Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Trešdiena, 5. jūnijs
Margots, Igors, Ingvars

Dombrovskis (ZRP): ZRP šķeltniekiem jāstājas atpakaļ partijā vai jānoliek mandāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ko lecās?
k
Ne viņam noteikt citu rīcību, ne viņam diktēt citiem kā rīkoties.Kas pats ir ? tāds pats kā visi deputāts.
TRimmers
T
Vispār Vjačeslavs Dombrovskis pats pirms vēlēšanām teica, ka nekandidēs...........~So visi, arī acīgie Latvijas žurnālisti ir palaiduši garām?
Kaa tad
K
Labi labi - ka ZRP ir zinaams tikai tiem 3-4 esnveederiem, kas pienjem leemumu, par paareejiem pofig! Protams, ka Vj. Dombrovskis teiks nee, jo ir viens no tiem resnveederiem! Malachi ka izstaajaas no taa ZRP veidojuma!
sliktais
s
Kāda vēl līguma parakstīšana ar Olšteinu, kur gāja tur ,lai aiziet ar savu komandu. Ja atkal slēdz līgumu ar šķeltniekiem, tad apakšā kaut kas slēpjas.
deputāts
d
Šādiem pārbēdzējiem nav vietas Saeimā, lai noliek deputāta mandātu, KATRAM JĀBŪT PĀRLIECINĀTAM PAR SAVU PARTIJU, JA ,NĒ STRĀDĀ UN PĀRLIECINI TOS , KURU UZSKATI NAV PAREIZI, NEVIS MAINI KAŽOKU UN IZLIECIES PAR TAISNĪGO ha, ha.
savs
s
ZRP šķeltniekus sauc atpakaļ ,lai izdevīgā momentā sāpīgāk tos uzmestu.Zatlers uzmet pat sabiedrotos ,bet šitos kā vēl.Viņam viss iekšā vārās.
zahars
z
Tautā mēdz runāt: Nesaki, ko man darīt, neteikšu, kur tev iet!
:)
:
Olštein'a Banda:)
Zatlera Bērnu Partija
Z
Turieties: Pēc Saeimas mājaslapas četri no šiem sešiem ir dzimuši 1983., 1984., 1986. un - kas netic, lai pats ieskatās Saeimas mājaslapā : 1988. g. Nebūtu bijis slikti pirms vēlēšanām ar šiem puikām uztaisīt diskusiju, lai dzirdētu, ko šie bērni zina par Latvijas monetāro polītiku, Eiropas fondu apguvi, apdrošināšanas sistēmu un antagonismu starp eksportu un iekšējo patēriņu.
Vispār nekorekti
V
Man palika iespaids, ka te ir samiksēti komentāri no vairākiem rakstiem.
:o)
:
Un vispār, skatoties uz Dobrovska bildi iedomājos, kur tanī zatlera partijā tik daudz pretīgu purnu savākušies - zatlers, dombrovskis, sprūdžs, ražuks, kukule, olšteins utt. utt. Kangaru partijā nevar būt savādāk...
:o)
:
Un vispār, skatoties uz Dobrovska bildi iedomājos, kur tanī zatlera partijā tik daudz pretīgu purnu savākušies - zatlers, dombrovskis, sprūdžs, ražuks, kukule, olšteins utt. utt. Kangaru partijā nevar būt savādāk...
Rix
R
Olšteinu te nevajag pieskaitīt! Viņam ir pašam sava galva un savs prāts. Malacis, lai iztur šo spiedienu un uzvar! Bet par pārējiem tev taisnība.
  • 0
  • 0
w
w
Bet kāpēc neapspriež variantu, ka mandātus noliek pārējie 16 Zatlera nozombētie deputāti??? Galu galā, vai vēlētājiem pirms vēlēšanām tika stāstīts par brāļošanos ar SC kā pirmo numuru? Pēc vēlēšanām Zatlers gandrīz visus nozombēja, 6 tikai palika... Lai nāk nākošie 16 pēc saraksta.
viesis
v
Jānoliek mandāti.
zvirbulēns
z
Vjačeslavs gudrītis, var ierēkt :D

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Partijām nav skaidru vēstījumu vēlēšanu kampaņās

Par Eiroparlamenta vēlēšanu potenciālajiem rezultātiem, politisko situāciju kopumā un Augstākās Tiesas lēmumu publicista Lato Lapsas lietā ar polittehnologu un publicistu Jurģi Liepnieku sarunājas la...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas