Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Dombrava: NA ministri Muižnieka jautājumā paļāvās uz Šuplinsku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Viens uz otru paļaujas
V
Paļaujoties uz Vienotību,NA,jeb precīzāk-Visu Latvijai,atteicās pat no sava ierosinājuma samazināt PVN pārtikai līdz 12% kā Zviedrijā,neiebilda gan pret OIK ieviešanu,kas sadārdzināja elktroenerģijas cenu par 41%,gan pret pelnošās bankas Citadele"izdevīgo pārdošanu,kā arī balsoja,gan par valsts uzņēmumu padomju likvidēšanu,pēc Valda Dombrovska priekšlikuma,gan (jau pēc diviem(!) gadiem),par valsts uzņēmumu padomju atjaunošanu.
IncParaac
I
Atvainoties - Visvaldim Lācim un izzināt no V.Lāča - kā čekists Muižnieks - norāva kvorumu, lai neļautu Lācim aizstāvēt doktora disertāciju vēstures zinātnē. Maskava jau/vēl - gānās uz V.Lāci kā fašistu.Vēstures sagrozītāju.
Himlers
H
Dombrava ir tipisks bezmugurkaulnieks un mīzalnieks. Nodevēju apvienība (NA) mēģina no viņa Dzintara politisko klonu uztaisīt, jo pēdējais vairs nespīd.
  • 4
  • 2
ARGO
A
Ko tu tur muldi!! Lācis pats bija čekists un komunists, bet attiecīgajā brīdi pārkrāsojās. Kāpēc viņš pēc kara nenonāca lēģeros, neesi aizdomājies?
  • 3
  • 3
Dombrava melo!
D
Dombrava nekaunīgi melo! Nacionālai apvienībai ar jaunkoministiem bija vienošanās - ja šie palīdzēs novēkt Muižnieku, pretī saņems Šuplinskas un Kartonjuraša balsis, lai par Integrācijas fonda vadītāju tiktu Puntulis un līdz ar to protams tur naudu varētu dalīt Parādnieks. Ļoti neglīti tā izrīkoties ar Alma Mater, kurā paši mācījušies.!
LETAI
L
Un, ja kāds netic iepriekš teiktajam, tad vismaz Letai vajadzētu attīt atpakaļ notikumus. Proti, sākotnēji Fonda vadības ievēlēšana tika atlikta, bet, kad nacionāļi kā šunīši paklausīja Šuplinskai, NA šis amats bija rokā.
  • 9
  • 1
Etiķis
E
Jā... Kādreiz par NA biju labākās domās. Ja var tik atklāti vispirms nolamāt cilvēku, tad attaisnojoties ar savu prāta mazspēju kratīties vaļā no saviem izteikumiem, nu tas neko labu neliecina. Jauni cilvēki, bet prāta tikpat daudz, kā vistās kājā gaļas. :)
Visi vainīgi!
V
Pārbaudīta patiesība - jāpaļaujas ir tikai un vienīgi uz savu galvu un goda prātu.
Jānis Derums
Neesmu kompetents spriest par LU reaktora vēlēšanu procedūru. Bet kā tāda Šuplinska kļuvusi par ministri ir šokējoši! Cilvēks, kurš jau Atmodas gados presē publicēja pretnacionālus murgus, aizstāvēja un slavināja okupācijas režimu, nosodīja latviešu patriotus tagad celts minista godā?! Un par to nav bijusi diskusija ne Saeimā, ne sabiedrībā?! Kas notiek, Saeimas deputāti vai jums ir sirdsapziņa? Bordān, ko Tu virzi ministros? Kariņ, deputāti vai jums nav kauns par savu darbu, precīzāk nedarbiem?
Tālis
T
Kādreiz jūs bijāt cerīgi... tagad "O"
strupceļš
s
Te nav nekā neparasta. NA ir jāturas pie Šuplinskas kā pie pēdējā dēļa jūrā pēc katastrofas. Vienotība iznesa visu izglītības latviešu valodas reformu daļēji skolās un idejiskā līmenī, Šuplinskai tā jārealizē turpmāk, kamēr NA izcilākie biedri kā bļaustījās, tā bļaustīsies, protams, ar stipri nacionālu intonāciju.:))
Gunārs
G
Aizvāciet tā dulbura foto, nevaru uz viņu vienkārši skatīties
IncParaac
I
Pāl-dies Gunār, ka no sava foto izglābi!
  • 1
  • 1
Dens
D
Ko var gribēt no partijas, kas māk skandināt tikai lozungus, viņiem pašiem kaut ko izdomāt un pieņemt pastāvīgu lēmumu, ir pārāk sarežģīti...
Šuplinska nemaldijās
Š
. Latvijas tiesa alaž labvēlīgi raugas uz tiem kuriem kartińa atrasta maisā.
Irlielāmērāticams
I
ka NA ir piedodams... viņi taču mūs aizstāv pret krieviem!
:)
:
Nu un kāpēc tad par jauno FKTK priekšsēdētāju nepaļaujas uz Valsts kanceleju, Finanšu ministru un Premjeru?
piekrītu
p
Tagad gan šie pajoliņi no NA - gan Pūces/ Jaunupa partija, gan Kotlešu partija vērtēšot(!??) FKTK kandidatūras kompetenci! Ko tādi dilentanti vispār saprot no banku lietām? Neko!
  • 7
  • 1
Gregs Millers
G
Diez kas nav, ka NA pietrūkst smadzeņu, lai paši vērtētu Šuplinskas analfabētiskās insinuācijas pret LU. Ja Šuplinska tieks, ka jālec pa logu, NA leks?
analfabēti un sovoki par Muižnieku
a
Ja čekists savulaik būtu teicis Muižniekam, viņš tiešām būtu lēcis.
  • 6
  • 13
zvirbulēns
z
NA rullē! :) Un melo!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas