Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Eksperti: RP sācies sabrukšanas periods, tomēr vēl ir iespēja restartēties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Restartēties?
R
ar Ražuku priekšgalā? Kā tas būtu iespējams?
politiķiem tās sarkanās lampiņas
p
ieviesušās no Amsterdamas mauku kvartāliem.
URRRĀĀĀ
U
Sūdiem pārgrupējoties un rotējot no vircas mārka uz mēslu bedri atrodoties pussabrukšanas vai sabrukšanas stadijā smirdoņa būtiski nemainās. Mainās vienīgi trešās nabadzīgākās ES valsts Bauru bara gudrēšanās un debīlošanās, kuras rezultātā atkal un vienmēr tiks savēlēti tie paši vai tādi paši noziedzīgo politigrupējumu varzu pārstāvji
Fakts
F
Beigts ir un paliek beigts. Un RP tāds ir.
L.Grantiņš LRTT
L
Sabrukšanas periods ir sācies visai 4. maija kliķes sistēmai.
Liekas, ka
L
RP galu ir iecerējuši un nepārtraukti par to runā oligarhi, kuri tika izraidīti no politikas pirmajām rindām. Cik to paredz politikas eksperti, varētu būt arī naudas jautājums: teiksim to, ko gribat un par ko mums maksājat! Vienotībai gan ir problēmas, jo tauta vīlusies un diez vai balsos...Visu dara sev, ne mums, kāpēc būtu jābalso?
priekšas pārpace
p
kažoka ir tik izcila eksperte, ka bez viņas uzklausīšanas da jebkurā jautājumā neiztikt. Dienai jāmēģina vēl viņu vēl biežāk intervēt un un publicēt, sākt un beigt dienu ar viņas viedokļa uzklausīšanu.Tas taču ir tik interesanti un izglītojoši! Citi ir pārāk dumji.
varesana
v
starp gribesanu un varesanu,tsk ko reformet, ir profesionalitate, kas nav passaprotama amatieriem..tacu cerams , ka atbildiba nepazudis,vai vismaz kads palidzes to atrast, ja pasiem ar to neveicas un ..par saplestajiem traukiem pec ballites samaksas, lai to nedaritu visi nodoklu maksataji..
Anglijas Aivars
A
Tas nekam neder,sabruks,taa arii neko nenozagushi !
Oi
O
Kaa tad nee...Vai ta' Zatlers nepamanijaas apshmaukt tautu ?!? Re ku' Spruudzis ar "optimize" nodokljus savaas interesees.
  • 2
  • 3
Adatiņa
A
Ar RP vis tāpat skaidrs,bet politiķiem jāveic izvēle,kam pieslieties,tai jebkurā gadījumā nevajadzētu būt "'Vienotībai ", tā partija ar Dombrovski priekšgalā Valsti novedusi tik tālu,ka mums pat vairs nebūs sava nacionālā valūta,Zviedrija,Anglija un vēl citas valstis ir Eiropas savienībā,bet savu naudu saglabāja,kāpēc mēs nevarējām tā rīkoties? Patreiz aktīvi darbojošā partija ir Zaļo zemnieku partija,to visi saprot,ka bez zemniekiem mēs badā momirsim!
Sir
S
RP ir godīgākā partija Latvijā, kuru ļoti cenšas diskreditēt "eksperti" unjāatzīst ,ka diezgan sekmīgi.Jā, Zatlers pieļāvis daudz muļķīgas kļūdas, bet partijas ministri ir godīgākie un veiksmīgākie . Vai reformas ir iespējams veikt , ja tās nevēlas pat koalīcija un premjers. Iespējams, ka Latvijā arī nav vajadzības pēc godīgas politikas
Jautājums
J
vai runā par ministriem, kuri nekā nesadūšojās kļūt par šīs izsmieklu partijas biedriem??
  • 2
  • 1
Pilsonis
P
Kur beidzas demokrātija,tās pozitīvajā nozīmē - tur sākas sabrukšana..Par līdzīgu un pret eiro komentēšanu Delfi un TVNET ir pilnīgi nobloķējuši Pilsoni.Varbūt kāds var pakomentēt,kā viņus iesūdzēt tiesā par Satversmes 100.panta, brīvas uzskautu paušanas liegumu un nepamatotas(pretlikumīgas) cenzūras pielietošanu. Domāju,ka ir pamats no katra augstāk pieminētā mēdija pieprasīt 10000 Ls kompensāciju un par pretvalstisku darbību tos aizklapēt.
J
To "sabrukšanas periodu" ar "ekspertu" sleedzieniem sekmiigi iezombee mediji. Var pat teikt, ka tiek sasniegtas dzirdiigas ausis. Visaam partijaam ir lielas kljuudas un nepopulaari politikji, bet pasviitroti tiek tieshi RP, kaut arii vinju rindaas ir straadaat griboshi un varoshi biedri! Veiksmi RP un jaaiesaka "iegaadaaties" savs medijs, kursh liidziigi dazhiem apliks ar dubljiem konkurentus!
kora
k
Precīzi pateikts!
  • 2
  • 2
Skorpions
S
nesaprotu ,kà 20 gados neradàs partija ar domàm par neatkarîgu valsti un laimîgu tautu,es šobrîd jûtos ká svešà zemè,kur Saule man vairák nespîdès,viss ir atdots,párdots,iznîcináts.Diemżêl.
neste
n
ZRP skuju taka garantēta.
aste
a
Kam ruup ?!?
  • 3
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas