Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Dombrovskis pārliecināts, ka budžeta projekts šodien tiks atbalstīts

Saeima šodien galīgajā lasījumā lems par 2014.gada valsts budžetu, vidēja termiņa budžeta ietvaru un citiem saistītajiem likumprojektiem.Visi koalīciju pārstāvošie politiskie spēki sola balsot par valsts budžeta pieņemšanu, savukārt opozīcijas partijas - Zaļo un zemnieku savienība un apvienība Saskaņas centrs - budžetu atbalstīt neplāno.

Par budžeta pieņemšanu šodien ir pārliecināts arī premjers Valdis Dombrovskis. "Budžets ir izgājis pietiekami ilgu procesu. Visos problēmjautājumos, par kuriem koalīcijā bija jāvienojas, esam vienojušies, līdz ar to ar pārliecību varu teikt, ka atbalsts budžetam šodien būs," LNT 900 sekundēm pauda Dombrovskis."Valsts nevienu gadu bez budžeta nav palikusi. Vai to pieņems šodien - grūti pateikt. Iespējams, process varētu ievilkties līdz rītdienai," norāda ZZS deputāts Uldis Augulis, kurš LNT vēlreiz apliecināja, ka zaļzemnieki budžeta projektu šodien enatbalstīs.Kopumā šodien plānots pieņemt 37 ar nākamā gada budžetu saistītus likumprojektus. Grozījumi šajos likumos paredz arī vairākas būtiskas izmaiņas, kas stāsies spēkā no nākamā gada.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas