Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +5 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Daļa koalīcijas atbalsta virzību uz izglītību latviešu valodā, par daudziem jautājumiem vēl jādiskutē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zelta Ola
Z
Ņemot vērā. ka angļu valoda ir kļuvusi par pasaules valdībi un Latvijas ierēdņi atbalsta latviešu valodu tikai politisku iemeslu dēļ, loģika prasa, ka bērni iemācas angļu valodu sākot ar bērnu dārza gadiem un skolā mācības angļu valodu iesāk ne vēlāl kā 2 kl. Latviešu valoda paliek vecāku ziņā un latviešu valodas klaisei skolā. Tanī pašā laikā jāpieprasa ka pubiskā telpā (veikalos) tiek lietota tikai latviešu vai angļu valoda.
idiotšovmenim
i
''pasaules valdība'' neeksistē un nav arī ''pasaules valodas''. Starp citu, vai tu, galvā traumētais rusnacist, zināji, ka angļu valodai Britānijā nav nekāda oficiāla statusa? :P
  • 0
  • 0
Juris
J
Piedāvāju sākt vākt parakstus lai varētu uztaisīt referendumu par krievu valodu, kā vienīgo oficiālo valodu latvijā ja jau divvalodība nav cilvēkiem pa prātam.
Lojalitātes
L
pārbaudijums ZZS kas visiem nepārprotami parādīs visiem kur tie stāv.
vēl
v
Igaunija ir kādus desmit-divdesmit gadus priekša Latvijas izglītības sistēmai un mācības notiek arī krievu valodā. vēl vairāk - Igauņi izglitibas ministrijas mājas lapa ir 3 valodās, kamēr Latvijas tikai vienā. Šis solis tikai radīs saspīlējumu krievvalodīgo frontē. Izskatās, ka radītā bardaka sekas grib noslēpt radot krīzi vai kritisku situāciju.
rusnacistam kvekšķim
r
Nekas, rusnacist. Nav 1991. gads, nomizosim ar stekiem ka maz neliksies, bet pēc tam cietumā! Tikai izlieniet uz ielas,nacistu banda!
  • 2
  • 8
Sakārtojiet bērnudārzus
S
Kad valsts valodu apguvušie bērni paaugsies, varēsiet sakārtot arī pamatskolas un vidusskolas. Dabiskā veidā un bez piepūles un spaidiem.
no rītdienas, rusnacist
n
un pat nekvekšķi pretī!
  • 3
  • 7
Larisa
L
Vai sis jautajums velti ir diskutejams unpspriezams? Nu cik var, ir pagajusi 27 gadi, bet Latvijas vadonu vadiba tiek ataudzeta okupantu pecnaceju armija.
Lauris
L
Kartejo reizi Latvijas judu, zaglu partija ZZS ir pret Latvijas valsts un latviesu tautas pamatinteresem. Mani vienmer izbrina tie kretini, kuri balso par so kremla sulainu partiju vadiba ar ciganenu Lembergu?
Tija
T
Lidz Latvijas 100. gadei ir jaievies Latvijas valsts teritorija visas valsts un pasvaldibu skolas, macibu iestades, bernudarzos Latvijas valsts valoda - latviesu valoda 100% . Neviens Latvija berniem neliedz apgut svesvalodas, zidiem zidu valodu, ciganiem ciganu valodu, krieviem krievu valodu..., bet ka obligatu un pirmo svesvalodu visas skolas, bernudarzos ir jabgust anglu valoda un tas ir janosaka ar likumu. Ir janojauc Pardaugava, Uzvaras parka Latvijas okupaciju slavinosais okupacijas piemineklis. Ir jaizbuve uz Krievijas- Latvijas robezas visas robezas garuma 3,5 m augsta metala rezga set ar parraavumiem autocelu un dzelzcelu vietas, kuras apsarga Latvijas robezsargi. Sie ir tris uzdevumi, kuri javeic lidz 100.gadei.
grafists.
g
>>>8. oktobris, 21:40 Ты думаешь я тебя испугаюсь? Ты крошить то будешь или кто то другой? Достаточно будет пролиться первой крови, и процесс будет уже не остановить! Это надо понимать. И ты думаешь, что Россия останется в стороне, если нас станут убивать?! Это станет отличным поводом для вмешательства!
  • 4
  • 0
grafists.
g
-8. oktobris, 21:37 У меня то мнение есть, и я его высказал. Да только вы его слышать не хотите. И это именно ты – чучело с такими вот взглядами. Ты сам можешь валить куда хочешь. Мир большой.
  • 4
  • 0
grafists rusnacists
g
А ты не гавкай руснацист, иди взорви. Не 1991 год, тебя и твоих руснацистов быстро покрошат в гуляш из всего что есть у государства. Или ты супермэн только в каментах гавкать?
  • 0
  • 4
grafists rusnacists
g
А разве у тебя есть мнение, чучело ты огородное? Если не нравится, вали в свою рашку!
  • 0
  • 4
Янис
Я
А вот *уй тебе.
  • 0
  • 5
grafists.
g
Шла бы ты в жопу, Тия, с такими советами! Почему нашего мнения никто и не подумал спросить?! Это наши дети, не ваши! Почему вы решили, что можете определять их судьбу без нас? Мы взорвём эту страну, если тронете наших детей. Это понятно?
  • 6
  • 6
Brivibas cinitajs
B
Kauns un negods siem 27 gadu zagliem, banditiem, alkatigajiem, egoistiskajiem idiotiem prezidentiem , ministriem, ieredniem, deputatiem un citiem kretiniem, kuri ir piesmejusi Latvijas brivibas cinitaju, gulagos noslepkavotos latviesus, latviesus, kuri Latvija vergo par bada maksu, un kuri 27 gadu laika nav spejusi sakartot kaut tik vienu mazuminu ka ieviest Latvijas valsti visas skolas, bernudarzos Latvijas valsts valodu. Vai sie idiotiskie politiki vispar zina, ka Latvija ir neizdevusies valsts un par to smejas visa Krievija, jo normalas valsts pazimes ir; valsts teritorija, dominejosa nacija, valsts valoda, valsts parvaldes sistema. Veca Kanadas klaburcuska Vikene darija visu, lai noniecinatu latviesu valodu, jo si klaburcuska iedomajas ka vina ir pasaules nabadziba, bet patiesiba vina loti slikta limeni runa anglu valoda, vacu valodu vispar neparvalda un kaut ko murmure franciski, No latviesu valodas klaburcuska kaunas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas