Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 30. maijs
Lolita, Vitolds, Letīcija

Dombrovskis gandarīts par jaunāko reitingu tendenci

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hlorofīls>ksenofīls
H
Lai stāv! Pie ratiem!
Konuss>cony
K
Un Brigmaņa,Kristovska un Zaķa kungi,Āboltiņas un Kalnietes kundzes-viņu labākie palīgi! Uz to mums atkal jāiedzer!
Brīfings
B
Te nu Dombrovskim ir 100% taisnība! Ne tikai reitingi, pat aptaujas, valdības darbā nav galvenais! Tam pilnībā piekrīt visu nacionalitāšu un tautību Latvias iedzīvotāji!
saskanietis
s
Mūsos arī valda kaut kāds trullums,nav lidojuma nav progresa rīcībā un domāšanā.Mūsu SC partijas Deputātu darba kvalitāte,progress un efektivitāte ir katastrofāli kritusies.Skatoties uz SC deputātu darbu tas ir balsojumi,pilnīgi nelabi paliek,jo viņi balso,lai tikai būtu sliktāka pārvaldes kvalitāte,atklāti savā darbā atbalsta oligarhus un likumpārkāpēju drošību. ,
ksenofīls
k
Un saskaņieši lai stāv opozīcijā līdz pat viņu daļējai aizbraukšanai un palicēju partijas restrukturizācijai.
jūras mandarīns, ķīniešu jūrnieks
j
īstajam mandarīnam Kas slikts oiligarhos?! Vienotība 7 mēnešus tagadējā valdībā tik mīļa ar vienīgo dižoligarhu bija. No kā var nesolīt līdz kā var neuzmest?
K-K
K
Lenitem svari mainas uz pareizo nostadni: SC( -0.4%), zaude normali valstiski domajosos un bijusos lidzskrejejus, jo si partija ir atklajusi sevi visa pilniba; VIENOTIBA(+3%), VP gaidas sanem SC, un oligarhu zaudetos letinus; ZZS(-4.6%) ir tikai zaudejuma sakums, jo Kurzemnieki atjedzas no kada oligarha propagandas zombejuma; ... VISU LATVIJAI/TB'LNNK - nakosai VISU LATVIJAI, (+3.4%) PROPORCIONALI LIELAKAIS PIEAUGUMS - ar ko bus jarekinas visiem politiskiem spekiem - jo turpinoties KRIZES situacijai BEZABRENE normala projektacija varam redzet ka ta driz procentuali parspes visu politisko grupejumu reitingus!!! ... Ar to butu jarekinas ari VP Zatleram, savas talakas politikas izveidi izvertejot ! ... Manas domas, vel joprojam labakais butu Nacionalo Partiju Kongress - kas rastu visu partiju apvienotu Nacionala Bloka Partiju - varbut sauktos NACIONALI LIBERALA PARTIJA - kura butu mate laba un kreisa sparna partijam pec nakamajam velesanam, pec pareizi politiski izveidota modela.
jūras mandarīns, ķīniešu jūrnieks
j
Ķirugs Zatlers ir atkal Vienotības spītīgajiem sileniekiem, budžetnaudas rijējiem birojos diplomātiski un nepelnīti pieklājīgi parādījis un norādījis, ka Vienotības pērnā rudens galertveidīgā lokomotīve un skatā vīriešveidīgais bezbērnnieks Dombrovskis ir nu jau galīgi un gaļīgi atlaidināts premjera lomas nederīgas tēlotājs. Ar saviem kordebaletiem galā netiek ne partijā, ne premjera birojā. Vienīgais, par ko vēl spēj tusnīt, ir Excel tabuliņas un papīru reitingi. Valda Dombrovska selektīvā redze dzīvus cilvēkus nespēj uztvert un tādēļ gan lokomotīvei, gan visiem vagoniņiem vēlēšanās jāierāda vienīgais viņiem derīgais ceļš. Uz politisko depo, ārpus Saeimas opozīciju. Lai tusē ar savas kampaņas jauiecelto vadītāju Edgaru Jaunpeni un rudo sieviešveidīgo ļumekli, kas ar zvaigznēm... dejojot un intrigojot.
īstajam mandarīnam
ī
No jau trūcīgās gara dvēselītes vēl laužas āra totāls argumentu,kompetences trūkums,bet dvašo skaudība,dusmas un naids,naids,naids.Bet ieskaties spogulī,to savu produktu ,tūļīt arī sanem tikai pats atpakaļ,atpakaļ,viss aicinājums velk atpakaļ uz oligarhiem.
  • 4
  • 1
hhhh
h
nekas ,pec Zatlera partijas ,Vienotibai būs problēmas ar 5% barjeru!
nehahā
n
Zatlera kungs labs un viņa partija var būt arī laba,bet Vienotība jau pierādījusi,ka strādājot mazākumā,vai arī strādājot ierobežotā režīmā ar oligarhu partijām,kompetentais,nosvērtais Vienotības līderis Dombrovska kungs ir izvedis Latviju uz realitātes ceļa un pamazām soli pa solim audzējam muskuļus un kļūstam par vienu gudru Latvijas tautu,kas spēj pārvarēt jebkādas krīzes un citas grūtības.Vienotībai vēl ilgi būs augstākais atbalsts no domājošiem,stāvokļi saprotošiem cilvēkiem.
  • 5
  • 0
cony
c
Vienotība ir labākā partija,Dombrovska kungs ir labākais valdības vadītājs,Zatlera kungs ir labākais valsts vadītājs.Repšes kungsarī būtu labs jebkuram nosauktajam amatam,bet viņš panēmis sev brīvdienas no politikas un pievērsies zinātnei.Ceram vēl uz Repšes kunga atgriešanos Valsts pārvaldē. Vēlu visiem līderiem radošu garu un panākumus.
Tam pesteļotājam cony
T
Tu tak esi slims čony! Kāpēc man būtu jābalso par tādiem latviešiem, kas sliktāki par svešzemju iebraucējiem te Latvijā? LC, TP laupīja sev, bet Vienotība laupa sev un vēl svešzemju onkām, kāpēc par visiem šiem draņķiem būtu jāvēlē? Un tas gaismeklis Zatlers, kas tas par latvieti, kurš visus četrus gadus neredzēja, kas ar tautu darās, bet tagad te uzmesties par pestītāju? Tikai no kā šis atpestīs? Nu ja, vēl no atlikušās naudiņas latviešu maciņos, jo viņam redz ar Vienotību viss uzskatos sakrītot. Vai labāk šo pestītāju nebūtu uzdāvināt atpakaļ viņa un Vienotības saimniekiem? Dievs atpestī mūs no tādiem draugiem, ar ienaidniekiem mēs paši galā tiksim
  • 1
  • 2
Dace
D
Kurš vēl ir gatavs balsot par Vienotību? LIekulīgākais politiskais spēks kāds vien pastāvējis Latvijā.
nepiekrītu Jukumam
n
Tagad,lai nopietna partija varētu pretendēt uz Valsts Pārvaldi,ir jābūt ar augstāko un visattīstītāko piedāvājumu un praksi lielām iedzīvotāju,uzņēmēju,sociālā taisnīguma grupām pat līdz individuāli katra cilvēka saprātīgam interesēm.Nav vecie laiki,kad cīnījās tikai un vienīgi par savējiem,redzi PLL,kur viņi tika ar saviem oligarhīšiem ŠŠ. ZZS iepriekšējās vēlēšanās guva panākumus jo bija labs partneris valdībā un Vienotība vienmēr uzslavēja viņus ZZS par uzticību valdībai grūtos brīžos,krīzes dziļumos.Tagad arī ZZS ir novērsusies no Vienotības ideāliem un viņi par to sanems sodu no saviem vēlētājiem.Nost ar oligarhiem.
  • 4
  • 1
Dace
D
Tas, ka pārstāv darītāju intereses ir ok. Parastais patērētājs nekad nav radījis nevienu darba vietu, viņš arī nēapzinās cik tas ir grūti un sarežģīti. Bet runa jau nav par to, runa ir par liekulību, neprofesionalitāti un īsredzību. Un tas dara bažīgu. Varam mierīgi neatlaist šo sasaukumu, kas būtu pilnīgi godīgi pret viņiem – deputātiem.
  • 4
  • 0
Jukums
J
Atļaušos aizrādīt, ka gan oligarhu partijas (PLL, ZZS), gan arī Vienotība principā visas ir labējas partijas un pārstāv bagāto intereses - šajā ziņā viņām nav domstarpību. Mums tas neder, jo neatbilst lielākās cilvēku daļas (es teiktu, ka ap 80%) interesēm. Paradokss slēpjas apstāklī, ka šīs ekonomiski-labējās partijas tomēr tiek pie varas. Vai to var izskaidot kā savādāk, kā ar apmuļķošanu?
  • 1
  • 3
Dacei
D
ja gribi dzīvot nabadzīgas tautas Latvijā,tad balso tikai par oligarhu kabatas partijām,tad arī krīze no jauna pienāks ātrāk kā parasti.Vari balsot arī par SC,kuriem nav vadības demokrātiskas kompetences,bet pie varas nokļūst ,es teiktu negodīgā ceļā,jo politiskajā cīņā izmanto savus vēlētājus ,gandrīz 100 procentīgi ar tā saucamo krievvalodīgo etnisko pazīmi jeb krieva karti.
  • 3
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vienotības vieta tukša nepaliks

Par Vienotības nākotni un pieprasījumu pēc jaunas partijas pie frakcijām nepiederošo, bet no Jaunās Vienotības Saeimā ievēlēto deputātu, kādreizējo ilggadējo Madonas mēru Andreju Ceļapīteru iztau...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas