Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Dzimumu līdztiesības plānu nebremzēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dzeguze
d
kroplis Trīcvaigs un vieple Viņķelene ..ko var gribē?!t .... TAUTA CELIES!!!!!
mjau
m
Tak ne jau tādā veidā, jaucot bērniem galvas. Ar likumu jānosaka, ka darba samaksa nevar būt diferencēta dēļ dzimuma un punkts. Vai nu visi saņem vienādi maz vai vienādi daudz. Gan jau šamējai programmai būs jātērē daaaudz naudiņas no budžeta ;D
Janka
J
vienotībai = garīgais infantīlisms .
niknais
n
BŪTU JĀPĀRBAUDA DOMBROVSKA PRĀTA SPĒJAS - TĪŠĀ PRĀTĀ DZEN VIENOTĪBU UZ KAPIEM .
Patriote
P
Izbeidziet drukāt šādus m! Izbeidziet maitāt mūsu bērniņus! Viņiem NAV jāizvēlās dzimums, viņiem viņš jau IR! Nost no ministra amata viņķeli'dombrovski! Lai nesamaitā jauno pāaudzi! Nopirktie ielikteņi brauciet prom no kristīgas LATVIJAS! DIEVS SVĒTĪS LATVIJU! ĀRĀ no šeienes ielikteņi!
Observatorija
O
Vai izpildvara (Dombrovskis) drīkst neklausīt lēmējvaru (Saeimas komisiju) vai arī Latvijā ir iegājusi patvalfības fāzē?
latvis
l
Tas ko V.Dombrovskis dara, manuprāt, ir pielīdzināms valsts nodevībai. Jautājums tikai - kā labā viņš strādā? Skaidrs, ka ne jau latviešu tautas labā.
abc
a
šī ir augstākā ierēdņu patvaļas un varas uzurpēšanas izpausme. Tālāk vairs nav kur iet. Zināšu vismaz par ko nebalsot vairs :) Paldies Ilonai Bremzei par atbalstu konservatīvām un ģimenes vērtībām! Visu cieņu Ingūnai Rībenai! Mēs PAR Jums!
nekauņa
n
Dombrovskis Latviju sen ir pārdevis Sorosam . Mums atliek ar mietu Dombrovski padzīt no skatuves .
veltījums viņķeļpolitiķiem
v
lai nolādēta ir šī glumjā, lienošā tautas daļa, ko sauc par politiķiem un visādiem citiem ārvalstu aģentiem ... nekas netiks aizmirsts!
Kas citus lādē,tas sevi un savu mam
K
nolādē mūžīgi. Lādējas tikai idioti.jo neapzinas to.
  • 0
  • 0
WWW
W
Kapēc tieši kaut kādi Rūta un Rihards ir uztaisīta par bioloģiski nepilnvērtīgiem kropļiem un kapēc ne "Kad Ilze bija lezbiete un Valdis pederasts"?
Jeb pareizāk, - ''Kad WWW bija gan
J
gan pederasts VIENLAICĪGI''. Starp citu - ļoti jautra dzīve,jo der visām programmām.
  • 0
  • 0
EV
E
LIETUVĀ ŠĪ BĒRNUDĀRZU PROGRAMMA ĪSTENOTA NETIKS, jo pēc diskusijām sabiedrībā, ne valdība, ne bērnu tiesību aizsargātāji šādas programmas ieviešanu neatbalstīja. Arī tur "grāmatiņu lieta " tika izskatīta atbildīgajā Saeimas komisijā. Viss līdzīgi, tikai rezultāts cits, jo programma izvērtēšanai izveidotā darba grupa tomēr izrādījās ar atbildības sajūtu.
dieva sūtnis
d
tā vien izskatās ka mūsu 100 deputāti ir pediņi, es nu gan negribu lai mani bērni to visu redz-slimos cilvēkus ir jāizolē -jāarsta. Dieva baušļi tādas lietas neparedz- tāpēc tas normāliem cilvēkiem nav pieņemams. Lai viņus aizsaulē velns bīda.
Vārds
V
Nemelo,pēc satura un toņa tu velna sūtnis esi. Nu,ja jau visi simts ir pediņi,tad,kas liedz tev un taviem bērniem arī par pediņiem būt? Būsiet,taču.deputāti! A,varbūt pederasti esat - tu un tavi bērni? Ja nē,pierādi tad!
  • 0
  • 0
to sociķis
t
Kas tie par BĒRU dārzu direktoriem,kuri ir TIKAI cilvēki. Vai tas nozīmē,ka citi direktori NAV cilvēki?
sociķim 8:34
s
Komentārs
  • 0
  • 0
Vārds
V
Nabaga Ilona Bremze - viņas neizpratne jau ar muļķību un idiotiju robežojas,jo,ja reiz trūkst ideju un argumentu,tad tukšu frāžu skandināšana par gara vājumu liecina. Gan jau Kaulainā ar laiku Ilonu nobremzēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas