Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +24 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Diskusiju process var izrādīties interesantāks nekā formālais prezidenta vēlēšanu iznākums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Populists
P
Dievs nedod, ja zoodārzs nominēs kādu no VALSTS ZAGĻIEM par prezidentu ....
Populists
P
Vispirms, runājot par Zatleru, jāatceras no kurienes viņš ir nācis un kas viņu ir ielicis....tad arī sapratīsim, ko viņš pārstāv ! ! ! Otrkārt, ne tauta viņu ielika, ne tauta viņu reāli var noņemt ! Treškārt, viņš tikai dzīvo uz tautas rēķina, kamēr VALSTS ZAGĻI reāli apzog nabaga tautu !
Tieši tā
T
izsakās visi, kam vien nav slinkums.
AT
A
Cienījamā autore, lūdzu nosauciet piecas Latvijā pazīstamas personas, kurām nav apšaubāma reputācija...:)
Ezis
E
Pirmkārt demorātija nekādavaram tikai muldēt! Reakcija uz to nekāda nekāda! Un prezidents pats par sevi ir butaforija, tiek ievēlēts no 100 dažādu partiju pārstāvjiem ,Partiju kuru biedru kopskaits nav pat viens % no iedzīvotāju kopskaita un kuras sevi uzspiež pārējiem 99% ,jo izvēles jau nav ir slikts un pavisam s.... Turklāt visas šīs partijas regulē ,citi ar partiju nesaistīti cilvēki. Ja ir nauda dari ko gribi. Tā nav demokrātija!! Tautas iespējas ,ko ietekmēt līdzinās nekam. Izvēles taču nav!
Vecais -
V
Kur Tu esi redzējis, ka vista čurā?
dihlofos
d
Kapēc tad nevar ievēlēt Zatleru?Uz 4.gadiem ietaupīsie nauda par Zatlera dzīvokļa iegādi un aprīkošanu(Lilitiņa jau nav miļķe,prasīs to šikāko un dārgāko).Vēl ietaupīsies par jaunā prezidenta apmācīšanu visās gudrībās kuras jāzin valsts prezidentam.Kurš ir teicis,ka cits būs labāks?Vai labāk meklēt,kādā malkas šķūnī,citu?Jeb pēc sistēmas,es viņu pazīstu,viņš man pohas salāpīja.Tas pats par to,mēs dzīvojam DEMOKRĀTISKĀ valstī,muļķības,nav mums nekādas demokrātijas,ir zagļu,kampēju un meļu valsts kurā nav nekā kopīga ar demokrātiju.Katrs par sevi,bet apzogam kopā(valdība valsti,tas ir mūs).Tapēc nevajag citu,tas pats būs labs,moška pat sadūšosies atlaist to idiotu Saeimu jo nebūs jau ko zaudēt,vairāk kā par diviem termiņiem neievēlēs.Tā Kanādas vista daudz ko salaida grīslē,tagad staigā apkārt gudri klukstēdama,laikam tad bija apčurājusies,kad bija jāpasaka savs vārds.
andreiko
a
Nemēģinot aizstāvēt ne Jurģi, ne Lembi, brīnos par Uplejas izteiktajiem apgalvojumiem. Liepnieks un Lembergs ir galvenie diskusijas (par Zatleru) dalībnieki? Nu mazais Aivariņš varbūt tāds arī ir, taču šajā gadījumā tikai un vienīgi kā cilvēks, no kura mājiena tad arī tiks iebalsots nākamais Valsts prezidents. Varbūt. Bet Liepnieks? Es jau lāga vairs neatceros, ko tas Jurģis par Zatleru sajurģējis, vai novēl šim izjurģēšanos no pils, vai ko savādāku. Pirmkārt, Liepnieks absolūti nav viens šīs diskusijas galvenajiem oratoriem, jo viņš pēdējā laikā izteicies ir tik daudz un tik daudz par ko, ka drīz jau varēs drukāt Kasandra Jurģa pareģojumu grāmatas (tāpat kā Gundaram Bērziņam). Diemžēl kopš viedās saiknes Šķēle - Liepnieks pārtrūkšanas abi nesiāmas dvīņi uzvedas neadekvāti un ne tuvu tik spoži kā sendienās. Otrkārt, biedrenei komentētājai laikam aptrūcies par ko rakstīt, tad nu no mākonīša pagrābj pirmo, kas pa rokai, un virpuļo tekstu augšā. Diemžēl tādā tipiskā ēlertes laiku stiliņā - rekur mums vēlēs prezidentu, rekur divi baisie nelieši nemitīgi izsakās par to, kādam un kuram jābūt prezidentam. Un vēl, Sanita, - sabiedrība nekādas tiesības prezidenta kandidatūras vērtēšanā nav uzticējusi ne Liepniekam, ne Lembergam, šāds apgalvojums ir ne tikai demagoģisks, bet pagalam stulbs. Sabiedrība esot uzticējusi un tāpēc ir divkosīga? Sen ar žagariem pa apakšējo kūkumu neesi dabūjusi, Upleja!
Barons
B
Neviens jau nav aizmirsis, ka arī Zatlers joprojām ir apsūdzēts kukuļņemšanā. Un tieši šis fakts viņam radīja nopietnas problēmas attiecībās ar Rietumvalstīm. Viņš pats solīja šo problēmu atrisināt, bet nekāds risinājums netika sagaidīts. Saņēma oficiālu atzinumu par savu "nevainību" un uzskata sevi par "kristāltīru". Bet jau pirms šī farsa bija skaidrs, ka "vārna vārnai acī neknābs". Tā kā divi apsūdzētie ir izteikušies par trešo. Nekas vairāk. Neviens nav notiesāts un visi ir kristāltīri. Kristāltīrā Latvija...
nu ja
n
Tā doma, cik saprotu, Uplejai ir, ka džeki, kas abi bijuši ietekmīgi, kuriem bijušas daudzas iespējas ietekmēt lietas Latvijā un kuru personības, noteikti nav kristāltīras, savos izteikumos arī par Zatlera personību tiek ņemti par pilnu. Kau kas jau nav te kārtība. Tur taisnība
Andris
A
Zatlers nebūt nav ideāls, bet viņš ir stabilitātes garants. Nopietni. Jo citādi būs "sarkanais kvadrāts".
gg
g
šitā dāmīte neko analītiski kritisku nespēj pateikt par Vienotību. Laikam par šo partiju balsoja

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas