Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Dombrovskis: Pensiju indeksācija nākamgad nav paredzēta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pensionāre
p
kad pašiem jāceļ algas ,tad esam ārā no krīzes un budžetā pārpalikums, bet kā runā par pensijām tā vēl ir krīzes budžets. Iesaku visiem pensionāriem balsot par to partiju,kura atjaunos indeksāciju.
Labi
L
, ja tik vien, bet liekas, ka pensionaariem vispaar driiz pievienosies daudzi siiko pensiju sanjeemeeji, jo, nez kaapeec, vairs nenjems veeraa padomju laika staazhu.
Vija
V
Toties algu paaugstināšana no valsts budžeta finansējamās iestādēs gan ir paredzēta
Ivars Graudums
I
Un kaa buus ar maaminju algaam? Un par ZZS: tie zvejo tikai veeleetaaju balsis!
optimists
o
Kad ir runa par pievienošanos eirozonai, tad lepni tiek prezentēts t.s. Latvijas veiksmes stāsts un stastīts, ka krīze beigusies. Tiek stastīts par milzu uzkrājumiem. Kad runa ir par pensiju indeksāciju, tad ir kā vecā anekdotē – nauda bija un būs, bet tagad nav.
Vai zini
V
Taukumūlis lācīti?Tas ir veiksmes stāsts-mērdēt badā pensionārus?
Vecā sieva
V
Atbildu Vārdam. Uzraugu kaimiņienes bērnu, te arī pie datora tieku, bet vispār esmu pensionēta grāmatvede ar augstāko izglītību, vēl gribētu un varētu strādāt, bet darba nav.
  • 2
  • 0
Vārds
V
Par kādu naudu nopirki datoru?
  • 1
  • 1
He-He
H
Part-žurkas un režīma kurpju laizītāji centīgi liek (-) komentiem, kas rada gremošanas traucējumus Lielajam Kāmim.
Jāskatās plašāk!
J
Nevajag aizmirst, ka pensijas NEKAD netika samazinātas. Toties algas samazināja pat trīs reizes. Piekrītu, ka pensionāriem jāpaciešas. Vajag vairāk strādājošo ar lielākām algām, tad arī ienāks lielāki nodokļi un varēs paaugstināt pensijas. Tagad diemžēl vientuļai māmiņai ar bērnu naudas ir mazāk nekā vidusmēra pensionāram.
nu ja
n
Jaunie var uzspļaut saviem vecākiem, aizbraukt un uzskatīt, ka pensijas viņu vecākiem jāmaksā Latvijā palikušajiem, bet paši tikmēr var gānīties komentāros.
  • 5
  • 0
Nepiekrītu
N
Jaunajiem ir iespēja aizbraukt, bet pensionāri ar te sačakarētām veselībām nekur nevienam nav vajadzīgi! Tāpēc viņus jānomērdē badā?
  • 4
  • 1
Vārds
V
Tas taisnība!
  • 2
  • 2
Tūdaļ-tāgadiņš
T
Toties ir paredzēta parazītu turpmākā ārprāta tŗeknēšana un Debīlijas mērkaķu bara smadzeņu totālā aizmīžšana, lai tas to visu arī turpmāk fanātiski turpinātu atbalstīt. Latviet Turrries Nepadodies !!!
aizbraucējs
a
Kā rimšēviča kundziņš taču noblēja, ka jāparādot cilvēkiem, ka krīze esot beigusies, tāpēc Siles barokļiem algas steigšus vajagot dubultot, vismaz iesākumam.
Kalpaks
K
Dombrovskim protams vajadzetu ierobezot to naudas plurgasanu airbaltica, visas tas pompozas kulturas celtniecibas terini zalai energijai sports radari, tatad nauda pensiju indeksacijai ir bet tiek izplurgata citur. BET SABIEDRIBAI ARI JAUZNEMAS ATBILDIBA jo nav kada pilsonu apvieniba kas teiktu sos terinus mums nevajag. Biezi lasamas lamas interneta ko biezi vien raksta Maskavas apmaksati komentetaji nav konstruktiva kritika.
UH
U
Uh kā no siles patriektie plosās komentāros! Vai tad jau viss sazagtais notriekts, bet neko citu kā slaukt valsts budzetu nemākat.
zirgs
z
Tas nu ir skaidrs - es neiešu ne uz jebkādam vēlēšanām, turpmak bez manis. Un ari patreiz vienīgais mierinājums, ka nebalsoju par šiem, kuri bīda milzīgus projektus, lai varētu izspiest milzīgus kukuļus.
hm
h
Ja mūsu bagātais pensionārs nonāk Anglijā, tad tur rausta plecus un brīnās kā ar tik niecīgu pensiju var izdzīvot. Tur piemēro dažādas piemaksas, bezmaksas medicīna, atlaides komunālajiem maksājumiem u.c.
hm
h
Ja mūsu bagātais pensionārs nonāk Anglijā, tad tur rausta plecus un brīnās kā ar tik niecīgu pensiju var izdzīvot. Tur piemēro dažādas piemaksas, bezmaksas medicīna, atlaides komunālajiem maksājumiem u.c.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas