Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Drošībai nākamā gada budžetā atrasti 120 miljoni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dr.xy
D
Ko iesaks iekslietu ministrija iesaks ar pieprasitajiem 61 miljoniem EUR ? Vai tiks pastiprinati izsutiti ielugumi pretvalstiskajiem elementiem ierasties uz "parrunam" ? Vai zdanokveidigais radijums,kurs nodarbojas ar vestures faktu viltosanu,dezinformacijas izplatisanu un aicinajumu gast no latviesu tautas demokratiski ieveleto valdibu,ir jau bijis uz "parrunam " ? Un kad tiks nodota tiesa ? Vai parejas kremla cekistu diversantu apvienibas ES un NATO Valsti Latvija ari tiks soditas par savien noziegumiem ? Ja,tas viss notiks,tad sie 61 miljoni,un ari 59 miljoni Aizsardzibas ministrijai ir nepieciesams ieguldijums Latvijas Valsts drosibai.
z-nieks
z
Nauda tāpat kā ogas,sēnes var atrast. Man gan ir sajūta,ka tā tiek nozakta no kāda kurš to smagi strādājot ir nopelnijis!
????
?
Un skolotājiem 3 miljonu nava...
kauns par vesel
k
Gribas raudāt...Un kompjūtertomogrāfijai mugurkaulam Stradiņos kvotas beigušās, tāpat, kā piearkstiem pie daudziem speciālistiem. Lai nu sargā slimos un pārpalikušos pilsoņus.Ar steigu jābrauc prom un jāmudina bērni to darīt.
Po
P
Nu tik varēs smuki pazagties un metāllūžņus sapirkties no citiem NATISTIEM.
Daiga
D
Dzīvosim brīvi nabadzībā,
piebilde
p
Un slimībās. Un bez pienācīgas izglītības
  • 1
  • 0
reptilis
r
Europu ( jo tāda tagadiņ esot pareizrakstība) ieņems bez ieročiem:(((
Latvietis
L
Nodokļus vairak celt Latvija nedrīkst!! Jāsamazina nelietderīgie tēriņi Saimā un Ministru Kabineta.Jāsamazina nevajadzīgo ierēdnu skaits.
ads
a
Vispār tas ir normāli, ka beidzot uzlika nodokli bentlijistiem. 4000 eiro sociālā nodokļas griesti bija viens no Latvijas regresīvās nodokļu sistēmas elementiem. Esmu patīkami pārsteigts.
Sems
S
Latvijas valsts budzets ir jasak sastadit sadi, ir janodrosina ikvienam Latviajs pilsonim, patstavigam Latviajs iedzivotajam iztikas minimusm kurs ir Latvija noteikst 360 eiro menesi, tas attiecas uz pensionariem, berniem, invalidiem, stradajosiem cilvekiem un tikai tad budzetu dalit pa nozarem, Saeimai, valdibai, prezidenta Kancelejaim ieredniecibai ir javeic pamatika samazinasana no 50- 7-% no esos budzeta, kad viniem tika ieprieks iedalits, deputatiem, ministrim, ieredniem algas ir jasamazina par 50 -70 % jo ir nenormali, ka tik nabadziga valsti kad air Latvija, kura nabagu ir 80 % ministri, deputati, ieredni sanem 10 reizes lielakas algas ka pensionars sanem pensiju par muza darbu. Kapec Latviajs iedzivotajeim ir jauztur izbijusi eprezidenti un tiem ir japmaks padomju komunistiska rezim aprivlegijas kadas vini sev ir pieskirusi vai politiskas bandas viniem tadas ir pieskirusi par labu kalposanu Latvijas valsts izlaupitajiem un latvieus tauats iznicinatajiem ka tas notiek pedejos 25. gados. Ja tiek celta akcize degvielai tad tai ir janoklust Celu remontu, celu atjaunosans fonde, bet ne alkatigo politiku, Saeimas deputatu, ierednu, ministru alkatigajas rikle ska tas notiek kops, vajpratigais sizofrenikis Repse iznicinaja Celu remontu, atjaunosasn fondu.
sēlis
s
Muļķu zeme! 21.gs. Nezinu kurš atbildēs par tautas iznīcināšanu, bet agri vai vēlu atbildība tiks prasīta!
Ļaudiņš
Ļ
Varbūt tad Generālis Šadurskis zaudēs savu garo pirkstu.
  • 3
  • 1
jaa
j
pirksim angļu lūžņus, kara ministrijā korupcijas nav. Viss valsts labā
man
m
nav vajadziga tada drosiba,man ir vajadziga normala labklajiga dzive.
Kārlis
K
Kaut kā jau jāizdzīvo ir! Tikai pie reizes vajadzētu papurināt ierēdņu algas un izvērtēt viņu lietderību, atteikties no nesamērīgajām prēmijām un atteikties no ekstrām, citādi tautai grūti noticēt, ka arī "augšgals" ir gatavs no kaut kā atteikties!
Ezis UK
E
Nu nevar taču atteikties no 2x vairāk ''valsts''sektora darbiniekiem uz 1000 cilvēkiem ,kā Rietumos,viņi taču neko neizmaksā gandrīz 1miljards euro gadā ,plus telpu īre un ''aprīkojums''atsēdēšanai.
  • 3
  • 1
Ass
A
Vai šai drošībā bus iekļauti riski no valdības stulbibas un tautas labklājības ?
PATIESĪBĀ
P
No tā drošāk neapliks! Labāk būtu skatījušies kā Krievijas propagandu mazināt un beiguši akli klausīt Briseles liberastu ideoloģijai, kas propagandē izvirtības legalizēšanu un mudina izpārdot pamatresursus (sk. pēdējās valsts bankas = Citadeles - afēra)
  • 2
  • 3
VALSTS DROSHIBA
V
Lielakajos lv zinju portalos krievijas hibridarmija izlemusi,ka katru dienu latvieshu tautai jazin,ko darijusi kautkada krievu friske(laikam tapec,ka izskatas mazliet pec eiropietes),pat pec naves neliek mieru un uzmacas ar sho mirusho individu,visistakais ruski mir psihologiskais terorisms?
  • 3
  • 0
valsts droshiba
v
portala delfi darbinieki -visi- tiks tiesati kaa teroristi,kaa AKTIVI ruski mir ceelaji? Ryan 18.08.2015 21:57 neticami svarīga ziņa. delfi, turpiniet vērot un publicēt! Lasīt visu komentāru Atbildēt 25 4 Ziņo redaktoram! John Oldman 18.08.2015 22:34 Izskatās ka Putins mūsu prezidents :D viens Putins. Vējonis tik aizvieto kad Voviks apslimst :D Interesē man ko Putins dara vēl sāciet rakstīt ko viņš ēda pa dienu un kad gāja uz labierīcībām. http://www.delfi.lv/news/world/other/video-putins-ar-batiskafu-jura-nolaizas-83-metru-dziluma.d?id=46352077#ixzz3jCT4o7KS
  • 0
  • 2
Vārds
V
Gribētos ticēt, ka vismaz daļa šīs naudas tiešām tiks Latvijas drošībai nevis to kārtējo reizi izlaupīs Vienotība.
  • 3
  • 2
re!
r
Ne tik daudz stulbības, cik salta aprēķina, ka jāsavelk jostas citiem, ne man, jo esmu vienlīdzīgāks par citiem! Kad būs viena taisnība visiem, tad dzīvosim visi labāk!
  • 5
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas