Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Deputāti neatbalsta stingrākus sodus seksuālo pakalpojumu pircējiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ieva
I
Skandināvi jau stāsta, ka tiklīdz pieķer, tā šie uzreiz sāk stāstīt, ka viss ir bijis pilnīgi brīvprātīgi, bet nauda- nu piemēram parādu atdeva....Tad jau drīzāk jācer uz seksuāli norūpējušamies mācītājiem, kas tomēr varētu pa laikam nolasīt kādu sprediķi, cik slikti ir iet pie maukām.
ddt
d
Seksuālo pakalpojumu pircējus nudien nav papildu nekā jāsoda; šos truliķīšus jau ir sodījis dievs.
Herta
H
Deputati pareizi dara ka nepacel prostituciajs pakalpojumu cenas, jo tad Latvija no krizes nekad neizklus. Latvija valda politska, miesiska prostitucija un tas jau ta, legali, notiek visus 20. gadus. Ir tikai jautajums, kurs vairak nopelna un kadu labumu dod Latvijas cilvlekiem miesas pardevejas vai politiki prostitutas??? Skiet ka pirmie ir daudz vertigaki. Pats galvenais ir pienemt Latvija likumu, kurs aizliedz politisko prostituciju, politisko korupciju, jo, piemeram bijusie Latviajs prezidenti bauda politku korupciajs auglus, jo politki sos prezidentus, kuriem pasiem butu jarupejas par savu ikdienu, no politkiem ir sanemusi visa veida privlegijas par to, ka prezidenti lava, vai izlikas to neredzam, poltikiem zagt, korumpet, melot, parkapt likumus, izlaupit Latvijas valsti un apzagt latviesu tautu.
zvirbulēns
z
Zatlers gan tā viss nedomā, viņš uzskata, ka visas tās ekstras, ko viņš tagad izmanto, viņš godam nopelnījis. Ulmanis, V.V.Freiberga ar piekrīt, ka viņiem vajag, un viņi ir to nopelnījuši (mašīnu, dzīvokli, sekretāri, apsardzi).
  • 1
  • 0
zvirbulēns
z
Vai tā sabiedriskā organizācija ir normāla? Prasīt darba grupu, jo sabiedrībai neesot izpratne, tikai nepieskaitamie ko tādu, manuprat, var izdomāt!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas