Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +22 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 17. jūnijs
Artis, Artūrs

Dūklavs rosina Mūrnieci sākt apkarot nelegālu lauksaimniecības preču tirdzniecību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
V
V
Kur var pierakstīties uz Kartupeļu dumpi!??
Berta
B
Da, tas Zemkopības ministrs vispār nemaz nedrīkstēja atrasties savā amatā, jo kā personīgi ieinteresētais apkāst tautu atrodas interešu konfliktā. Par ko mēs tagad brīnāmies?
MaxiRimiKampējs
M
Šitie zemnieki sākuši palikt pārāk bezkaunīgi. Sākuši paši tirgot savas preces par lētāku cenu, nekā mūsu importētās, ar subsīdijām atmaksātās un ar uzcenojumu apliktās preces. Ātri jāuzrīda pašu pamuļķu ievēlētais Dūklavs no ZZS, lai noslaktē nevēlamu iniciatīvu. Nebūs jums ēst pašu māju ražoto pārtiku par lētu cenu. Te tak jEvroSajuz!
Bezdievis
B
Vissdīvainākais, ka to ierosina tieši Zemkopības ministrs. Pēc būtības tak zemkopības ministram jādomā kā zemniekiem nopelnīt pēc iespējas labāk un kā zemnieki varētu dzīvot pārtikušāk. Izskatās ka Dūklavs cenšas pildīt Veselības ministra vai finanšu ministra darbu. Nez - priekš kam tāds kaitnieks zemniekiem ir vajadzīgs??? Un vēl - ekonomiskās krīzes apstākļos, tieši varēja atļaut brīvu zemnieku tirdziņu, ko neapliktu ar nodokļiem un citām maksām!!! Citur pasaulē tā notiktu, tikai pie mums visu dara otrādi. Rimi, Maxima un Dūklavs tik smej par izmisušajiem zemniekiem.
Mārīte
M
Es to zemnieka saskābušo pienu dzeršu kā rūgušpienu. Dūklav, tev laikam ir samaksājuši lielie pārstrādātāji! Neplātieties ar atvieglotajiem tirdzniecības noteikumiem! varbūt kāds zina cik maksā zemniekam visa šo papīru kārtošana?
ivs
i
debilitaates augstaakaa pilotaaza
ciniķis
c
Izeja ir vienkārša, nekādas naudas - barteris un darbstundas. Tie, kas kaut ko strādā, mainās ar zemniekiem - amatnieki savus ražojumus pret pārtiku, šuvēji apģērbus pret pārtiku, skolotāji izglīto bērnus un saņem pārtiku, tie, kas neko neražo un grib paēst, brauc palīdz saimniecībās un saņem pārtiku, teiksim par 8 stundām darba uz lauka vai mežā tik un tik tādas un tādas pārtikas, tauta kooperējas un pati izslēdz naudu no apgrozības cik vien tas ir iespējams, bet no bartera un darbstundām nodokli neiekasēsi. Par jebkuriem pakalpojumiem var atstrādāt ar reālu darbu. Nākamā izeja, ja ir uz kurieni vienkārši braukt projām, masveidā meklēt darbu. Lai pamēģina tie visi liekēži padzīvot no SVF aizdevumiem, cik ilgi aizdos? Ja SVF redzēs, ka tauta pargājusi uz barteri jebkāda aizdošana izbeigsies, jo būs uzreiz skaidrs, ka no tādas tautas nav ko paņemt.
matrix
m
Kurš tad tos zemniekus kratīs? Mūrniece pati skries? Policistiem šogad jau samazinātas algas par 40%, neies taču trenkāt zemniekus, no kuriem pašiem pēc tam kartupelīši par pēdējo naudu būs jāpērk!
hmm
h
Lai veikali samazina cenas, tad arī nebūs "nelegālo" produktu...
salātc
s
Dūklav, vēlu jums visu atlikušo dzīvi pārtikt no lielveikalu dārzeņiem.
TP Ne..fans!!!!..
T
...un MAZAJĀM ALUS DARĪTAVĀM NEKĀDU PRETIMNĀKŠANU- DŪKLAV!!!!!!!!!Konkurē ar Aldari..Cēsu alu..utt!!!!!!!! Arī tas taču būs godīgi vai ne!!???...Vai tas ka RIMI uz precēm uzštampelēts ''ražots ES'' man rada drošibu..parāda kur tas ražots??????????...Mūrniece nevar tikt galā ar ''točkām''..tad jau nu protams ''jāizrādas'''..pret zemniekiem!!!
Lauciniece
L
Nu satraukušies ir arī tie kas pa normālu cenu grib lietot veselīgu pārtiku. Kas man tiks no godīgas nodokļu maksāšanas -kārtejais zelta tilts, pensijas apgriešana vecumdienās, komisijas izveidošana kura man liks šķēšļus veselīgas pārtikas lietošanai.Tas jau vien-Dīžķibeles laikā jauna kordinācijas grupa,kad visam katastrofāli trūkst naudas
???
?
Nez kāpēc mūsu valdībai liekas, ka budžets būs glābts tikai tad, ja kādu sabiedrības daļu nomērdēs badā, atņems iespēju kaut cik atsperties un spēt sevi nodrošināt. Jo tie zemnieki, kas pārdod pienu , neprasīs pašvaldībām pabalstus, viņu bērni ies uz skolu apģērbti un ar grāmatām un kaut vai elementāri vajadzīgo viņi sev nodrošinās paši. Valdībai laikam mīļāki ir nodzērušies ļautiņi, kas pārtiek no pabalstiem, tiem viņi grib nodrošināt iespēju arī naktī tikt pie dienišķā aliņa. Bet tiklīdz cilvēks grib kārtīgi un godīgi strādāt un saņemt savu nopelnīto naudu, viņu tūlīt no visām pusēm apliek ar nodokļiem.
Dūklavs
D
Palasot komentārs, var manīt, ka tie zemnieki, kas tirgo pienu māju pagalmos, ir satraukušies.
Nuja
N
Dūklavs parādīja īsto seju. Pietiek tēlot zemnieku aizstāvi. Jāsāk lobēt naudīgie! Beigas zemnieku zaļajiem tirgiem! :(

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kultūras ministre Logina atkāpjas no amata

Kultūras ministre Agnese Logina (P) nolēmusi personīgu iemeslu dēļ atkāpties no ministres amata, un šos pienākumus viņa beigs pildīt 17.jūnijā, aģentūru LETA informēja Kultūras ministrijas sabi...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas