Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Dzintars: SC uzvara vēlēšanās ir okupācijas sekas

Nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai"_/_LNNK līderis Raivis Dzintars aicina uzmanību pievērst 11.Saeimas vēlēšanu rezultātiem, nevis apvienības biedra Jāņa Iesalnieka asajiem izteikumiem internetā. "Es ieteiktu [Nilam] Ušakovam sašust par to Saskaņas centra biedru rīcību, kas ir apgānījuši ebreju kapus, cenšoties vainu uzvelt tā saucamajiem "fašistiem"," Dienai pauda R.

Dzintars. Viņš informēja, ka viņa vadītā apvienība līdz otrdienai sagatavos izvērstu atbildi par tiem tiesiskajiem jautājumiem, kas minēti Rīgas mēra Ušakova vēstulē VL!-TB/LNNK. "Te drīzāk jārunā, ka nopietns ir ne tikai Saskaņas centra balsu skaits, bet arī tas, ka Zatlera reformu partija un Vienotība to par maz novērtē, ko tas valstij nozīmē. Tas ir saistīts ar okupāciju, Saskaņas centra rezultāti ir okupācijas sekas," teica R.Dzintars.VL-TB/LNNK līderis atzina, ka “Iesalniekam ir asa valoda, un ir bijuši gadījumi, kad viņš ir izsacījies divdomīgi. Bet tas, ko redzēju Vecrīgā, kad krieviski runājošie jaunieši svinēja Saskaņas centra uzvaru, visai agresīvi izsakoties par latviešiem, man neradīja labu sajūtu.”Kā zināms, svētdien sociālajā tīklā Twitter parādījies J.Iesalnieka paziņojums, kurā uzdots jautājums par to, kāpēc būtu jāņem vērā šeit nelikumīgi ieradušos kolonistu balsis. Apvienība Saskaņas centrs paudusi sašutumu par J.Iesalnieka izteikumiem un aicina norobežoties no minētās apvienības aicināšanas valdībā. Šajā sakarā apvienības Saskaņas centrs_ priekšsēdētājs Nils Ušakovs ir nosūtījis oficiālu vēstuli VL!-TB/LNNK _vadītājam Raivim Dzintaram.

Top komentāri

MX
M
Dzintar ! Ir jau labi iebāzt galvu smiltīs un izlikties ,ka nekā neredzi . Tavas intereses ir savtīgas un tām nav nekā kopēja ar Latvijas nākotni. Tava tuvredzība novedīs Latvijas valsti pie iznīcības.
trusis nejaukais
t
nerunājot par visu pārējo, kas te tiek izrauts no konteksta, vienam gan var piekrist par visiem 100% - SC uz varu tiešām var uzskatīt par okupācijas sekām.
jautrais
j
manas domas ka ... lielāku muļķību izdomāt nevar...mani apzog 20 gadus "tautas kalps' letiņš" un to nosauc par okupācijas sekām..
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas