Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 24. maijs
Marlēna, Ilvija, Ziedone

Eiro pretinieki vēlas pusi no eiro ieviešanas komunikācijai novirzītā 1,4 miljoniem latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hm
h
Katrai ideju grupai ir tiesības uz savu proporcionālu daļu gan kopējā labuma izmantošanā, gan viedokļu paušanā plašsaziņu līdzekļos," uzsvērts vēstulē.. Arvien debīlākas idejas tā LETA publisko. Laikam pašiem nav nekādas sajēgas par tādām lietām un tāpēc laiž pasaulē jebkuru muļķību.
es
e
Viens te melo ka naudas neesot. Un kas ir 1,4 miljoni ja ne nauda?
a
a
Baltkrievijas rubeļus un visi klļūsim par miljonāriem.
Vilis
V
Figu negribējāt?Bļaustaties par brīvu,izspiedēji!
klausies ----> Orol
k
"Latvija par latu" nav paralēla valdība. Tev pienākas vienīgi par ausi!
Dainis Grabovskis
D
Ja esi drosmigs, bet ne tikai mutes bajars. Tad izaicinu tevi uz divkauju. Un tad jau paskatisimies, kur pa ausi dabus. Lupata...
  • 1
  • 3
Visu naudu referendumam
V
Iztrūkstošu summu var piemest vēl neuzmestie latviešu miljonāri. Pietiktu arī ar Krištopanu. Tas viņam ļautu atpirkties no Latvijas nosaukšanas par Muļķu zemi. Līkop?
Un mums vēl saka ,ka naudas nav !
U
Par 1.4 miljoniem latu sanāk burvīgs referendums , un ērtības labad to var apvienot ar pašvaldību vēlēšanām !!! Labi ,ērti, bez emocijām , un vēl ietaupot !!! !
AntiNWO
A
Jenoti paņems 1,4 milj.Ls valsts (mūsu) naudu gan savai eiro propagandai, gan savai pašvaldību vēlēšanu kampaņai. Kaut kā taču jāreklamējas ar savām salkanajām, debīlajām reklāmām TV. Tūlīt būs vēlēšanas, bet naudiņas ta nav!
! > Iemācies lasīt!
!
Manuprāt, tu tā arī neesi to iemācījies pats, lai gan spriežu, ka esi liels, vecs auns. Ja neatšķir starpību starp daži eiro pretinieki un eiro pretinieki vispār, ja neatšķir starpību starp eiro ieviešanas pretinieki vispār un eiro ieviešanas pretinieki 2014. gadā, tad tev ir jāiet dārgos kursos un jādzer kaut kas smadzeņu darbību veicinošs. Tu esi apsaldējies vai vienkārši dumjš kopš dzimšanas?
lauki
l
Vajag tik vienreiz atbalstīt idiotus, precedents būs radīts un budžetu vajadzēs turpmāk dalīt 2 daļās - vienu koalīcijai, otru pārējiem. Vienus sūtīsim komandējumos, otrus, lai pārbauda, kas tur komandējumā notiek. Vienus finansēsim, lai aģitē par kaut ko, otrus finansēsim, lai aģitē pret jebko. Kur tādi "gudreļi" rodas, un, kā viņiem izdodas jebkuru stulbību iedabūt mediju priekšplānā !?
No kā tad baidās eiro atbalstītāji
N
Aha
protams
p
No Latviešiem baidās kosmopolīti ,kuru Latvijā saradies vesels bars ...Tāpēc vajadzīgs vēl viens Kārlis Ulmanis !!!
  • 5
  • 2
!
!
Es arī gribu daļu! Kaut vismaz pienācīgu darba vietu un atalgojumu!
?
?
! = urla?
  • 1
  • 0
!
!
Vai neesi pamēģinājis kaut ko dzīvē apgūt un darīt?
  • 1
  • 0
es gribu eiro!
e
Uzskatamak vares salidzinat algas Latvijaa un Eiropaa un nevares augsas skruvet sev nenormalas algas, jo jau tagad augsas sev palielinajusas algas vairak kaa tadiem amatiem Eiropaa! Bet apaksu algas bus japalielina. Jo skolotaji vares sudzeties Briselee, ka sanem 300 eu menesii!! Kas ir vispar neredzeti zema alga skolotajam Eiropaa! Taa turpinaties kaa tagad nevares!
es gribu eiro!
e
1. tad Latvijas bankas vairs nevares atmazgat Krievijas netiro naudu un nerezidentu milzigie naudas krajumi neapdraudes Latvijas budzetu! Jo Bankas kontroles Eiropas centralaa banka. Nevis suuda FUKTUKs, kurs nav darijis neko valsts labaa. 2. Krievijas un taas krievu partijas Latvijaa nesupos latu ar pastavigiem devalavacijas draudiem. 3. Valutas spekulantiem bus mazaki ienemumi, bet es iegusu, jo man nebus jakonvertee eiro latos un atpakal.
naudas kaare
n
Peksni tiek radita Eirskepses organizacija, kura grib naudu! Bravo!
GMMm
G
Zinām arī9 par sorosa orgnizācijām
  • 1
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas