Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Eirokomisārs Piebalgs iestājies Vienotībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
VVZ
V
Pareizi ir- tur ir vieta visiem glumajiem tukšmuldētājiem.
haralds
h
parasti žurkas bēg no grimstoša kuģa.
Kārklu vācietis
K
Vēl jau kādas nedēļas kuģis smaršo (mmm) pēc speķa (Rīgas pils saimnieka goda).
  • 0
  • 0
Piebaldzēms
P
Visa Latvija ir un būs kopā ar Piebalga kungu! Visiem kremļa krieviskjajiem un latviskajiem aktīvistiem spļāviens sejā! Uz priekšu, Latvija!
eiropietis
e
Urlas - varat neuztrukties, ja vajadzēs uzrīkosim arī salūtu. Varam uzrīkot tādu "salūtu", ka jūsu pakaļas tik nosmirdēs ....!
Jānis
J
Cērmes esat jūs, kas iestājas pret Vienotību. Mēs jūs sitīsim ....! Visi jūs sitīs ....!
Par godu šim norikumam
P
Salūts arī būs?
killim
k
Ušakovs degradējas bet savādāk ... ušaks degradējas ar biļetēm un kristāla nakts stila reidiem pret likumīgās ''zālites'' tirgoņiem. ceru ka viņš par to tiks iesūdzēts tiesā un notiesāts bet tas ir cits jau stāsts
Kira Ambrazura
K
Tas gan butu recigi, aj sis tiks iestumts prezidneta kresla, jo vina tacu atteicas no Ministru prezidneta amata aizbildinoties ar to ka vins ilgu laiku neesot dzivojis Latvija un nezinot kas un ka viss notiek Latvija. Nu bus interesanti verot A.Piebalga un Latvijas debilo, divkosigo politkanu liekulibu, kartejo melosanu.
baltais humors melnajam humoram
b
Visā visumā viņš ir diezgan jēdzīgs un tajā laikā it īpaši bija vajadzīgs nacionālais kadrs. Nenormāli jau ir tas, ka no skolas direktora ieliek uzreiz par Izglītības ministru. Krievu laikā par ministru varēja tikt tikai no pirmā sekretāra amata. Tas bija pareizi, jo cilvēkam bija jāapgūst pilnībā rajona vadīšanas līmenis, lai tiktu republikas līmenī. Cik atceros, tad tikai Špoģis tika iecelts par Lauksaimniecības ministru bez pirmā sekretāra amata. Viņš pirms tam bija Lauksaimniecības akadēmijas rektors. Vēl bija variants, kad no partijas CK attiecīgas nodaļas vadītāja arī ielikt varēja par ministru. Tādi bija Briļs, Eglīts, kurš rakstīja, ka ir krievs un runāt mācēja tikai krieviski, laikam arī Jūra un varbūt vēl kāds, kurš pa taisno nāca no Krievijas uz ministra amaru, piemēram, Kaftailovs.
Drausmis
D
SC jau pensionārus aplaupīja, lai varētu ar trolejbusa biļetēm nopirkt vēlētāju balsis! Paskatīsimies cik ilgi RS noturēsies virs ūdens ar krievu dotācijām!
dj_beatmaster
d
Citādi vecā Bībeles patiesība - kur daudz vārdu,tur maz prāta - allaž jauna. Gudrāki,ja nav ko teikt, klusu stāvēt . Nevis Lapsas murgus un savārstījumus desmitiem reižu pārdriķēt
Kur labi tur dzimtene.
K
Precē vienu, precē otru, precē trešo.....Tādas latviski sauc par m....m
Reo
R
Prieks!
lūgums
l
Ar sū...nu koku viņiem!Pie kā noved ušains krievs var paskatīties Ukrainā
T.T.S.
T
ko darīt ja pienācis vecums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas