Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

DVI vērtēs policijas lēmumu neizņemt Kairiša un Grigorjanas aizturēšanas video

Rīgas Pašvaldības policija (RPP) paziņojusi, ka neņems ārā no interneta lapas video, kurā redzama režisora Viestura Kairiša un operas solistes Asmikas Grigorjanas aizturēšana kādā agrā jūnija rītā. Datu valsts inspekcija (DVI), kas konstatēja pārkāpumu šādā policijas rīcībā un prasīja video izņemt, vēl turpina skatīt lietu un plašākus komentārus nesniedz.

Pēc inspekcijas direktores vietnieces Aigas Balodes teiktā, inspekcijas speciālisti paredz, ka lietas skatīšana varētu prasīt līdz diviem mēnešiem._Diena.lv_ jau ziņoja, ka DVI nesaskata tiesisko pamatu šādu video publicēt. Policija savukārt uzskata, ka videomateriāli tomēr publiskoti likumīgi.

Jāatgādina, ka policija publicēja divus video - vienā no tiem bija redzams, kā agrā jūnija rītā notiek abu iereibušo mākslinieku aizturēšana, otrā - A.Grigorjana policijas iecirknī. Rīgas Pašvaldības policija savā interneta lapā regulāri publicē videomateriālus, kurās redzamas gan aizturēšanas, gan dažādi pārkāpēji.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas