Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Dombrovskis: Šlesera priekšlikums degradētu Latvijas pilsonības institūta jēgu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andris
A
Man patīk Šlesera ideja. Pirmkārt, es kā Latvijas pilsonis sevi varētu uzskatīt par miljonāru. Otrkārt, par īstu miljonu pērkama pilsonība skan labāk nekā par pārdesmit fiktīviem tūkstošiem jau tagad pārdotās uzturēšanās atļaujas. Varu piekrist Dzintaram, ka pircēju nevarētu būt daudz. Vai nu citur vajāti vai vienkārši "interesanti" cilvēki. Noziedziniekiem šeit slēpties nav jēga, jo Latvija reāli nevienu neaizsargā. Nevaru piekrist, ka cena degradē pilsonības jēdzienu. EUR 1.000.000 nedegradē! Lai izietu naturalizāciju arī nepieciešami noteikti resursu ieguldījumi - laiks, uzmanība. Tos mūsdienu pasaulē vienmēr var pārrēķināt naudā. Par miljonu mērkaķim var klavieres iemācīt spēlēt. Ja kāds izvēlas maksāt, nevis pilsonības minimumu apgūt, mums tas būtu labs darījums. "Dombrovskis: Šlesera priekšlikums degradētu Latvijas pilsonības institūta jēgu" Dobrovski, tev trimdā aizmukuši 200.000 pilsoņu, ko tu vispār saproti no pilsonības institūta?!
Atmiņas zudums
A
Tev nu gan ir totāla amnēzija, ja esi aizmirsis Kalvīša treknos gadus un Godmaņa PAREX afēru - tieši tāpēc mēs krītam tai bezdibenī.
Dārznieks
D
Ideja par pilsonības pārdošana ir absurda, un jo sevišķi Latvijas gadījumā. Šlesers, ar tipiska maitu ērgļa skatu ir ieraudzījis Latvijas veidolā novājinātu upuri un tagad aicina jenotus un hiēnas to piebeigt. Pārējie sīkie "grauzēji" visā cenšas vainot Dombrovski, kurš bija tas kuram gadījās "ieslēgt televizoru", lai šī 20 gadu ilgstošās cīņas sekas ieraudzītu visi. Ja ir kādam vēl galva uz pleciem un spēks rokās un biksēs - pie darba !
pīļknāaabim
p
aizver muti,lāci,tikai tevis dēļmēs krītam bezdibenī
cony
c
Ne tā ir ne būs kā jūs rakstiet,bet tauta koalīcijai ir devusi pilnvaru Valsti pārvaldīt un nostiprināt savu ietekmi un tauta to redz ka koalīcija iespēju robežās vienojās un principā strādā ilgtermiņā tikai visas tautas labā.Bļauri mutes atvērums pārklāji visu sejas virsmu.
cony
c
Kungs,to Jūs varat defilēt un definēt pie sevis savā ģimenē,kas ir ģimene,kas bērni,kas ir vecāki, kas ir radinieki un kas ir svešāki onkuļi.Vispirms strādā ar savu galvu un tikai tad prasi padomu citiem.
ch
c
Dombrovskis – man gandrīz izdevās apzagt pensionārus un ar Repši ievedām valsti parādos. Izdevās graut veselības aprūpes sistēmu, jo to vadīja oponents no TP. Savējiem padomniekiem krīzes laikā ceļu algas un nemaz nemanīju kā manas valdības ministrs un „zelta puisēns” Gavars izkārto savai firmai izdevīgus MK noteikumus. Vēršos pret KNAB šefu Vilnīti paziņojot viņa reformas kā „prettiesiskas”. Centos ieriebt TP par skolēnu autobusiem. Izgāzās mana nelietība savējo Augustovsku bīdot airBaltic padomē. Mēs bez kauna ar valsts naudu cementējam koalīcijas stabilitāti piešķirot līdzekļus Lemberga biodegvielas uzņēmumiem. Neaizmirstam arī savējos sponsorus. Mēs apgriežam un atstāsim tikai vienpadsmit neatliekamās palīdzības slimnīcas, taču vienlaikus atrodam 4.5miljoni latu, lai piešķirtu Ventspils olimpiskajam centram. Mums pofig par tautu kura sēž tumsā bez elektrības. Esmu novedis pensiju sistēmu līdz kraham.
prahtweeders
p
Par ko šūmējamies? Jeņķi pavisam oficiāli dod savējo pilsonību katram,kas ieguldījis darbavietas nodrošinošā biznesā vienu miljonu zaļo.Atkārtoju,ieguldījis nevis dāvinājis. Īsts Centrāltirgus lohotrons.No vienas būdas mēģina iesmērēt nelikvīdu par pieckāršu cenu,no otras piebalso,ka tādu nekur neredzētu dārgumu tik lēti neviens nepārdos. Duets.
cony
c
Es tikai nesaprotu,kas ierindas Saeimas deputātam ļauj izteikt jēlus nesagatavotus priekšlikimus,it kā tas nāktu no Valdības,Prezidenta Kancelejas,vai Saeimas Prezīdija.Iespējams,ka tieši Dienas portāla mediju,kļudās ētiskos jautājumos.Deputāts Šlesers taču varētu mēģināt savu priekšlikumu virzīt debatei Saeimā,nevis jēlu nesagremotu ideju iemet Medijos un tie uzpirktie publicē visus mēslus.
Alma
A
Ai, pareizi, nevajag pārdot pilsonību. Tas degradē. Vajag pārdot to kas jau ir degradēts. Vajag pārdot deputātu vietas Saeimā. Palielināt Saeimas deputātu skaitu līdz tūkstotim, katra deputāta cena miljons eiro, un viens apaļš miljards ieripos speciālajā fondā! Vai nav jauki? :)
Ozoliņš
O
Varbūt dombrovskis vai viņa Krāpāne varētu nodefinēt Latvijas valsts pilsonības institūta ideju un jēgu un kā to piepilda viņa ministru kabinets....
Biete
B
Dombrovskim absolūta taisnība. Arī cilvēks, kurš vispār tādu ierosinājumu par tirgošanos ar pilsonību varēja izteikt, ir nosliece uz degradāciju. It īpaši, ja šis cilvēks ir valsts varas pārstāvis.
Pretīgi!
P
Buldozers jau kopš agras jaunības ar to vien nodarbojas kā ar andeli. Talants!
plinte
p
bet Šlesers ir kadrs, laikam savu māti ar pārdotu, ja tik kāds pirktu:):)
Jēga atjēdzās....
J
Bet verdzībā pārdota valsts savus pilsoņus nedegradē?....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas