Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +17 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Dolgopolovs: arī es esmu Rīgas mēra amata kandidāts

Partiju apvienība Saskaņas centrs (SC) ir izvirzījusi divus Rīgas mēra amata kandidātus, un tie ir Nils Ušakovs un Sergejs Dolgopolovs, Dienai saka Saeimas deputāts S.Dolgopolovs. Kurš no abiem tiks virzīts, būšot atkarīgs no partiju samēra jaunajā domē un ievēlētajiem deputātiem.Vairāki politikas komentētāji jau norādījuši, ka N.

Ušakova izredzes iesēsties mēra krēslā var sarežģīt iekšējās opozīcijas rašanās SC, jo apvienību veido vairākas partijas, no kurām lielākās ir Tautas Saskaņas partijas un Jaunais centrs. “Ir jāskatās, cik _ušakovieši _un cik _dolgopolovieši _no SC saraksta būs ievēlēti,” saka Rīgas Stradiņa universitātes profesore Ilga Kreituse. S.Dolgopolovs apstiprina, ka oficiāli izvirzīti ir divi kandidāti - viņš un N.Ušakovs. “SC valde jau sen bija pieņēmusi lēmumu virzīt divus kandidātus. Tā atšķirība ir tā, ka viens no viņiem publiski pozicionējās, otrs - nē,” saka deputāts.Uz jautājumu vai viņš būtu gatavs ieņemt mēra amatu, S.Dolgopolovs atbild: “Kāpēc ne? Vai man ir kādi defekti, kāpēc es nevarētu?”

Tomēr tikpat pārliecinoši par pretenzijām uz Rīgas mēra krēslu svētdien Latvijas Radio paziņoja N. Ušakovs. Vērtējot Rīgas domes vēlēšanu rezultātus, kur SC ieguvusi aptuveni trešdaļu vēlētāju balsis, viņš izteicās, ka "tas noteikti izskatās, ka rīdzinieki ir iedevuši mandātu, tieši precīzi tā trešdaļa man kā mēra kandidātam".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas