Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Dienu pirms valdības lēmuma Fliks Kijevā ticies ar Šķēli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Money milkers
M
And this government will finance that company. Vladimir Antonov! Swedish Security police did not want to allow to sell Saab to him, because of more or less criminal or "grey" background. And our loved Latvia will pull more money to that kind of company partly owned by Antonov. Autch!
ierindnieks
i
Jābeidz būvēt ne tikai toerijas, bet arī Šķēles biznesa prakse valsts lietās. Laiks aiziet ar godu.
Es
E
Ukrainas aviokompāniju sauc AEROSVIT nevis Aeroswift
K-K
K
... Vel viens iemesls balsot vai par VL Nacionalo apvienibu vai ZRP ... ... eksVP!!!! V.Zatler - si airBaltic KRIZE ir valsts meroga problema, tuvu PAREXA skalai !!!! ... ZRP ir liktena dots NAKOSAIS SOLIS: ta ka Valdiba ir negribiga vai ir nespejiga pasargat valsts intereses, apstadinat vai izmeklet tiesos celonus - TAD IR JARIKOJAS POLITISKA FRONTE - JO LATVIJAS valstij ir pieteikts EKONOMISKAIS KARS ! ... SI ARKARTEJA situacija rod iespeju apvienoties VISPAREJA NACIONALA BLOKA - ar VL/TB/LNNK/ DP/ JL/ + ... ... Sads solis piespiestu Dombrovski pacelt valsts intereses PRIMARA vieta, un atlaist nekompetentos m .... !!!
Ak vai,
A
šie apnikušie zēni - šķēle, lembergs, fliks- joprojām ir aktuāli Latvijas Republikā?
Clash
C
Visur, kur ir valsts nauda, tur ir šie slaucēji. Paši jau biznesu bez valsts naudas nejēdz uztaisīt. Tas ko viņi dara, ir pat ļaunāk kā narkotiku tirdzniecība, prostitūcijas un kontrobanda.
Šalle -> Muļķības slavinājums
Š
Lūk, paša viedoklis ir muļķa slavinājums. Tātad tas ir kūl zagt un dalīties. Kaut kur dzirdēts arī Kurzemes pusē, ne? Šo valsts uzņēmumu izzagšanai nav nekāda attaisnojuma. To attīstībai ir izmantota tā pati vien sazagtā nauda, kas reāli ir tirgu un konkurenci kropļojošs pasākums, jo citiem, lai attīstītos, nākas investēt banku aizdotu naudiņu vai meklēt investorus no ārpuses. Domā plašāk. Ak tad te mums atkritumu nozari sakārtos? Par sviestmaizi pārdos pašvaldības uzņēmumu un pēc tam vēl padarīs patērētājus par ķīlniekiem. Visi mūsu ūberekonomisti prot sēdēt tikai tajā naudas plūsmas daļā, pa kuru tek ārā naudiņa. Parasti gan ne milzum liela, toties ļoti stabila un ilgstošā laika posmā. Šie ļaudis Latvijas tautsaimniecībai nav devuši necik, t.i. zerro - pat kaitējuši. Kropļo konkurenci, jo ieprikumos uzvar savējie, ārzemju investori laicīgi atkāpjas, jo saprot, ka cīnīties ar šaiku nespēs, patērētājs ir spiests lietot otršķirīgu pakalpojumu. Spilgts piemērs digitālgeita. Jā, tie ir Šķēles sagādātie senilie 90o gadu dekoderi, no kuriem neviens tā arī nespēja atbrīvoties. Nešaubos, ka atkritumu bizness būs līdzīgā manierē- tiks izbīdīts tā, ka pakalpojums ir monopolizēts, bet sūdīgs, turklāt dārgāks, un visi būsim spiesti to patērēt.
Šalle
Š
Es jau reiz teicu, ka agri vai vēlu no šī maisa izlīdīs arī Bārdas īlens. Tas tikai liecina, ka kungi ir apvienojušies "kopīgai lietai". Līdzīgi kā kuģniecība, digitālgeita, brīvosta utt. Shēma ir identiska. Un fakts, ka Diena ir visu šo 3 ūberbiznesmeņu kabatā, neatstāj nemazākās šaubas.
atmiņa
a
Nav nekāds pārsteigums. Ja atceraties, tad Fliku tajā airBaltic šefa amatā ielika Šķēle, kurš tolaik bija premjers. Fliks vienmēr par savu darbošanos ir atskaitījies savam saimniekam.
ezītis ( sabrauktais )
e
Es zinu , ka AIRBALTIK ofšors pieder Flikam Šķēlem Šleseram Bet teikt neko nevaru , jo Lembergs man aizliedza plātīt muti šajā jautājumā
tagad ticat
t
ka KGBēšniks škele ir čekistu berezovska avina antonova bandā...glupie krieviņi, šitie taču izlaupa arī Krieviju kopa ar SC.
no taalienes
n
ha ha haaa! beidzot sāk runāt par to, kas sen jau zināms :))))
andris
a
jau tā tesāmies tādā tālumā lai mūs neviens nepiefiksētu, še tev, nekā ... nekas, nākamreiz uz z-polu aizlaidīsim tur netiksiet klāt!
VALŪTA
V
Šķēlem vēl maz naudas, ka vēl grib lielo kumosu no lidostas, jo tur ieguldīti lieli līdzekļi. Nesak vis, ka tur Šķēle nav vins no ietekmīgiem bosiem.
lidosta
l
FLIKS AR ŠĶĒLI TIKĀS UKRAINĀ BAIDOTIES PIETAISĪT BIKSES LATVIJĀ.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas