Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints
Urbanovičs (no kreisās) Dienai neatklāja, vai Elksniņam jādodas uz Daugavpili, lai censtos tur pārņemt varu, vai šis uzdevums dots, lai viņa darbība nekļūtu par šķērsli nonākšanai valdībā

Deputātus uztrauc debašu kultūra

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tas
T
ir politiskās atbildības likuma trūkums.Satversmē skaidri noteikts ir tas,kas nenes politisko atbildību.Nav vietas politiskās atbildības izteikšanā,ja nav likums un iespējas to izskatīt tiesā,kur pat ST uzskata,ka parlaments ir pārāks par Satversmi,tas viss liecina par,sliktas politiskās darbības,nesodāmību un neiespējamību to izvērtēt no suverēnās varas nesēju puses.Tāpēc nevajag brīnīties,ka to arī var izmantot visādi.Gribējat nenest atbildību,tad arī pieņemiet iespējas,ko var izdarīt tādos bezatbildības,nesodāmības apstākļos.Tie apstākļi ir radīti speciāli.
druumais
d
Beidzot kāds saņēmās un nosauca lietas īstajos vārdos, latviski skaidri. Protams, kādam nu ir jāsatrūkstas, bet no tā neizbēgt agrāk vai vēlāk... Un jā, par cik dzīve Latvijā kļūst arvien dārgāka, tad tautai nākas atteikties no daudzām lietām. Par luksus precēm nemaz nerunājot. Un tā kā mūsu Saeimas sastāvdaļu cenas aug ik sasaukumu, tad nu drīz nāksies no šī luksusa atteikties....... Cienītie! Paši pratīsities samazināties, vai gaidīsit, kamēr izbalsos visus?...
Trollis JT
T
Man patīk masu informācijas līdzekļu darbs Latvijā. Sākot ar Maidanu, beidzot ar Elksniņu tiek parādīts būtiskais un... man nav grūti izdarīt SAVUS secinājumus. Paldies jums, žurnālisti!
Lai mācās no UkrHUNTAS
L
https://cont.ws/uploads/pic/2016/12/2.3%20%282%29.jpg
Tereza
T
Latvijas tauta nav spejiga uzturet sos 100 udensgalvas, idiotus uz nodoklu maksataju rekina, tapec, latvija ir javeic bankrotejusas politiskas sistemas revizija. Saeima ir jaievel 51 deputats, 26 ar individualo mandatu, 25 no partijam. Saeimas deputata alga ir japiesaista Latvijas minimalajai algai un tai ir japiemero koificents 3, piemeram, Latvija minimala alga ir 370eirox3= 1110 eiro menesi deputata alga, bez jel kadam privlegijas, bez jel kadiem valsts limuziniem ar kuriem nogada sos uz darbu un no dara uz makam. Ministriem koificientu varetu piemerot 4. prezidentam, ja vinam ir tikai rupe par savu pakalu ka tas ir bijis visu spedejos 25. gadus tad algas koificents ir 2, bez jel kadam privlegijas pildod tiesos darba pienakumu sun pec to pildisanas. latvijas valsts ir bankrotejusi, jo pie varas pedejso 25. gadus ir bijusi kretini, idioti, zagli, korumpanti, egoistiski, rijigi radijumi...
Astra
A
Nu ko, Staļina mantinieki visā savā krāšņumā. Pat nebaidās afišēt, ko darītu pie varas. Varbūt kāds, pirms par šiem balsot, jo visi citi tak vēl vairāk apriebušies, padomās, vai arī pats gribētu nokļūt pie tās sienas.
Juhans
J
Mani uztrauc tas, ka Saeimas ēdnīcā 90% ēd belašus un pelmeņus.
:-(
:
Varam būt droši, ka Elksniņam, ja viņam būtu izdevība, roka nenodrebēta. Vainīgi ir arī mediji, kas tiražē nekaunīgāko un lumpeniskāko deputātu izteikumus.
Dr.xy
D
Visus kremla cekistus,ES un NATO Valsti Latvija, nekavejoties padarit nekaitigus.
VOLANDS
V
Nekā jauna ...
NP
N
kā būtu jāizsakās par tādiem kā Āboltiņa un Vienotība ?
!
!
Elksniņš pateica to, ko domā daudzi.
Senais
S
Tāda ir visas sabiedrības kultūra.
Slēdzu TV ārā
S
kad Elksniņš parādās.
VVZ
V
Jā, un deputātiem pret uztraukumu iesaku lietot vīgriežu tēju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas