Laika ziņas
Šodien
Migla

Eksperte kritizē Zatlera kampaņas izvēršanu Valsts prezidenta kancelejas mājas lapā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zvirbulēns
z
A kas mums tāda ir Kažoka? Ko viņa pārstāv? Prezidenta kritēriji ir noteikti Satversmē, Kažokas kundze! Ja esat Latvijas pilsone, tad Satversmi gan vajadzētu izlasīt!
experc
e
Kazoka pilnigi sagajusi sviestya.. neesmu Zatlera fans.. bet uzskatu, ka tas ir tikai logiski, ka vins izmanto sava riciba esoso resursu savu poziciju stiprinasanai... butu divaini, ja vins rikotos preteji
Sniper'sEye
S
Būtu nu Providus eksperte panalizējusi draudzīgās NVO Delna kādreizējās priekšnieces nokļūšanu KNAB priekšniekvietnieces krēslā... Vai no korupcijas pētniecības vedokļa paraksturojusi puisi premjeru, kurš vēsi vēro jauno Raiņa nekustamo īpašumu drāmu "Indulis un Ārija Vējziedos" un plāno pārveidot Hipotēku un zemes banku.
vells
v
"Eksperte" beidzot varētu kaut pušplēstu vārdeli bilst par kampareļa un dombrovska finansu nesmukumiem. Nu kaut MAZU, MAZĪTIŅU! Vai arī aizvērt savas kompradora žaunas, kuras klab tikai tad, kad tas ir izdevīgi Latvijas nolaupītājiem
Lelle
L
Sabiedriskās politikas centrs Providus kritizē Valda Zatlera kampaņas izvēršanu Valsts prezidenta kancelejas mājas lapā internetā, kurā ievietoti tikai pozitīvi viedokļi par V.Zatlera pārvēlēšanu amatā uz vēl vienu pilnvaru termiņu. __________________________________ Nu redz kur tā āža kāja izlien. Provīdus, kā Vienotības jenotu satelīts, sāk slānīt Catleru, lai tas tiktu izgāzts, bet Vienotības jenotu rižene turpina tautai miglu pūst, ka jenoti par Catleru balsošot. Nu tā jau ir sensācija!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas