumi. Ja paceltu lielās lietas - e-talonu un nedod Dievs, apstiprinās arī to "aci". Tur ir 3 milj. x reizes.
tantuks
t
Bojārelis tajā laikā baigi aktīvi darbojās, atceros. Bija pat sadomājies celt vai veselu rajonu Mežaparkā, un firmas veidoja. Tikai nebija nekādi skaidrs, kur tad tādam plukatniekam ir nauda lai kautko uzceltu. Laiks visu noliek savās vietās, par visu būs jāatbild.
k.u.d.
k
Kukuļdošanas fakts nemaina konkursa iznākumu. Tāpat jau Merši vinnētu, tikai bez smērēšanas līgumu neparakstītu, sāktu čakarēt un atrastu formālu iemeslu neaprakstīšanai. Viņi strādā ar dažādām trešās pasaules valstīm, kurās bez kukuļiem lietas vienkārši nenotiek - Austrumi, Āzija, Āfrika, un diemžēl arī Austrumeiropa. Esmu pilnīgi pārliecināts, ka arī visas naftas kompānijas, kas strādā Āfrikā, dod kukuļus, jo savādāk nekas nenotiek.
J
Un kukuļošanas konkursa rezultātus tā arī neviens netaisās anulēt! Kukuļošana bija, bet rezultāti taisnīgi! Tas nav absurds!
Fiksais
F
Āāāā, tad tāpēc dažs labs izbijis padomnieks ar privāto helikopteru lidinās uz savām privātmuižām...
miljons tur, miljons sur - Lat
m
Bojara padomnieks saistits ar kukulnemsanu un Bojars ne? Smiekli nak. Varbut tiesa no arzemem beidzot piespiedis musu zaglus atbildet likuma prieksaa. Vietejas tiesas jau visu atlaiz briviba.
Jukums
J
Ir jādara viss lai tie starpnieki dotu liecības! Vainīgie korumpanti jau paši varētu sākt pieteikties - varbūt kādam tas kādu gadiņu cietumā aiztaupītu.
Knābis
K
Yesss!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas