Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Dombrovskis: Grūti komentēt, kā būtu, ja būtu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis G>Juris T
J
Neuztraucies! Kandidātu sarakstus sastāda draudzīgā partiju koalīcija!
Rūdis
R
"Izdevumi pārtikai ir vienlaikus lauksaimniecības produktu ražotāju,Latvijas lauku iedzīvotāju ienākumu avots.Ja samazinās šie izdevumi,samazinās laukuiedzīvotāju ienākumi un notiek tālāka noslāņošanās par labu pilsētām un par sliktu laukiem". Skat.J.Celmiņa"Latvijas iedzīvotāju dzīves līmenis sociālās statistikas skatījumā",LU Ekonomikas un vadības fakultāte,LU raksti,2008,737.sējums Ekonomika-49-63 lpp.
Konkurētspēja?
K
Un kāda tad var būt Latvijas zemnieku ražotās lauksaimniecības produkcijas konkurētspēja ne tikai starptautiskajā,bet pat pašmāju tirgu,saglabājot 21% PVN pārtikai?
Dravis
D
Līdz pat astoņiem latiem samazinātais ģimenes valsts pabalsts un divkāršotās algas valsts kapitālsabiedrību valdēm jau vien ir izcils bijušā premjera sasniegums!
Komentāru vietā
K
Valda Dombrovska 2009.gada 9.jūnijā (pēc valdības ārkārtas sēdes ar sociālo partneru un Valsts prezidenta Valda Zatlera piedalīšanos) jau 2010.gadā solīto pilnīgo pāreju uz progresīvo ienākuma nodokli-vismaz 2014.gadā!
Saprotu
S
GMI samazināšanu tiešām grūti komentēt! Un algu griestu atcelšanu saviem padomniekiem steidzamības kārtā jau krīzes laikā (2010.gada 14.oktobrī) vēl grūtāk!
Valodas un domas kropļi
V
Vai tomēr nebija nepareizi, ka ETP virzījās uz vienu kandidātu, nevis balsošanai virzīja vairākus?------Īsta valodas pērle vēlēšanām, tā vietā lai saprotami pateikltu- Vai tomēr bija pareizi, ka ETP izvirza vienu kandidātu, nevis balsošanai izvirzīs vairākus? Sakāpuši tam vienam uz kumbra- virzījās uz vienu kandidātu - un nu lēnām virzās. Nebija nepareizi-tātad=bija pareizi, bet ja nebija pareizi, tad bija nepareizi. Vai tas bija pareizi, sakot ka tas nebija nepareizi?
kigs
k
kārtējais Dombrovska murgs. Jau no paša sākuma bija skaidrs, ka šim liekulim nespīd ES ministra krēsls. Sis bija politiskais gājiens-skataties ko es varu, bet tagad kautkā labāk ir jāizskatās pirms vēlēšanām . Liekulis un melis. ++
Juris T.
J
Tas, ka mēs visi varam te brīvi izteikties ir, protams, ļoti laba un derīga lieta. Ne visās vietās uz Zemes tas ir iespējams. Tomēr ...pārņem zināma bezcerība apzinoties, ka būs vien turpmāk jādzīvo iekārtā, par kuras personāl - sastāvu vēlēšanās ir lēmusi arī šī naidīgā komentētāju varza.
viesis
v
Dombrovskis paziņo, ka "atslēgas vārds ir konkurētspēja"... :) kā deklarē labējie, kuru pārstāvis ir arī Dombrovskis, Latvijas konkurētspējas pamatā ir zemais iedzīvotāju atalgojums un dzīves līmenis. Tātad, Dombrovska sapnis ir pazemināt iedzīvotāju dzīves līmeni visā ES, lai "veicinātu konkurētspēju". No vienas puses, varbūt nav pat slikti, ja mūsu dzīves līmenis nevar sasniegt Eiropas vidējo, lai Eiropas vidējais dzīves līmenis sasniedz mūsējo.... :)
Juris T.
J
Politiķi mazspējīgi, slikti pēc stās un vāji pēc prāta... Bet avai tad viens normāls , sakarīgs cilvēks ies politikā lai dabūtu uz savas galvas visus šos lūzeru komentārus? Protams, ka viņš to nedarīs, kā daudzi to atklātā tekstā ir jau pateikuši. Kas atliek? Vienīgi sakompleksoti tipi, kas slāpst aiz godkāres.
viesis
v
Tā, diemžēl, ir :( vara ir lielisks līdzeklis kompleksainiem cilvēkiem kompensēt savus kompleksus un mazvērtības sajūtu, tāpēc tādi arī pārsvarā raujas pie teikšanas. Savukārt no šādiem cilvēkiem nesagaidīsi, ka viņi būtu spējīgi strādāt kopējam labumam, kas, savukārt, rada negatīvu attieksmi pret politiķiem un politiku kopumā. Tāds apburtais loks sanāk.
  • 2
  • 0
dombrovskus ir provokātors un eirop
d
http://baltic-ireland.ie/2014/03/27942/
Juris
J
Malacis Dombrovskis! Skat, kāda rosību uzsitis Latvijas ienaidnieku rindās! Laikam pārāk sapriecājušies, ka pavisam zaudējuši sajēgu!
Dienas žurnālisti!
D
Vai tiešām atbalstiet rupjības un cilvēkus pazemojošus un apvainojošus komentārus?
Nakts žurnālisti!
N
Tas cilvēks, par kuru šeit iet runa, ir pelnījis daudz vairāk, nekā sev veltītus plikus, rakstītus lāstus, jo pastrādāto noziegumu saraksts nav INTELIĢENTAM cilvēkam aptverams.
  • 1
  • 3
Anglijas Aivars
A
Ja tantei buutu riteni,vina buutu tramvajs !
un...
u
iepējams, ka Tu būtu gudrāks!
  • 3
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas