Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

DVI konstatē pārkāpumu, publicējot video ar Grigorjanas un Kairiša aizturēšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Parastais
P
CPH bija gana lieli jaunatnes dumpji 2007.gadā un man interesēja, kā notiek policijas un dumpinieku aktivitātes, tāpēc uzprasījos parunāt ar poličiem - viss bija neticami mierīgi un savstarpēji cieņas pilna attieksme.
Mme D'Anžū
M
Man arī ir gadījies būt dāņu zemē, pat vairākkārt. Bet kaut kā ne reizi nav sanācis "saskarties ar dāņu policiju." Nez' ar ko tas būtu izskaidrojams?
Zofirams
Z
Hm, vai neviens tajā video nav pamanījis, ka godājamais policista kungs pūš dūmus ģīmī godājamajai, kauču iereibušajai operdziedātājas kundzei? Neesmu pārliecināts par viņas rokas vēziena dziļāko jēgu, bet man ir aizdomas, ka viņa mēģina izsist policista kungam no rokas cigareti. Tāpat arī neesmu nekur lasījis policijas paziņojumu, ka viss šis trilleris būtu sācies cita iemesla dēļ, kā vien tā, ka trīs iereibuši un šķietami miermīlīgi pilsoņi uzdrošinājās nodēvēt policijas braucamrīku par taksometru. Lai pārliecinātos par Rīgas pašvaldības policijas spēju adekvāti reaģēt dažādās situācijās, turpmāk policistus sveicināšu tikai ar frāzi: "Labvakar, policista kungs, vai taksometram šodien daudz darba?" Piebildīšu, ka mans prāts šādos brīžos būs skaidrs, jo apreibinošas vielas nemēdzu lietot.
Šampēteris
Š
Daži policisti izveidojas pēc pirmās ziemas skolā - izaugšu, kļūšu par milici, visiem parādīšu. Savlaicīga psihologa palīdzība šādiem policistiem varētu pasargāt ne vien Kairiša kompāniju, bet sabiedrību plašākā nozīmē - šis gadījums nebija oriģināls.
vientiesis
v
kas tad tie par priiliģētiem,...huligāniem dzērājiem,...ka nedrīkst ne filmēt ne publiskot !? Tajā DVI arī tādi pat aptaurēti ,plānprātiņi,...atradušies tādu aizstāvji
Zeltīte
Z
Tēvs man bija kaislīgs smēķētājs , bet nekad piedzērušos viņu neredzēju. Smalks kungs bija. Bet vīra man vēl nav - nevaru izvēlēties. Tā dziedone ir pārpratums nevis sieviete , nespēju noticēt, ka tā spēj lamāties sieviete. Būtu jāpieprasa, lai pārbauda viņas dzimumu. Kas attiecas uz Kairīša sasniegumiem , ja tie ir sasniegumi, tad es esmu Mona Liza ! Paskaties cik pustukšas ir skatītāju zāles viņa izrāžu laikā un cik daudzas viņa izrādes ir noņemtas no repertuāra. Būtu kā cilvēks atvainojies policijai, ka dzērumā viņus traucēja, bet nē - lien kasīties. Nu tad tika arī slavas zenītā - bet vai tad tādu slavu viņš gribēja ? Un gan jau , ka ģimenei arī par viņu kauns tagad. Bet tu zagler , nezodz !
zaglers
z
Vai Tu biji tur klāt,un zini kā tur viss notika ?! Kā Tu zini ka Kairišs ir dzērājs un kārtības traucētājs ?! Vai Tu dzīvē esi sasniegusi tik daudz cik Grigorjana un Kairišs ?! Man žēl ka Tavs tēvs vai vīrs ir alkoholiķi,tapēc jau nav jāizgāž žults uz jautriem cilvēkiem,kāds ir Kairišs :) p.s. Vēl viens pierādijums ka policijā strādā ne visai gudri pilsoņi. It sevišķi šie,kas ''izraka sev bedri'' ievietojot publiskai apskatei video,kā viņi brutāli izturas pret sievieti !
Benita
B
Nē, Ritvar, nav gan.
Ritvars
R
Pārskatot Youtube RPP publicētos materiālus nākas secināt, ka laikam Kairiša un Grigorjanas video ir vienīgie kur titros ir atrodams vārds, uzvārds un nodarbošanās. Pārējie "noziedznieki" ir nosaukti par pilsoņiem, vŗiešiem,sievietēm un tml. Ja uzvārdi nav publicēti pie visiem video, tad rodas aizdomas, ka publicējot datus, policija cenšas mainīt atpazīstamu personu stāvokli sabiedrībā. Vai te nav korupcijas pazīmes?
Zeltīte
Z
vai tik tu neesi pats Kairiss, kas te mocās sausu muti ?! "addvancētie frīki" tevi nepavizināja un nu šitāds aizvainojums !!!Rokas nost no policijas un beidz dzert !
fao
f
Nē, sorry ,Tu tiešām esi galīgi dumja sieviete ..... Klau, apskaties apkart ,ka policija strādā Vacijā ,kur pec omes izsaukuma noceļ no koka kaķiti ,bet šādā ,Kairisā gadijumā cilv.noteikti naktu pretim un aizvizinatu uz mājām, nevis ķurķi. Ir vairak nelā skaidrs ,ka policisti šajā un ari citos gad.rikojaas vairāk nekā izaicinoši ,paši izraisot nekārtības un problemas.
?
?
Nekāds. Jo arī viņa atrašanās uz ielas stiprā reibumā sabiedrībai neko nedeva. Tāds viņš ir, neko nedodošs,bet daudz prasošs?
***
*
mums tikai dzērājiem vara un tiesības , normāls cilvēks nevar pat pa ielu iet, tad pa kaktiem sūcas, tad dzer, tad staigā mīzdami kur pagadās un tik bļauj ka pārkāpj viņu cilvēktiesības, bet normāliem cilvēkiem nav tiesības Vecrīgā atpūsties, jo jāskatās uz deģenerātu nonarkotiem nodzertiem, purniem, kā arī meitenēm palaiztuvēm mūsu cietēji sen prasās pēc dzelzs steka un ne tikai no policijas, bet gan no visas sabiedrības
hā hā hā
h
tad jau tiem abiem lopiem-narkošām ir palicis kauns. Perspektīvi.
Policijas
P
video internetā ievietots 14.jūnijā. Patlaban tie ir skatīti 86 un 56 tūkstoš reižu .Cik ilgi vēl jāgaida? Vai vēl nav pienācis brīdis uzzināt Vecrīgas policistu vārdus un kā viņiem atlīdzināja par konkreto "grūto" darbu bākuguguns gaismā šaurajā Kalēju ieliņā, apkarojot starptautiskā Rīgas operfestivāla darba varoņus - Pučini "Triptiha" iestudētājus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas