Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 10. jūnijs
Malva, Anatols, Anatolijs

Elce: neesmu saņēmusi ne santīma no KNAB izmeklētā ESF projekta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Arnis
A
Bez nepadarīta darba nauda nekur aiziet nevar!!!! ---------- Ja cilvēki strādā negodprātīgi, tad var. It īpaši visādās apmācību un konsultāciju programmās, pēc kuru realizācijas pat sakaltušas zaķa spiras nedrīkst palikt. Tikai plikas atskaites un akti. Nezinu kāpēc, bet tādu ir visai daudz un ar priekš Latvijas mērogiem palielām summām. Piemēram, par to konsultāciju naudu varētu gadu mācīties LU maksas grupā, bet tam jaunajam atbalstāmajam uzņēmējam pietiktu pat ar pusi summas apmācībai, bet par pārējo varētu sev kaut vizītkartes un bukletu uztaisīt, kas būtu viņam daudz noderīgāk un sniegtu lielāku atdevi. Bet nedrīkst, piešķirtā naudu jāizlieto tikai nemateriāliem mērķiem.
...
.
tiem, kuri menedžē naudu, maksā pamatalgu. Lielākoties viss, kas saistīts ar projektiem tiek organizēts šī pamatdarba laikā, kā rezultātā netiek veikti tiešie darba pienākumi (tie tiek nogrūsti kādam citam vai arī vienkārši tiešo pienākumu ir bijis tik maz, ka beidzoties projektam, atklājas la šim darbiniekam pienākumu gandrīz nav bijis vispār).
Lelle
L
"Neviens jau īsti neko nav izlasījis un sapratis, jo tikai rej un norej, tāpēc ka nejēdz,jo acīmredzot nekad nav strādājuši ar projektiem un nezin to, ka projektu īstenošanas stadijā visos etapos viss tiek stingri kontrolēts un pie tam vēl no dažādu iestāžu puses. Bez nepadarīta darba nauda nekur aiziet nevar!!!!" To Tu vari stastīt tikai tiem, kas patiešām nav strādajuši ar ES projektiem! Ja kretīniem vajaga un ka vēl nauda iet pa kreisi! Saku no savas pieredzes.
Auverbachs
A
nereproduktīva vecuma sievietes Latvijā ir savādākas nekā citur pasaulē.
Arnim
A
Lai kāds nelielais uzņēmējs mēgina pateikt ka "ka formāli pārkāpumi ir, bet pēc būtības nav" Sekos atbilde ka normatīvie akti paredz to un to, nekāda būtība te nevienu neinteresē. Ja valsts nespēj sakārtot savus aktus tā lai pat valsts iestāde VDI spētu visu darīt likumīgi, jājautā kas kas tie ir par likumiem un likumdevējiem, un ko te var prasīt no citiem.
Vārna
V
Neviens jau īsti neko nav izlasījis un sapratis, jo tikai rej un norej, tāpēc ka nejēdz,jo acīmredzot nekad nav strādājuši ar projektiem un nezin to, ka projektu īstenošanas stadijā visos etapos viss tiek stingri kontrolēts un pie tam vēl no dažādu iestāžu puses. Bez nepadarīta darba nauda nekur aiziet nevar!!!!
Berta
B
Lūdzu, izdomā savu niku! Latviešu valoda nav tik pieticīga, cik Tavas smadzenes.
Piekrītu Arnim
P
Taisība pilnīga. Piebildīšu, lai tad visis, kas saņem eiropas naudu atskaitās kur tā paliek un kādi rezult'ti. Nevis iegūst pēc tam šus.
Arnis
A
Nekur jau nav teikts, ka tur ir maksāts par nepadarītu darbu. Vienkārši ESF nosacījums (un ne velti) ir tāds, ka tiem, kas menedžē to naudu, nepienākas ne kapeika. Bet papildrūpes tas viņiem prasa reizēm visai lielas. Un reizēm ir tā, ka labākais, lētākais un sabiedrībai izdevīgākais risinājums būtu paņemt savējo zinošo cilvēku, nevis pārmaksāt kādam dundukam 5x, tikai tāpēc, ka tas spēj formāli kvalificēties. Bet savējiem maksāt nedrīkst nedz principa, nedz formālo prasību pēc. Tāpēc ir iespējama situācija, ka formāli pārkāpumi ir, bet pēc būtības (sabiedrībai derīgā rezultāta) nav. Un to var pateikt tikai zinot visus lietas apstākļus.
šķic, korumpani!
š
Šitos korumpantu un liekēžu kantorus, kuri tikai čakarē uzņēmējus, ar saknēm jāravē ārā. Piemnekļu Dambim nevajag nemaz Eiropas naudas piesaistīt un lieki mocīties ar projektiem, jo viņam pietiek no siles -viņš vienkarši izfenderē valsts budžetu, pieņemot darbā savus radus un draugus, kuriem maksā superalgas, ja nevar iedot labi skanošu amatu(nav izglītības), tad noslēdz izdevīgu darba līgumu abām pusēm :))). Skat, Kargins nojauca Jūrmalā veselu kvartālu kultūrvēsturiskās koka apbūves. Vai kāds nezina cik Karginam tas maksāja? Ož pēc izmeklēšanas, bet kurš un kad šitajam oranžajam zvaigžņotajam mēslam ķersies klāt?
Esīte
E
Mīļā, te taču neviens neprasa atskaitīties par santīmiem, bet gan par miljoniem!
filozofs
f
ZIVS PUUST NO GALVAS...
Ak
A
Tātad kompanjoni piekrāpa.
Bērziņš
B
Kas otram bedri rok........ :)
BB
B
Elce nekad nav strādājusi VIDā! Pirms gadiem 15 gadījās ar viņu saskarties sakarā ar pārbaudi par nelaimes gadījumu darbā un jau tad viņa strādāja Darba inspekcijā par arodārsti. Vēlākos gados vēl vairākas reizes viņa veica plānveida VDI pārbaudes manā uzņēmumā. Neko sliktu par viņu nevaru teikt - ļoti sakarīga, kompetenta un arī patīkama kā cilvēks. Tāpēc, cien.komentētāj "atmiņas", jūs kaut ko jaucat par VIDu, jo Elce ir ārste (!) un vismaz pēdējos 15 gadus ir strādājusi Valsts darba inespekcijā!!! Tā rodas tenkas un šoreiz patiešām nepatiesi apvainojumi.... nožēlojami.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas