Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Dombrovskis par savu stipro pusi uzskata pieredzi krīzes pārvarēšanā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jā,
J
Tā ir kolosāla pieredze,ko var turpmāk izmantot ļoti veiksmīgi.Tautai un pensionāriem "konsolidēt "vēl un vēl.Varai un ierēdņiem - to parādīja NEO.Paldies viņam,ka ļāva ieskatīties VISIEM VIENS LIKUMS,VIENA TAISNĪBA ...Kolosāla pieredze,kas balstīta uz vienvirziena kustību.
kings
k
Ko tas liekulis tur melš, kāda tur stiprā puse. Normāls MB būtu cēlis tautas labklājību citādāk, bet ne uz tautas rēķina- nabadzības. šadu gājienu būtu spējīgs veikt ikkatrs muļķis. Lielībnieks u muļķis.
vecuks
v
bez brllleeem niisaredzu tuuu stipro pusi
K
K
Ka neparauj pļūtījamais no sevis slvināšanas!
pl
p
Lielākā daļa Latvijas iedzīvotāju dzīvo vēl krīzē! Ja kas! Tā Nabadzība, maksāt nespēja, ka jāskaita karts lats/eiro, ir Pārliecinošs apliecinājums! Darba vietas, Uzņēmumi nebūvējas, nedibinās, neveras vaļā! Protams, bez ekonomiskās attīstības, plaukuma, nav iespējams celt algas. Nav no kā, nav, nepietiek naudas! Tagad klausoties tv, Dombrovska Latvisko runu, tur laikam briseles sienās, gribas pievērst uzmanību viņa samelotajam - (viņa vārdi) - ļoti bijuši aktuāli iepriekšējos gados, jaunu darba vietu radīšanu!??????????????? Saemā, kautkādās komisijās, parlamentā, tur gan un blakus kautkur, bet nejau Latvijas ekonomikai, nejau vienkāršiem un Vidēja līmeņa cilvēkiem! Krizes pārvarēšanā!!! kautkas bijis ļoti aktuāls iepriekšējos gados!!! Un jaunas darba vietas aumaļām rastas, nēesot kas strādā! Jāpiedāvā kādiem braukt uz Latviju, jo darba rokas tūkst. Cik daudz darba vietu atvērušās! Tā ir vienkārši Ņirgāšanās!
brille
b
B**ģarārā! Vel tas treknais klauns nevar rimties sakarā ar savu fufeli, ķipa veiksmes stāstu?
< Silvijai.K.
&
Meitiņ, Tev nekas absolūti nespd.Beidz muldēt. Būtu vismaz smuka,a to neviens ne otrs
Vārds
V
Smuka viņa nav, bet dumja gan.
  • 2
  • 1
Latvietis
L
Nevar dombrovski laist uz Eiropu.Nedrīkst ķēmus laist pasaulē.
KERAMZĪTS
K
GRAUDUMS ATKAL MULD
berta
b
pieredze nav pietiekosa
Silvija K.
S
Vispār jau Dombrovskis ir godam nopelnījis strādāt Briselē, jo viņa vadībā Latvija tika paglābta no bankrota. Var jau vaimanāt par grūtībām, ja īstas grūtības nav piedzīvotas, un paldies, ka tā! Vaimanā arī Latvijas ienaidnieki, jo ir pavisam smagi lielas nācijas pārstāvjiem pamazām piedzīvot zaudējumus visās frontēs! Vaimanā arī sīkas latviešu dvāselītes, kuriem vislielākā dzīves vērtība - paša vēdērs!Nevaimanāsim un vairāk vēlēsim viens otram labu, tad visa dzīve liksies skaistāka un veselība stiprāka! Lai veicas mūsu Vaidim Dombrovskim!
ggg
g
Krīze nav pārvarēta, tā turpinās.
patiesība
p
ja Dievs kādu soda, tad atņem tam prātu un saprašanu
Ina
I
Kas Jums to atņēma?Nav jau nemaz tik traki, ja pats to jūtiet!
  • 1
  • 2
Osis
O
Dombrovska "veiksmes stāsts" Eiropā būs iespējams tikai tāpēc, ka tie birokrāti nenojauš, ko šis "veiksmes stāsts" ir maksājis Latvijas iedzīvotājiem.
bite
b
Kā lindermaņi un kabanovieši te strādā! Tas labs vēstījums Eiropai, ka Dombrovskis ir labs kandidāts! Lai viņam veicas, latviešu tauta ir ar un par viņu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas