Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -1 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Dzērumā ar mediķiem konfliktējušais Vilks izstājas no partijas un noliek RD deputāta mandātu

Politiķis Andris Vilks iesniedzis nepieciešamos dokumentus, lai izstātos no Nacionālās apvienības (NA) un noliktu Rīgas domes deputāta mandātu.

Vilks aģentūrai LETA sacīja, ka visus nepieciešamos dokumentus jau iesniedzis. Runājot par turpmāko darbību, Vilks pagaidām precīzi nevarēja atbildēt, piebilstot, ka "pensionāriem Latvijā ir grūti atrast darbu".

Iesniegumā NA viņš arī pateicās par sadarbību 18 gadu garumā, aģentūrai LETA pastāstīja nacionālās apvienības preses sekretāre Laila Ozoliņa.

Kā ziņots, Vilks 19.februāra vakarā tika atrasts guļam uz ielas, tāpēc ātrā palīdzība viņu nogādāja slimnīcā. Jau tolaik izskanēja informācija, ka Vilks sarīkojis nekārtības gan slimnīcā, gan neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīnā.

Vilks toreiz apgalvoja, ka, ejot uz mājām, viņam tika iesists ar durvīm pa pieri, tāpēc izsaukta ātrā palīdzība. Nekādas agresijas pret ārstiem neesot bijis, un arī dzēris viņš esot bijis tikai 50 vai 70 gramus.

Vilks pēc tam tomēr paziņoja, ka nolēmis nolikt parlamentārieša mandātu, lai "nemestu ēnu" uz sevis pārstāvēto politisko spēku. Tas gan netraucēja viņam atgriezties darbā Rīgas domē.

Tomēr pagājušajā nedēļā portālā pietiek.com publicēts video no ātrās palīdzības automašīnas, kurā redzams, ka Vilks uzvedas agresīvi, mēģina iekaustīt mediķes un šoferi, lamājas un vizuāli izskatās pamatīgi piedzēries. Uz pamatīgo reibumu norāda arī video redzamās mediķes, kuras aprūpēja cietušo.

Pēc šī video publiskošanas NA līdzpriekšsēdētājs Raivis Dzintars sacīja, ka neredz iespēju partijai turpināt sadarbību ar Vilku. "Uzskatu, ka tādam cilvēkam nav vietas nacionālajā apvienībā," piebilda politiķis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas