Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Dienesta auto nodoklis nepildās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Edam
E
Ja esi pārreģistrējis mašīnu uz savu vārdu un noslēdzis nomas līgumu, tādad Tev ir ienākumi no automašīnas nomas, no kuriem jāmaksā iedzīvotāju ienākumu nodoklis, pirms tam reģistrējoties VID kā nodokļu maksātājs :))
Ed
E
Tupākais likums pēc piespiedu sprādzēšnās. Lieku tam virsū no piektā stāva, manā gadījumā viss ir vnk, pārreģistrēju mašīnu uz sava vārda un uzrakstīju nomas līgumu un valsts zaudē vēl vairāk jo no uzņēmuma peļņas tiek atskaitīts par nomu, he lohi. P.S. Šis apiešanas veids gan neder līzinga mašīnām. (ja nevar līzigu uz sevi pārrakstīt - tā arī vajag blatotājiem bez naudas)
Mariss
M
Ja uzņēmums noslēdz automašīnas patapinājuma līgumu ar fizisku personu- vienalga jāmaksā nodoklis.
Mariss
M
Man liekas, ka ar iekasēšanu nebūs tik slikti, jo nevajag to sadalīt proporcionāli pa mēnešiem. Auto nodokļa lielākā masa būs gada beigās, jo tas jāmaksā pie apskates (no gada sākuma līdz attiecīgam mēnesim), un atlikušo gada summu var maksāt līdz gada beigām.
:)
:
+1
Arnis 3
A
Piekrītu, ka celt paniku par aprēķiniem ir pāragri. Un Dienai no sākuma vajadzētu saprast aprēķinu mehāniku. Pirmajos 2 mēnešos TA izgāja 2:12=16,6 % auto, kuriem obligāti bija jānomaksā nodoklis par 2 mēnešiem, t.i. - atkal 16,6 % no gada apjoma. Uzņēmejiem nav jēga kreditēt valsti un maksāt visu summu par gadu uzreiz, to var izdarīt vēlāk un naudu turēt kaut depozītā:) Tātad 16,6 % no 16,6 % ir 2,8 % (Tiim, kas matemātiku skolā nav mācījušies 0,166*0,166=0,028). Iekasēts ir vairāk - 3,3 %. Panikai nav pamata. Drīzāk otrādi.
umka
u
Ejiet visi ieskrieties! Paardevu visus sava uzneemuma liizingaa pirktos auto, nopirku vietaa auto uz radu vaarda un nosleedzu patapinaajuma liigumus! Ir firmaa auto un Laaciitim ne ko nemaksaaju! Jo pieriebies laapiit valsts budzeta caurumus, un to vien dzirdeet ka kaut kas atkal ir jaakonsolidee! Ja jau, pat treknajos gados neko nespeeja pavilkt valdiibas, tad tagad jau ir pilniigs bezceris! Atljausjosj piebilst ka sis ir manas 14. gadu uznjeemeej darbiibas laikaa pirmais solis kaa piejat valdosjo klikji, jo es tomeer cereeju ka nebuus jaastaigaa viizees! Un sis kaa uznjemeja solis nav peedejai no manas puses, jo lai izdziivotu sajos apstaakljos ir jaameklee caurumi likumos, kurus pasi muusu loxi ir radiijusi, lai legaali piekaastu valsti!
Pepe
P
Bildē izskatās, ka "dienesta auto" rāda konkrētu fakuci Vilkam un Dombrovskim.
BMW 740
B
hahahahah
who cares
w
Tam nodoklim vienkārši draņķīga aura, jo tas radās kā Robežnieces kundzes skaudības izpausme.
ēzeļa ausis jums
ē
S dīgs saimnieks savu zirgu tānodzen kā valsts vietējo uzņēmēju, Pofig es aizbraucu.
aga
a
nu ko var ņerkstēt par sīkumiem, ko valsts tev nošņāpj vienā vietā, to tu atgūsti našņāpjot valstij citā vietā vēl pie tam ar uzviju, lai kompensētu morālo skādi.
Mzdakovs
M
izgaaju ratiem apskati februaarii un uzreiz pa 2 meeneši nopleesa , taakaa nekur nedeesies...
Gramatvede
G
Ja viņi grib saņemt nodokli, varēja vismaz informēt tautu par kontu, uz kuru jāpārskaita nodoklis. Par to nav informācijas ne VID, ne CSDD mājas lapā, ne Valsts kases mājas lapā, ne uz stenda VID klientu apkalpošanas centros. Vienīgā iespēja uzzināt šo "slepeno" kontu ir zvanīt uz VID maksas tālruni un pacietīgi pārvarot neskaitāmas reizes, kad līnija pārslogota, beidzot sazvanot un par savu naudu stundu klausoties mūziku, uz jautājumu par to kur var atrast kontu tiek atbildēts - es jums nodiktēšu.
sers Imants
s
Ko Muļķu zemes valdība sēj , to viņa pļauj.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas